Şimdi Ara

ALEX RİCO PAŞA(Ricardinho)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir zamanlar Bu adam geldiğin de Alex den daha iyi yok böyle yok şöyle.Bol keseden atmaya benzemiyo bu işler

Sizin Alex le Rico yu aynı kefeye koymanız neye benziyo Biliyomusunuz

ASMA KABAĞI

• Lincolnü de eklemek lazım o da çabuk söndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemşör

Lincolnü de eklemek lazım o da çabuk söndü

Lincol kavgası fazla olmadı.Ama nedense rico paşa rico paşa bıktık nerdeyse bakıyoruz ölü gibi bir insan
  • linkoln oda kim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgadilar

linkoln oda kim

Gs'ye gelen yeni çocuk var ya Alex'den falan iyi olduğunu iddia ediyorlardı hani
  • evet ama henüz bi numarasını göremedik

quote:

Orjinalden alıntı: kalemşör

quote:

Orjinalden alıntı: tolgadilar

linkoln oda kim

Gs'ye gelen yeni çocuk var ya Alex'den falan iyi olduğunu iddia ediyorlardı hani

• alex koşmuyor mücadele etmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lincoln'ün motoru arıza yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

quote:

alexse ile hagiyi kıyaslayanlar yine ortalarda
    alexse 4 yıl verin dendi 4 yıl oldumu?ben hala tr kupası üst üste yan yana alt alta 4yıl şampiyonluk 2de avrupa kupası bekliyorum alex den

alex hagi den ligde hem daha fazla gol atmış. hemde daha fazla asist yapmıştır. ama avrupa için daha hagiye yetişemedi.

saydığım maddelerden gelince kıyaslama yaparız malum 4yıl zaman verin alex geçer dendi hagi gol kralı değil oyun kurucuydu gol krallığına hakan şükür bakardı bizde 3kere gol kralıoldumu 3

burhan, saçmalıyorsun..

hocam bak yukarda allah var ...
    benim hafızam çok iyidir bu bir yetenek hayattada çok faydasını görüyorum bu ayrı bir olay ama bu forumda alex ile hagi enaz 5kere başlık açılarak karşılaştırılmadımı
    sonra denmedimi alex yeni önünde yıllar var daha 4yıl olsun görelim diye.... yalanmı söylüyorum yoksa uyduruyormuyum? hatırlayan yokmu?
    darkingi saymıyorum çünkü cevap veremez hiç bir zaman veremedi bana

burhancım alex burdayken linkoln geldiğinde sen görücez 1linkoln=5alex eder demiştin bunu çok iyi hatırlıyorum şimdiyse gelmiş hagi yi olayın içine katıyosun...

• ya demircibu kimsenin alexin hagiden iyi dediği yok. lig istatistikleri daha iyi o bir gerçek de.

ayrıca size uefa kupasını hagi mi aldırdı ?
    hem çok büyük bir pay sahibiyse bile bunun önemli kısmı onun tecrübesidir. futbol görüşüdür sahada yaptıklarının yanında. alexin hagi kadar tecrübesi ve liderlik özelliği yok. ama sahada yaptıkları küçümsenemez.
  • burhancım, linkoln Türkiyeye geldiğinde 5 alex 1 linkoln eder demiştin sen bunu çok iyi hatırlıyorum, şimdi de gelmiş hagiyi işin içine katıyorsun bi kere hagiyle alexin oyun tarzları farklı
  • hekırı muhatap alacaksanız yandınız

• harbiden 5 lincoln 1 alex etmez mi dedi ? :)

niye daha önce söylemediniz muhattap alıp cevap yazdım ben
  • heyqır çözermisin e27b3cb44b7b13f7c0942df519fa0f49
  • baksana hoca kendi kendine gelin güvey oluyor,yok kıyaslama yapılmışta yok tr kupasıda bilmemne..ben ne yazıyorum adam ne yazıyoyaa..bi insan kendini rezilde eder vezirde,sözkonusu burhansa sadece rezil eder...ama kendini
    quote:

Orjinalden alıntı: aimar

harbiden 5 lincoln 1 alex etmez mi dedi ? :)

niye daha önce söylemediniz muhattap alıp cevap yazdım ben
  • 5 alex 1 lincoln olcak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

burhancım, linkoln Türkiyeye geldiğinde 5 alex 1 linkoln eder demiştin sen bunu çok iyi hatırlıyorum, şimdi de gelmiş hagiyi işin içine katıyorsun bi kere hagiyle alexin oyun tarzları farklı

evet oyun stilleri tarzları yetişmeleri herşeyi şut teknikleri hagi sahada t. direktör gibiydi
    ve emreyi antremandan sonra 1saat çalıştırıyormuş çevresine bişeyler kattı öyle gitti hagi

cause_of_death:

md5 i soruyorsan
    şifreleme algoritmalarına yardımcı olmak amacıyla kullanılabilecek bir HASHING ve 128-bit'lik çıktı üretir yani şifrelenmiş bilgiler ve özet bir database management tekniğidir daha çok uzar...
  • bak burhab bildiğin konular hakkında yorum yapınca kıvırmaya gerek kalmıyor..en iyisi sen futbol konularına fazla takılma ruh sağlığın bozulmasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

adam karikatür gibi yaw.. kim bahsetmiş tr kupasından uefadan hagiden...içiyomudur nedir anlamadımki

sen ve arkadaşların bahsetmedi tabi marstakiler gelip burda yorum yapmıştır...

imzan hala kural dışı adresini ver kağıda yazılı yollucam yoksa anlatamıyoruz sana birşeyler
    videolu içerik istermisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.