Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 dan sonda hangi D segmenti ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvo bakın derim. Özellikle 2.0t yada t4 lere bakarsanız istediğinizi bulabilirsiniz diye düşünüyorum. O fiyatlara s40 olabilir. Belki s60 bile bulursunuz. Donanım olarak baz pakaetleri bile alfayı aratmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım zevki olarak hiçbir araç 159'u tutmaz. 320 olabilir belki ama o bile o zevki vermez. Kullanım zevkini düşünmeden, ikinci eli kuvvetli ve f/p oranı olarak alınacak araç d sınıfında doğuş'a rağmen passat'tır.

7-8 litre yakar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-mondeo-2.0-selective-eco-115458523/detay

yani demek istediğim kullanımından bahsetmisiniz. bu alfaya özelmi yoksa 159 a özelmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 17 Eylül 2013; 15:44:11 >

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2009-volvo-s60-d5-dizel-sunroof-136689642/detay
    fantazi peşindeysen saab 9-3 lere bak. alfa alan birinin saab alma potansiyelide vardır çünkü herkes kolay kolay alfa romeo almaz.

dizelde büyük hacim candır. hatta dizelde motor hacmi arttıkça verimlilikte artar. 1.6 dizelle 2.0 araç arasında tüketim olarak fazla fark yok hatta 2.0 motorla daha iyi sonuçlar yakalayabilirsin. sürüş keyfide cabası

saab' ın dizel motoruyla 159'daki motor aynı. bende aynı motoru fiat dobloda kullandım

Orijinalden alıntı: lordaxe

Merhabalar, yaklasık 3 yıldır 2006 model alfa Romeo 159 jtdm manuel Full aracı kullandım. deri donanım tüm sensorler ısıtmalı koltuklar bose muzik sistemi.vs sehir içi 7.7 lt sehirler arasıda yaklasık 5.6 -6 lt dizel yakıyordu. genelde biraz persormanslı kullandım.Ama sattık .

simdi 2009 model ustu 50- 60 bin civarlarında bir d segmenti araç almayı düşünüyorum. hem yol tutus, hem performans yonunden iyi, yakıt yonunden beni cok yormayacak. ama donanım ve kalite yonunden cok iyi ve donanımlı içeri ses almayan içinden araba yaslandıkca abuk sabuk sesler gelmeyen sessiz bir arac almak istiyorum.

sizce en Bu kosulları sağlayabilecek en uygun D Segmenti arac hangisidir.

lpg ile honda accord veya mazda 6 olabilir

.........1993 Renault toros 1.4 buz beyazı 130.000.......
  • Fiyati biraz daha artirip guzel bir volvo s80 alabilirsiniz
    E sinifi oldugu icin kaliteyide hissettirir

• Volvo S60 veya V40 180HP'lik T4 motorlu olanlarda(spor süspansiyonu olması daha iyi olur); koltuğu en aşağı gömüp, direksiyonu en serte getirip, DTSC Sport modunu aktifleştirip, powershift'i triptonik moda aldığınızda gerçekten Alfa 159'a yakın şeyler hissettiriyor bu araçlar. Fakat Volvo bu sonuçta, güvenlik ön planda dolayısıyla elektronik sistemler çabuk devreye girerek fazla kaydırmanıza izin vermiyor. Bmw'lerdeki gibi tamamen kapatılabilseler gerçekten harika olurdu.

Bunun haricinde yine de 159'daki sürüş zevkini yaşayamazsınız belki ama artık biraz rahatıma bakayım derseniz, konfor olarak Volvo'lardan memnun kalacağınıza eminim. Koltukları, döşemeleri inanılmaz bişeydir. Alfa'ların güzel görünen fakat çabuk deforme olan kalitesiz plastiklerinden sonra Volvo'ya binince üç dört sınıf atlamış gibi hissedersiniz. O tokluk yeter zaten. Benzer etkiyi Mercedes, Audi ve daha yukarısında hissedebilirsiniz. Bmw o konforu vermez. Nacizane tavsiyelerim bunlardır.

• Volvo denilmesi uzerine dun gidip test surusu yaptim. 1.6 dizeli ile. Donanimi cok guzel rahat arac az yakiyor alip cikasim geldi istedigim paketi 114bin tl olmasaydi :) ya benmi uzun suredir arabalara bakmiyorum yoksa ne olduda fiyatlar bukadar artti. Megane a 73bin 800 tl fiyat istiyolar sakami anlamadim. Tek kullanmadigim bi accord kaldi. Bide ona bakacagim.bakalim.

İntel i7 6700k,MSI Z170A PRO GAMING CARBON,CORSAIR 2X8 gb DDR4 , 2Tb samsung HDD, 500GB SAMSUNG EVO 850 M.2.SATA,SAPPHİRE RX480 8GB ,LG 4K 27 , Cooler Master COSMOS S,Logitech Z5500-MX5500,G13, STEELSERİES H WİRELESS
  • Saab almayi cok dusunmustum zamaninda ama suanki kafayla imkansiz.alfayi bile satarken bukadar eziyet cektim saab cok zor. Ic kalite olarak arabamda italyan momo deri koltuklari vardi. Gorenler tek bi catlak bile yok nasil bisey bu diyorlardi.konsolda oyle ama kapi kolu vites ve arka klima bolgesindeki plastikleri icin ayni seyi soyleyemeyecegim

İntel i7 6700k,MSI Z170A PRO GAMING CARBON,CORSAIR 2X8 gb DDR4 , 2Tb samsung HDD, 500GB SAMSUNG EVO 850 M.2.SATA,SAPPHİRE RX480 8GB ,LG 4K 27 , Cooler Master COSMOS S,Logitech Z5500-MX5500,G13, STEELSERİES H WİRELESS
  • Passat Highline'dan aşağısı kurtarmaz.

• Karakteri alfadan farklı ama 50-60 bandında temiz ikinci el accord veya mazda 6 alıp LPG ile binebilirsiniz.
    Battlenet : cangok#2306
    Xbox : JohnGox#5759
    Steam : cangoktr
  • Tekrar 159 düşünürseniz önerebileceğim bir araç var.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.