Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
892.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende merakla bekliyorum 52-53 bin liraya 1.4 170 distinctive alabilirsek bence çok iyi olur. bu arada autocar dergisinin verdiği verilere göre 5.8 litre yakıyor 100 km de bu süper bi rakam. tsi motordan daha ekonomik gibi görünüyor multiair...
  • Ağustos'u beklerken resimlere bakalım biraz

alfa romeo giulietta REVEALED 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Mayıs 2010; 14:24:45 >

• Üstten ikinci resimde çok farklı görünüyor.
  • Burada yeni ve güzel bir video var.

http://www.youtube.com/watch?v=-X6tsbC1dx0&feature=player_embedded#!

Videoda gündüz LEDlerini görev halinde bol bol görebiliyoruz. Ben sanıyordum ki, bunlar sabit bir şekilde yanıyor. Oysa çakar gibi yanıp sönerek işlev yapıyormuş. Audilerdeki gibi sabit yansa daha çok severdim açıkçası. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Ekleme: 6:35'teki kırmızı aracın LEDlerinin sabit yandığını farkettim. O halde kullanım şeklini seçenekli mi yapmışlar acaba?

Ayrıca videonun 5.35'te başlayan kısmında kırmızı araç slalom yaparken stoplar sağlı-sollu yanıp sönüyor, bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Mayıs 2010; 18:12:03 >

• 5:35 deki olaya tam anlamıyla bayıldım. Sanırım sinyal lambası sönerken öyle oluyor. Bence harika bir ayrıntı.

edit: Ben sadece sol arka stopdan ibaret sanmıştım o olayı, sağlı sollu yanıp yanıp sönüyorlar. Bende çok merak ettim ne olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 6 Mayıs 2010; 18:42:26 >
  • Evet bende görmüştüm önceden bi videoda bunu led farları yani çakar gibi yanıyordu bu benim daha çok hoşuma gitmişti açıkçası hem audi'den farklı hemde dikkat çekiciydi.Araba herşeyiyle on numaraya adamlar yapmışlar hakkaten bu kadar süre erteledikleri kadar varmış herşeyi düşünmüşler.
  • Arkadaşlar bugun Ankara Birmot beni aradı, sipariş alabildiklerini belirtti. 1.4 170 hp distinctive 25.750 euro dan başlıyormuş. 1.6 diesel in başlangıç fiyatı ise 24.500 civarında birşey söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Arkadaşlar bugun Ankara Birmot beni aradı, sipariş alabildiklerini belirtti. 1.4 170 hp distinctive 25.750 euro dan başlıyormuş. 1.6 diesel in başlangıç fiyatı ise 24.500 civarında birşey söyledi...

Hocam siparişleri ddct şanzıman kombinasyonuyla alıyorlar mı? Özellikle 1.4 170 ddct şanzıman şeklinde düşünüyorum. Başlangıç fiyatı iyi yalnız cam tavan bose ses sitemi, blue me falan ekleyince fiyat ne oluyor? Bu konuda bir bilgi almanız mümkün mü?
  • @byatunga Ben telefonda görüştüm sadece siparişlerin açıldığını ve fiyatların belli olduğunu belirtiler. Eğer Alfa bayisine giderseniz eminim sorularınıza net yanıtlar alırsınız... Çünkü opsiyon fiyatları hakkında hiç bir fikrim yok...

Edit: Benim kişisel görüşüm ddct 1 seneden önce gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 8 Mayıs 2010; 16:01:16 >
  • quote:

Arkadaşlar bugun Ankara Birmot beni aradı, sipariş alabildiklerini belirtti. 1.4 170 hp distinctive 25.750 euro dan başlıyormuş. 1.6 diesel in başlangıç fiyatı ise 24.500 civarında birşey söyledi...

Bu fiyat gerçekten doğru ise ben bu arabayı alırım arkadaş Ekstra olarak cam tavan ve USB içeren Blue&Me sistemi düşünüyordum, ki son gördüğüm bir iç fotoya göre müzik sisteminde SDHC kart girişi de var. Bu bana yeter, USB olmasa da olur. Cam tavan da olsa olsa en fazla 1.500 Euro olur herhalde. Toplamda da yuvarlak rakam 27.000'e alınır sanırım. Dua edelim de Avrupa'daki kriz ve Euro düşüşü devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Mayıs 2010; 17:14:23 >

• @civcivx Valla bugun beni arayıp söylediği fiyat bu, yakın zamanda gidip fiyat çıkarmasını istiyeceğim. Bi-Xenon + far yıkama ilk önceliğim, SDHC standard olarak var mı acaba? Birde navigasyon sistemi olmasa da ekran var mı araçlarda?
  • 1.4 170hp Distinctive

HAFTAYA KAPORA VERİYORUM....
  • quote:

@civcivx Valla bugun beni arayıp söylediği fiyat bu, yakın zamanda gidip fiyat çıkarmasını istiyeceğim. Bi-Xenon + far yıkama ilk önceliğim, SDHC standard olarak var mı acaba? Birde navigasyon sistemi olmasa da ekran var mı araçlarda?

Şimdi İngiltere sitesinden konfigürasyon yaptım. Normalde SDHC yazan yerde MUTE yazısı vardı, navigasyon ekleyince SDHC olarak değişti o yazı. Sanırım bu giriş harita yüklemek için kullanılıyor. Ama şu da var ki, 1.4 170HP'nin iki modeli var orada ve her ikisinde de Blue&Me standart görünüyor. Bizde de öyle mi olur bilemiyorum. Eğer bayiye fiyat bilgisi düşmüşse, Distincitive'in standart donanımında ne var ne yok belli olmuştur herhalde. En iyisi bayiye gidip yüzyüze görüşmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

1.4 170hp Distinctive

satisa geldik desene ..

hani toplu halde gidecek ve pazarlik gucumuz artacakti...
  • 1.4 170 hp Distinctive 25.750 euro,süper bir fiyat bu araba için dediğimiz gibi civcivx 27.000 euro'ya cam tavanlısını alabilirsin artık cam tavan 1500 euro bile tutmaz benim görüşüm.
  • Bende İngiltere'den konfügürasyon yaptım, DNA gibi Start-Stop gibi Cruise gibi özellikler standard ama mesela park sensörünün disctinctive pakette de bile opsiyon olması beni şaşırttı. Blue-Me sanırım distinctive için standard. Yakın bir zamanda bayiye gideceğim, verikleri fiyat aklıma yatarsa ( tabi babamın da aklına yatması lazım) sipariş bile verebilirim.

Bu arada AutoCar dergisinin verdiği verilere göre 1.4 170hp nin ortalama tüketimi 5.8 litre. Sizce bu ne kadar mümkündür?
  • quote:

Bende İngiltere'den konfügürasyon yaptım, DNA gibi Start-Stop gibi Cruise gibi özellikler standard ama mesela park sensörünün disctinctive pakette de bile opsiyon olması beni şaşırttı. Blue-Me sanırım distinctive için standard. Yakın bir zamanda bayiye gideceğim, verikleri fiyat aklıma yatarsa ( tabi babamın da aklına yatması lazım) sipariş bile verebilirim.

Bu arada AutoCar dergisinin verdiği verilere göre 1.4 170hp nin ortalama tüketimi 5.8 litre. Sizce bu ne kadar mümkündür?

Valla güzel fiyat bu arabaya bu motor gücüne göre ne yap ne et babanıda ikna et bence :) DNA ve Start-Stop standart Cruise control'u bilmiyorum ama park sensörleri opsiyonluydu benimde gördüğüm kadarıyla.

Şimdi Almanya'daki siteden baktım yanlışlık varmı diye 7.8 şehir içi 4.6 şehir dışı ortalama ise 5.8 lt yakıt tüketimi diyor ordada,doğru demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 8 Mayıs 2010; 19:52:18 >

• İngiltere'de genelde böyle oluyor. Çok geniş seçeneklerle sana bırakıyorlar nasıl bir araba istediğini. Bizde böyle olacağını sanmıyorum. Minimum Mito Distinctive gibi bir paket hazırlarlar, birkaç da fazlası olacağını düşünüyorum. Artık Blue&Me'yi de Bravo'daki gibi standart koymaları lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenta

quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

1.4 170hp Distinctive

satisa geldik desene ..

hani toplu halde gidecek ve pazarlik gucumuz artacakti...

Yok canim ne satisi... Asla...
    Konustugum kadariyla fiyatlar lansman fiyatiymis o yuzden bu kadar avantajliymis
    bir firma 100 tane bile alsa bu fiyatlar gecerliymis
    adamlar hakli, ancak bu kadar iyi fiyat olur
    ama isterseniz toplu halde gidelim
  • ben kafaya koydum zaten bursa da ön siparişim var, beyaz alıcam aynıwww.alfaromeo.it deki introdaki araç gibi, yalnız tek sunroof istiyorum. ikinci gereksiz gel ağustos gel :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.