Şimdi Ara

Alfa romeo 147 1.9 jtd q2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: powermoon

Q2'lerdeki yol tutuşunu hiçbir C sınıfında bulamazsınız. Araçta mekanik kilitli diferansiyel var ve sürüş dinamikleri mükemmel.
    Daha önce de Alfa Romeo kullanmışsınız, sürüş zevkini biliyorsunuzdur. Ben de bir süre 147 Ti kullandım, sattığıma pişmanım.

Aux in varmiydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 model MK2 kasaydı benim aracım Aux girişi yoktu, satmasaydım şu parçadan takacaktım.http://www.ebay.com/itm/USB-SD-AUX-MP3-Interface-Adaptor-for-Alfa-Romeo-147-156-159-166-GT-Spider-Brera-/270819230129
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    sagol eski kasa gordum 159 1 tanede merak ettim yenisi ne kadar diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

2005 model MK2 kasaydı benim aracım Aux girişi yoktu, satmasaydım şu parçadan takacaktım.http://www.ebay.com/itm/USB-SD-AUX-MP3-Interface-Adaptor-for-Alfa-Romeo-147-156-159-166-GT-Spider-Brera-/270819230129

Alsak nereye bagliyoruz hocam onu birde ti bulamadim varmi trde zaten yilda 10000km zor yaparim benzin koymaz fazla

• Teybin arkasindaki sokete takiyorsun. Direk Ti bulamazsin zaten ama Ti paketli Distinctive bulabilirsin. Tek kapi ve 17" jant oluyor.

• Benzer sıkıntıları ben yaşadım alsam mı almasam mi Vs Vs bir çok konu açıp sorular sordum ama en son gidip binip alma kararı aldım:-) muhtemelen bahsettiğiniz aracı aldım bu arada eylülde 80K olmuş olsa gerek.

Bir kaç fikir vermem gerekirse ben de düşüncelerimi anlatayım.Aracın artılarından başlayayım,

İnanılmaz bir yol tutuşu var araçta. Eş değerindeki c sınıfı diğer araçlara bindim ve diyebilirim ki ne golfte ne de astra'da q2'deki yol tutuşu yok. normal bir araçla 40la gireceğiniz viraja farkında olmadan 60la giriyorsunuz direksiyon kırdikça yoldan çıkmaktan Ziyade gaza basıp iyice yola yapısabiliyorsunuz. Acemi halimle bile bunları yapıyorsam Kimler neler yapmaz:-)

Çok güzel bir ivmelenmesi var aracın, 0-100sn 8sn civarı bir rakam. Motorun hakkını veriyor.eğimli yokuşlardan çıkarken bir tazınin sırtına binmiş gibi hissediyorsunuz. Hızı tasvip etmiyorum çok da kendime güvenmediğim için basmıyorum ama ayağını korkak alıştırmayanlar için otobanda at şehir içinde fare.

Dizaynı çok güzel.dıştan yüz binlik bir araç gibi duruyor.gören binmek binen inmeK istemiyor sözünü birebir yaşadım:-D aynı paraya piyasa arabası almak istemiyorsanız ikinci el derdine düşmeyip, ki satmak istersem alıcısıni rahat bulacağıma dA eminim, ben keyif almak koltuga oturduğum andan itibaren tadını çıkarmak istiyorum diyorsaniz
    bu araba tam size göre.

Eksisi sayabilecek Tek şey ufak trim sesleri ve soğuk havalarda kasislerden gecerKen ilk 15 dk duyulan gıcırtılar. O da sanırım bir tek yeni mito ve Giuliettalarda yok:-D

Hatta geçen bir arkadaşin trim sesi yok diye torpido kapağını açıp öyle yol gittiğini duyunca bayağı gülmüştüm:-D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.