İlk geldiği zamanlarda leblebi gibi atıyordu, şimdi açtığı ortalardan gol bulmaya çalışıyoruz
Takımda freekick'ten iyi şutlar çekebilen oyuncu sayısı artınca Alex artık genellikle orta açarak kullanıyor serbest vuruşları. Zaten dikkat ederseniz topun başında Alex varsa genelde orta gidiyor, başka bir futbolcu varsa kesinlikle kaleye şut çekiyor.. Ama dediğin gibi Alex'in her serbest vuruşunu gole çevirdiği o günleri özledim, tabi bu sadece bizim için değil ligin geneli için de geçerli..
Yanılmıyorsam ligde 3 sene kadar önce Samsun'a attı. 2-2 bitmişti galiba o maç. Servet bizdeydi düşünün yani ne kadar eski .
Kupada da GS'ye atmıştı sanırım H.ŞaŞ'ın kafasının yanından geçmişti top.
Çok uzun zaman oldu diyebiliriz.
Serbest vuruştan gol atsa adamın burda ne işi var Real madrid'de olurdu şimdi. Kızmayın lütfen dilimi tutamıyom.
quote:
Orijinalden alıntı: Junior.qL
Serbest vuruştan gol atsa adamın burda ne işi var Real madrid'de olurdu şimdi. Kızmayın lütfen dilimi tutamıyom.
Peki koşsa nerde olurdu?
Koşuyor koşmuyor, yapıyor yapmıyor konuları bence alex için artık bu saatten sonra gereksiz. Adamın takıma kattıkları ortada. Ki herkes en az Alex'in yarısı kadar bu takıma katkı yapsa müthiş bir takım olurduk her halde.
Harbiden artık adam frikik atamıyor yaw. Vurmayı mı unuttu naptı?
Yakın mesafeden sürekli topun altına fazla giriyor düz vuruyor.. Uzun mesafeden de atacak durumu yok zaten..
ahh ahh pvh in kemal ile fabiano ya baraj yaptırmasını özledim
Ahh PVH ahh..
Pierre van Hooijdonk Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi frikik kullanan oyuncusu... 2003/2004 sezonunda Fenerbahçe'de 34 maçta 24 gol atarak süper bir forvet olduğunuda gösteriyor..
Pierre van Hooijdonk Nicolas Anelka Pabio Luciano Uche Okechukwu(Deniz) Stephen Appiah ve aklıma gelmeyenler bu isimleri çok özlüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2468
quote:
Peki koşsa nerde olurdu?
koşsa uzayda olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
Pierre van Hooijdonk Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi frikik kullanan oyuncusu... 2003/2004 sezonunda Fenerbahçe'de 34 maçta 24 gol atarak süper bir forvet olduğunuda gösteriyor..
Pierre van Hooijdonk Nicolas Anelka Pabio Luciano Uche Okechukwu(Deniz) Stephen Appiah ve aklıma gelmeyenler bu isimleri çok özlüyorum
quote:
quote:
Peki koşsa nerde olurdu?
Mahalle arkadaşları Usian Alex derdi
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
Maradona paso çamur yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
kim ne derse desin türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi frikik ustası van hoijdonktur. kimse inkar edemez bunu.Ha diceksinki hagi değilmi hagide güzel vuruyordu ancak pierre kadar güzel atan görmedim ben.ah pierre ah valla her frikik kullandığımızda şimdi pierre olcaktıki affetmezdi diyordum.ulan valla frikikten attığımız golleri özledim anasını satiyim
quote:
quote:
Peki koşsa nerde olurdu?
Patates
quote:
Orijinalden alıntı: Otorite
quote:
quote:
Peki koşsa nerde olurdu?
Patates
sen den daha yaralı olurdu ama
quote:
Orijinalden alıntı: jakobgfb
quote:
Orijinalden alıntı: Otorite
quote:
quote:
Peki koşsa nerde olurdu?
Patates
sen den daha yaralı olurdu ama
Tamam saol.
Otorite adlı üye sadece futbol bölümünde GS bölümüne girsin yasak getirirsin moderatörler-adminler, FB bölümüne geldimi dağıtıyor ortalığı.Yazdığı bi mesajda konu savaş alanına dönüyor.