Alex'i sisteme uymuyor, twit atıyor diye yollayanlar, bugün onun yerinde oynayan Baroni'nin ne yaptığını bana açıklayabilir mi? Allah aşkına Alex'in bu takımdan ayrılmasını sağlayan sebebi karşılayan bir adam mıdır Baroni?
Bu takımda general oyuncu eksikliği iliklere kadar hissedilirken neden ısrarla senelerdir transfer yapılmaz? Var mı izahı bunun kardeşim? Spartak maçında eleniyorsun, koca yaz orta sahana oyun kurucu adam almıyorsun, taraftardan istifa sesleri duyunca şak diye Meireles'i alıyorsun ki o Meireles de görev adamı bir oyuncu, general bir oyuncu hayatı boyunca olmadı. Gidiyorsun o generalliği Baroni denilen 3 sene önce kadro bile giremeyen adama veriyorsun. Bu takımın iyiliğini isteyen bir adam bunları yapmaz. Daha da ileri gidebilirim yeterli bu kadarı şimdilik.
Taraftar bu Aziz'i tahtından indirmedikçe bize rahat yok
Alex olsa 2-2 biterdi. Hiçbir şey yapamasa gider korner veya serbest vuruştan bir orta kesip zorla gol attırırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin Rommel
Alex olsa 2-2 biterdi. Hiçbir şey yapamasa gider korner veya serbest vuruştan bir orta kesip zorla gol attırırdı.
Adam yetenekli oyuncuları sevmiyor ki dostum. Santos, Emre, Alex, Stoch. Bildiğin dümdüz takım olduk, hadi öyle oldu bari mücadele et, koştur o da yok. Hikaye yani.
Başlık bile Alex e hakaret..Sormak lazım bazı taraftarlara koşan takımdan memnunlar mı acaba .
futbol ve basketbol da bu sene işkence var bize. izlememek en iyisi herhalde yensek de yenilsek de oynanan oyun tat vermiyor.
Aaa olur mu aykut kocaman çok büyük td baronide mevkiisinde dünyanın en iyilerinden. Lütfen böyle cahil cahil konular açıp kendinizi rezil etmeyiniz. Ayıp.
Baroniden Alex yaratmaya calısırsan alışık olmanız lazım. Baroni en iyi Meireles ile cift yonlü oyuncu olarak oynar.Oyuncuyu motive etmek , oynatmak da teknik direktorün gorevidir.
Alex olsa bu maçta daha akıllı oynardınız bence 10 kişi koşmaktansa 1 kişi koşmasın ama attırsın atsın yine olmadı neyse Allah size Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman için sabırlar versin.
Allah Aykut Kocaman'dan razı olsun. Sayesinde Şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne tek takım gittik, Süper Kupayı aldık.
FM oynar gibi kadro tavsiyesini sevmem ama neden kuyt forvete geçirilip alex sisteminden kurtulma yoluna gidilmiyo anlamıyorum. hemmesela kanat oyuncusu ise bu konuda da fenerden daha geniş kadroya sahip bi takım yok ligde.
alex varken senin yokluğuna alışacaz dedi, alex gitti yerine şebeleği koydu
Ben bunu S.moskova maçından önce kadrolar açıklandığında anlatmıştım kardeşim
bakın şimdi yapacağınız tek şey dolu dolu gözlerle düşünmek
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Adam yetenekli oyuncuları sevmiyor ki dostum. Santos, Emre, Alex, Stoch. Bildiğin dümdüz takım olduk, hadi öyle oldu bari mücadele et, koştur o da yok. Hikaye yani.
Alex'in neden gittiğini bilmiyorum ama sanırım koşmadığı mücadele etmediği için gönderilmişti . Madem öyle Aykut hoca niçin Krasiç'i yollamadı daha ? Emre-Alex'i yolladığı için pişmanlık içindedir şuan Aykut Kocaman.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Alex'in neden gittiğini bilmiyorum ama sanırım koşmadığı mücadele etmediği için gönderilmişti . Madem öyle Aykut hoca niçin Krasiç'i yollamadı daha ? Emre-Alex'i yolladığı için pişmanlık içindedir şuan Aykut Kocaman.
Ne bileyim abi, uydurdular işte bi' Alex koşmuyor masalını, yediler başını. Mesele koşmaksa bugün bana Hasan Ali ve Kuyt harici didinen bir oyuncu göstersinler.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode Ne bileyim abi, uydurdular işte bi' Alex koşmuyor masalını, yediler başını. Mesele koşmaksa bugün bana Hasan Ali ve Kuyt harici didinen bir oyuncu göstersinler.
Tam izlemedim maçı ama bence Fenerbahçe'de futbol doygunluğu var gibi geldi. (Bazı oyuncular hariç) Gayet yeterlide tekniği olan oyuncuda var. (En azından sayabiliriz 5-6 kişi) Kısaca Fenerde doymuşluk var veya yenik düşünce karşı biraz iyi olunca kafa olarak oyuncular kopuyor maçtan.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode Ne bileyim abi, uydurdular işte bi' Alex koşmuyor masalını, yediler başını. Mesele koşmaksa bugün bana Hasan Ali ve Kuyt harici didinen bir oyuncu göstersinler.
Tam izlemedim maçı ama bence Fenerbahçe'de futbol doygunluğu var gibi geldi. (Bazı oyuncular hariç) Gayet yeterlide tekniği olan oyuncuda var. (En azından sayabiliriz 5-6 kişi) Kısaca Fenerde doymuşluk var veya yenik düşünce karşı biraz iyi olunca kafa olarak oyuncular kopuyor maçtan.
Abi teknik kapasitesi hepsinin yeterli olabilir ama hiçbirinin oyun zekası yok Alex gibi veya sizden örnek vereyim Fernandes gibi. Sorunda burada, takım üretken değil, dümdüz, sadece mücadelesi ile bir şeyler kazanabilir halde. O da olmayınca berbat görünüyoruz. Ateşleyici bir oyuncu da yok saha içinde, Tuncay, Appiah tarzı adamları çok arıyoruz bu bakımdan.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode Abi teknik kapasitesi hepsinin yeterli olabilir ama hiçbirinin oyun zekası yok Alex gibi veya sizden örnek vereyim Fernandes gibi. Sorunda burada, takım üretken değil, dümdüz, sadece mücadelesi ile bir şeyler kazanabilir halde. O da olmayınca berbat görünüyoruz. Ateşleyici bir oyuncu da yok saha içinde, Tuncay, Appiah tarzı adamları çok arıyoruz bu bakımdan.
Oda olabilir tabi. Şahsen ben Gençler maçında Beşiktaş'tan ofansif olarak bir şey beklemiyordum ama o kadar pozisyon bulduk . En azından bugün Fenerbahçe'de 5-10 dakika bile olsa baskı kurmasını beklerdim ama oda olmadı. [Beşiktaş örneğini vermemdeki sebep sizdeki yaratıcı oyuncuların bizdekinden fazla olması.] Aynı şekilde fenerbahçe çok oyuncuyla fazlada gittiğini görmedim maça baktığım sırada. Umarım ders alır Aykut Kocaman . Birde arada sırada genç oyunculara şans vermeli bence onlardaki hırs bazı fenerbahçeli oyuncularda az.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode Abi teknik kapasitesi hepsinin yeterli olabilir ama hiçbirinin oyun zekası yok Alex gibi veya sizden örnek vereyim Fernandes gibi. Sorunda burada, takım üretken değil, dümdüz, sadece mücadelesi ile bir şeyler kazanabilir halde. O da olmayınca berbat görünüyoruz. Ateşleyici bir oyuncu da yok saha içinde, Tuncay, Appiah tarzı adamları çok arıyoruz bu bakımdan.
Oda olabilir tabi. Şahsen ben Gençler maçında Beşiktaş'tan ofansif olarak bir şey beklemiyordum ama o kadar pozisyon bulduk . En azından bugün Fenerbahçe'de 5-10 dakika bile olsa baskı kurmasını beklerdim ama oda olmadı. [Beşiktaş örneğini vermemdeki sebep sizdeki yaratıcı oyuncuların bizdekinden fazla olması.] Aynı şekilde fenerbahçe çok oyuncuyla fazlada gittiğini görmedim maça baktığım sırada. Umarım ders alır Aykut Kocaman . Birde arada sırada genç oyunculara şans vermeli bence onlardaki hırs bazı fenerbahçeli oyuncularda az.
Aykut hocanın ders almak gibi bir kaygısı olduğunu düşünmüyorum. Young Boys ile başlayan süreçte hatalarını sürekli olarak tekrarlıyor çünkü.
Rıdvan da yerden yere vuruyor Aykut u . . Yok abi aykut kocaman kadar korkak bir teknik direktör yoktur. Koskaca fenerbahçe anadolu takımları gibi pısırık oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*
Rıdvan da yerden yere vuruyor Aykut u . . Yok abi aykut kocaman kadar korkak bir teknik direktör yoktur. Koskaca fenerbahçe anadolu takımları gibi pısırık oynuyor.
Anadolu takımı diye küçümsediğimiz takımlar bizden bin kat daha iyi oynuyor. Şuan keşke onlar kadar oynuyabilsek. Adam pendik spor'a bile üstünlük kuramıyor zorla maç kazanıyoruz.