Şimdi Ara

Alfa Romeo 147 yi Nasìl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayi dusunuyorum da acaba 147 mi yoksa stilo mu daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temizinden bulursanız çok iyi. Dikkat edin ağır bakımları yapılmış bulmaya çalışın. Temiz olursa 156 da olabilir. Mk2 kasalar 156 ya göre biraz yüksek fiyatlı. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Stilo bana biraz Alfa dan Zayıf geliyör açıkcası. Ama bu iş Gönül işi açıkcası. Sizin karar vermeniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Temizinden bulursanız çok iyi. Dikkat edin ağır bakımları yapılmış bulmaya çalışın. Temiz olursa 156 da olabilir. Mk2 kasalar 156 ya göre biraz yüksek fiyatlı. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Stilo bana biraz Alfa dan Zayıf geliyör açıkcası. Ama bu iş Gönül işi açıkcası. Sizin karar vermeniz gerekiyor

Peki temizinden bir tanesinin ederi ne kadardir?

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

quote:

Temizinden bulursanız çok iyi. Dikkat edin ağır bakımları yapılmış bulmaya çalışın. Temiz olursa 156 da olabilir. Mk2 kasalar 156 ya göre biraz yüksek fiyatlı. Bütçenize göre seçebilirsiniz. Stilo bana biraz Alfa dan Zayıf geliyör açıkcası. Ama bu iş Gönül işi açıkcası. Sizin karar vermeniz gerekiyor

Bu genel bir soru temizi ama hangi kasa temizi ama kaç model. Yani neyi kastettiğinize bağlı bütçeniz 21-22 ise temiz mk2 bulmanız imkansız belki mk1 ama oda belki

• quote:

quote:

quote:

Bu genel bir soru temizi ama hangi kasa temizi ama kaç model. Yani neyi kastettiğinize bağlı bütçeniz 21-22 ise temiz mk2 bulmanız imkansız belki mk1 ama oda belki

Butcem maksimum 25 maalesef

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butcem maksimum 25 maalesef

Herşeyden önce bütçenizin %10 unu bir kenarı ayırın. çünkü bakım falan yaptırınca anca o civarlar gidiyor. paranızın hepsini araca yatırmayın zorluk çekersiniz. o civarlara mk1 kasa anca bulunur mk2 de bakımsız olur. Bu ara piyasaları çok yükseldi. 156 lar bir nebze daha ucuz nedense

• kardeş 2013 yılında bende alfa romeo 147 ve fiat stilo arasında kaldım. yalnız kararımı stilodan yana kullandım. stiloyu seçmemin sebebi.

1.Daha geniş

2. daha donanımlı

3. daha az yakıyor

4. bana göre daha gösterişli hele sky window warsa tadından yenmez.

2 sene önce açtıgım başlık

http://forum.donanimhaber.com/m_72437439/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 206+ ve 207
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi arabayı kötülemiycem ama stilo resmen dandik duruyor.
  • Tartışma için söylemiyorum ama stilonun donanım olarak nesi + acaba.
    -her ne kadar 12 dense de 6 hava yastığı.(perdeler arka ile ön cam arası tek parça )
    -Asr-esp
    -dijital klima
    -sunroof
    -deri koltuklar
    - bose ses sistemi
    -hız sabitleyici
    -6 hoparlör ses sistemi (hıza duyarlı)
    - otomatik ön-arka camlar
    -sis farları
    -otomatik/manuel seçeneği

bundan daha dolu ne olabilir açıklayabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Tartışma için söylemiyorum ama stilonun donanım olarak nesi + acaba.
    -her ne kadar 12 dense de 6 hava yastığı.(perdeler arka ile ön cam arası tek parça )
    -Asr-esp
    -dijital klima
    -sunroof
    -deri koltuklar
    - bose ses sistemi
    -hız sabitleyici
    -6 hoparlör ses sistemi (hıza duyarlı)
    - otomatik ön-arka camlar
    -sis farları
    -otomatik/manuel seçeneği

bundan daha dolu ne olabilir açıklayabilirseniz sevinirim.

5 parça halince katlanabilir cam tavan( sky window yada gökyüzü penceeresi diyoruz) sınıfında tek ayrıca kumandadan kontrol edilebiliyor.

tam otomatik iklim kontröllü ve çift yönlü dıgıtal klima

6 hava yastıgı dynamiclerde standart paket alırsan 8 oluyor.

4 haporlör 2 twetter

hıza duyarlı müzik sistemi

cruise control

kayabilen arka koltuklar(kızaklı)

önce ve arka kol dayama

yolcu koltugu arkasında yemek masası

5li cd changer(paket alınması halinde)

asr-esp,msr( güvenlik paketi)

sensör paketi(yağmur&far&park)

Anahtarsız giriş ve çalıştırma

4 cam otomatik sıkışma sensörlü

çift lilit sistemi( anahtara çift basarsan camlar kırılsa bile stilonun camını içerden açamazsınız.

sogutmalı torpido gözü

Daha sayayımmı ?

• paket alınırsa seçenekler çoğalıyor. zaten saydığınızın bir kaçı hariç var ki klima sensör paket vs. sky window yoktur. ayrıca ben şimdiye kadar açıkcası anahtarsız griiş ve çalıştırmaya rastlamadım türkiyede. daha sayabilirseniz çok iyi olur bu arada.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-aile-araci-fiat-stilo-211014189/detay

bu araba benim eski stilom satmak zorunda kaldım. bu arabada benim saydıklarımın hepsi vardı. hatta fotolarıda yollayabilirim istersen. anahtarsız giriş ve çalıştırmada var.

2004 model stiloların hepsinde

tam otomatik iklim kontrollü dıgıtal klima

hız sabitleyici ve sınırlayıcı ve el gazı

radio-cd çalar 6 haporlör

yağmur&far ve pak sensörleri

6 hava yastıgı

kayar koltuklar

soğutmalı torpido

4 cam otomatik

ön ve arka kol dayama dynamic versiyonlarında standart olarak sunuldu.

• Arkadaşlarda yazmış ama bence Stilo sizi daha fazla memnun eder. Donanım olarak sınıfının örnek araçlarından. Özellikle Dönemine göre

• 147 daha yaygın piyasada 2sinden birini seçsem o olurdu donanımı daha bol olan stilodur.Ama kimselerde göremezsin o arabayı :) sen seç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.