Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (354. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
893.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xenon alındığında tabiki yıkaması ve o özelliği ile birlikte geliyor, ancak sisler normal sarı ampul..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenalpar

Xenon alındığında tabiki yıkaması ve o özelliği ile birlikte geliyor, ancak sisler normal sarı ampul..

teşekkürler bilgi için. .
  • 500 euro verdiğimizde kaliperler brembo mu oluyor??ds3 videosunda (yukarıda verilen) brembo gösteriyor...QV için mi acaba sadece??

Açılabilir ekran opsiyonel mi??Koltuk dayama opsiyonel mi?

105 dize l- açılabilir cam tavan - deri koltuk - 17" spor jant en ucuz kaça maledilebilir???(arayıp mı sorsam)

Bu arada 18 yaşındayken bana araba alacaklardı (babannem-ki mültimilyarder zengin çocuğu değiliz öyle esti sadece para vardı az babannemde araba alacağım torunuma dedi..) ben de sadece ve sadece aylarca 156 araştırmıştım....hayalimdeki arabaydı...istanbulda ne kadar galeri,ikinci elci varsa telefonla aramıştım...daha yeni olduğu için çok pahalıydı...Babam ille e30 kasa bmw al diye ısrar edince bulup bulup gösteriyordu (düz-hani küçükken çizdiğiniz arabalar var ya kalemle ona benzeyen kasa,önü arkası eşit) bende inat yapıp almayın istemiyom araba falan diyince anca 27 yaşında kendi ilk arabamı alabildim...Alfa aşkı içimde saklanıyordu ama giulietta yı görünce gene depreşti...Oturduğum şehirde bayi olsa 100 kere giderdim...Neyse netleştirmeye çalışıyorum her an bir manyaklık yapabilirim...(yapacağım eminim..)

• Distinctive modelinde kol dayama standart. Açılabilir ekran opsiyonel.

Bayilere tek tek sor, en güzel fiyata öyle ulaşırsın. Bayiyi bayiye kırdır.

Distinctive modelini aldığın takdirde jantların 17" olacak, ama istediğin jant mı bilmem .
  • Arkadaşlar giulietta için spor pedal takımı nerden temin edebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Arkadaşlar giulietta için spor pedal takımı nerden temin edebilirim ?

servis getiriyor 100 euro artı kdv ye (geçen yılki fiyat) orijinal aksesuarlar içinde yer alanı tabi onun dışında diyorsan bilmiyorum. .
  • 300 Xenon
    250 Pedal takımı
    250 Direksyon
    1.000 Jant
    500 Cam filmi
  • arkadaşlar iyi akşamlar. yarın itibariyle bende kaporamı verip aranıza katılacağım ancak bazı konularda kafam hala karışık. Progression Plus ve distinctive arasında 4000 TL fark var. 4000 tl verip Quadro Matrix ön panel ekranı, daha kaliteli koltuk kumaşı, orta kol dayama, 17" jant ve orta kol dayama satın alabiliyorsunuz.

Progression+İç donanım paketi(ÖN KOL DAYAMA, YÜKSEKLİK AYARLI YOLCU KOLTUĞU, CRUISE CONTROL, ARKA PARK MESAFE SENSÖRLERİ (4GF Beyaz ışıklı Quadro Matrix gösterge paneli ile birlikte)+dış donanım paketi(ALUMİNYUM KAPI EŞİK ÇITASI, RADYO KONTROLLÜ-OPAK SİYAH PANELLİ KIRMIZI DİKİŞLİ DERİ DİREKSİYON SİMİDİ VE DERİ VİTES KÖRÜĞÜ, OTOMATİK KATLANABİLİR ELEKTRİKLİ YAN AYNALAR, ALUMINYUM SPOR PEDAL TAKIMI, DIŞ KROM ÇERÇEVESİ, YAN ETEKLİKLER
    ) şeklinde alırsam districtive'den 1000 TL daha ucuza geliyor. Sizce hangisi daha mantıklı ?

Yarın kararımı vermem gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu paketleri iyice karıştırmışlar, eskiden dış paket iç paket falan yoktu. Fiyatı düşürmek için yapmışlar bişeyler ama "Progression + iç paket" ile "Distinctive" arasında ne fark var anlamadım.

Koltukların tipi mi fark ediyo sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrenalpar -- 26 Aralık 2011; 22:40:21 >
  • Distinctive deki fazlalar:
    -17" jantlar
    -magnezyum gri renginde ön panel kaplamaları
    -competizione kumaş koltuklar

progression plus + iç donanım pk. +dış donanım paketindeki fazlalar:
    -radyo kontrollü,opak siyah panelli kırmızı dikişli deri direksiyon simidi,deri vites körüğü
    -otomatik katlanabilir elektrikli yan aynalar
    -alüminyum sportif pedal takımı
    -yan eteklikler

distinctive 1000 tl daha fazlaya geliyor. Bir de quadro matrix bilgi ekranı nedir? ne özelliği var?
  • Yeni araba alacağım, bu İtalyan güzeli çok fena halde çeliyor aklımı... Dizel motorun performansı nasıl merak ediyorum? Katalogdan baktığım 0-100 değeri çok yüksek geldi bana, ara hızlanmalarda nasıldır? Kullanıcılar ne der?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenalpar

Bu paketleri iyice karıştırmışlar, eskiden dış paket iç paket falan yoktu. Fiyatı düşürmek için yapmışlar bişeyler ama "Progression + iç paket" ile "Distinctive" arasında ne fark var anlamadım.

Koltukların tipi mi fark ediyo sadece?

iyiki zamanında almışız, herşey pakette vardı
    şimdi bölmüşler paketi
    aklım karıştı
    ama alacak olanlar kırmızı kaliperi yabana atmasın, zınk diye duruyor
  • Bir iki sorum olacaktı. Bu aralık ayı kampanyasıyla ilgili detaylı bilgisi olan birileri var mı burada? 0.99% faiz demişler ama "kaç ay?", "ne kadarlık kredi?", "Peşinat %20 mi standart kredilerdeki gibi?" vs. Bu sorulara yanıt göremedim sitede.

Yakın zamanda alanlara bu sorum da. Kaparo % kaç oluyor araç fiyatının? Ve de peşinatın geri kalanını araç tesliminde mi istiyorlar yoksa belli bir süreden sonra mı? (kaparodan 1 ay sonra mesela). Araba alma konusunda pek tecrübem yok, o yüzden komik sorularsa kusura bakmazsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelon

Bir iki sorum olacaktı. Bu aralık ayı kampanyasıyla ilgili detaylı bilgisi olan birileri var mı burada? 0.99% faiz demişler ama "kaç ay?", "ne kadarlık kredi?", "Peşinat %20 mi standart kredilerdeki gibi?" vs. Bu sorulara yanıt göremedim sitede.

Yakın zamanda alanlara bu sorum da. Kaparo % kaç oluyor araç fiyatının? Ve de peşinatın geri kalanını araç tesliminde mi istiyorlar yoksa belli bir süreden sonra mı? (kaparodan 1 ay sonra mesela). Araba alma konusunda pek tecrübem yok, o yüzden komik sorularsa kusura bakmazsınız artık.

yüzde 20 peşinat genelde her türlü kredide vardır dediğiniz gibi bunda da aynısı geçerli olur (ben de bu şekilde almıştım) . 0.99 luk faizi sormak lazım 36 ay olabilir belki de 48 dir ama sormadan emin olunmaz gibi. . kaparo dediğniz de bin lirayı geçmeyecek bir tutar olur genelde. benden beşyüz istemişlerdi. araba teslim edilirken de geri kalanı verirsiniz. banka kredisiyse zaten banka direk firmaya gönderiyor krediyi benim bildiğim. .

• araçlarınıza kaç liraya kasko yaptırdınız arkadaşlar? bilgi verebilecek olan var mi? (sigorta şirketi ismi, araç değeri vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdsshn
    distinctive 1000 tl daha fazlaya geliyor. Bir de quadro matrix bilgi ekranı nedir? ne özelliği var?

quadro Matrix biraz daha dijital ekran, uyarıları, turbo basıncını ve bilgileri semboller ile ekranda gösteriyor. Diğerinde sembollerin ışıkları yanıyor..
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010

alfa romeo giulietta REVEALED 2010

quote:

Orijinalden alıntı: kyilmaz
    araçlarınıza kaç liraya kasko yaptırdınız arkadaşlar? bilgi verebilecek olan var mi? (sigorta şirketi ismi, araç değeri vs.)

Dubai Grup
    62500 Araç bedeli
    1000TL Kasko bedeli.
    Eski aracımdan 3.dönem hasarsızlık devirli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRCotaimer -- 27 Aralık 2011; 13:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IRCotaimer

Dubai Grup
    62500 Araç bedeli
    1000TL Kasko bedeli.

sagol dostum, grup dubaiyi de ilk defa duydum

ak sigorta 1800 gibi bir rakam verdi (ilk defa kaskolanacak olmasi da etkiliyor herhalde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilmaz -- 27 Aralık 2011; 13:43:28 >
  • quote:

quote:

Dubai Grup
    62500 Araç bedeli
    1000TL Kasko bedeli.

ak sigorta 1800 gibi bir rakam verdi (ilk defa kaskolanacak olmasi da etkiliyor herhalde)

garantiden arabam gartide yaptır %10 bonus veriyorlar (eureko sigorta) fiyatlarıda gayet iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

quote:

Orijinalden alıntı: exelon

Bir iki sorum olacaktı. Bu aralık ayı kampanyasıyla ilgili detaylı bilgisi olan birileri var mı burada? 0.99% faiz demişler ama "kaç ay?", "ne kadarlık kredi?", "Peşinat %20 mi standart kredilerdeki gibi?" vs. Bu sorulara yanıt göremedim sitede.

yüzde 20 peşinat genelde her türlü kredide vardır dediğiniz gibi bunda da aynısı geçerli olur (ben de bu şekilde almıştım) . 0.99 luk faizi sormak lazım 36 ay olabilir belki de 48 dir ama sormadan emin olunmaz gibi. . kaparo dediğniz de bin lirayı geçmeyecek bir tutar olur genelde. benden beşyüz istemişlerdi. araba teslim edilirken de geri kalanı verirsiniz. banka kredisiyse zaten banka direk firmaya gönderiyor krediyi benim bildiğim. .

Bir mail attım beylikdüzü birmot'a, faiz oranları 0.99 - 1.21 (70000 tl civarı bu 48 ay), taksitler de 3-48 ay arası değişiyor. Yalnız ilginç bir şekilde kaparoya 2000 € dediler. Merak eden varsa benim gibi bu bilgiler yardımcı olur biraz.

• quote:

quote:

Dubai Grup
    62500 Araç bedeli
    1000TL Kasko bedeli.

Benim araç için 72bintl araç bedeli kaskoda 2bintl anadolu sigortaya yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.