Şimdi Ara

Alex mi ? Sneijder mi ? Türkiyedeki futbollarına bakılarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiyi felan değil Türkiyedeki oyunlarını göz önüne alırsak hangisi daha çok katkı sağladı takıma ? Tarafsız olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alex gibi bir efsanen var ve değerini düşürecek derecede sorular soruyorsun...
    Sana senelerce yaşattığı sevinçleri, taşıdığı kaptanlığı, yaptığı liderliği , hiç bir zaman bozmadığı efendiliğini hatırlamak varken; tutup böyle kıyaslamalara sokman Alex ismine yakışıyor mu?

Ben Alex'i hiç bir zaman unutmayacağım. Beni defalarca derbilerde yerle bir etse de, attığı frikikleri, bıraktığı güzellikleri hatırlayacağım, şehitlere olan saygısını, çocuklarını Türk kültüründe yetiştirmesini, İstiklal marşını söylerkenki asaletini hatırlayacağım. İnter maçında Zanetti' yi falafoş etmesini unutmayacağım.

Alex hak ettiği saygıyı kendisi kazandı zaten, sırf senin egon tatmin olsun diye, Alex cevabını almak için binbir türlü yaptığın kısıtlamalarla sorduğun soruyu da evet Alex olarak yanıtlayabilirim...
    Bu adama saygım sonsuz çünkü, ama sen bu soruları sorarak ne kadar saygı kazanıyorsun? Rakip taraftarından kendi taraftarından?

''Eskiyi felan değil'' (kahkaha attım) Bir insan niyetini bu kadar belli eder...

Özet: Çıldırrrrııın çıldırrrın bu takkkım için çıldırrııın

Yollar uzun, dikenli, taşlı olsa da
    Bastığın yer hüzünle dolsa da
    Sel, çığ, ateş önünde her ne olsa da
    Cim Bom lular başı dik yürür

• ribas ile şınaydırı nasıl mukayese edemiyorsan,
    alex le de şınaydırı edemen.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • Dünyadan Futbol Bölümüne Niye Açtın Konuyu Git Kendi Taraftarı Olduğun Bölüme Oraya Aç Bize ne Sneijder'den Diego'dan

Orijinalden alıntı: Arda ML

Dünyadan Futbol Bölümüne Niye Açtın Konuyu Git Kendi Taraftarı Olduğun Bölüme Oraya Aç Bize ne Sneijder'den Diego'dan

Türkiye uzayda mı?

Direkt "Yalnız seçiminizde adında W bulunmamasına dikkat edin" diyebilirdin

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • Türkiye'ye göre Alex

Orijinalden alıntı: Mike Ross

Bu ne amaçsız ve saygısız bir soru, cızırtı çıkaracaklar direkt özeti okuyabilir...

Alex gibi bir efsanen var ve değerini düşürecek derecede sorular soruyorsun...
    Sana senelerce yaşattığı sevinçleri, taşıdığı kaptanlığı, yaptığı liderliği , hiç bir zaman bozmadığı efendiliğini hatırlamak varken; tutup böyle kıyaslamalara sokman Alex ismine yakışıyor mu?

Ben Alex'i hiç bir zaman unutmayacağım. Beni defalarca derbilerde yerle bir etse de, attığı frikikleri, bıraktığı güzellikleri hatırlayacağım, şehitlere olan saygısını, çocuklarını Türk kültüründe yetiştirmesini, İstiklal marşını söylerkenki asaletini hatırlayacağım. İnter maçında Zanetti' yi falafoş etmesini unutmayacağım.

Alex hak ettiği saygıyı kendisi kazandı zaten, sırf senin egon tatmin olsun diye, Alex cevabını almak için binbir türlü yaptığın kısıtlamalarla sorduğun soruyu da evet Alex olarak yanıtlayabilirim...
    Bu adama saygım sonsuz çünkü, ama sen bu soruları sorarak ne kadar saygı kazanıyorsun? Rakip taraftarından kendi taraftarından?

''Eskiyi felan değil'' (kahkaha attım) Bir insan niyetini bu kadar belli eder...

Özet: Çıldırrrrııın çıldırrrın bu takkkım için çıldırrııın

Bir fbli olarak adamsın adam...

• Alex her açıdan.

• Kariyer futbolcunun kalitesini belli eden bir kriterdir fakat önemli olan kariyer değil oynadığı oyun ve verdiği katkıdır. Sneijder'in Alex ile karşılaştırılabilmesi için henüz çok erken. GS'ye geleli 2 sene oldu daha.

Alex ile şuan sadece Hagi karşılaştırılabilinir.

böyle soru mu olur tamam Sneijder yi oyuncu ama tabi ki de alex.Alex unutulur mu lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barred

Kariyer futbolcunun kalitesini belli eden bir kriterdir fakat önemli olan kariyer değil oynadığı oyun ve verdiği katkıdır. Sneijder'in Alex ile karşılaştırılabilmesi için henüz çok erken. GS'ye geleli 2 sene oldu daha.

Alex ile şuan sadece Hagi karşılaştırılabilinir.

onu bi siz karşılaştırıyorsunuz :)

Orijinalden alıntı: T0LER4NCE

Eskiyi felan değil Türkiyedeki oyunlarını göz önüne alırsak hangisi daha çok katkı sağladı takıma ? Tarafsız olursanız sevinirim.

Kardeşim soru mantıksız bir kere Alex 8-9 yıl kalmış TR'de Sneijder 1.5-2 yıl oldu daha
    Katkılarını tartışmak mantıksız.
    "Karşıyaka Spor Kulübü'nde karşı karşıya bulunduğum gençlik iftihara şayandır. Bu gençlik muvacehesinde istikbalin kuvvetli saadeti ne bariz görünmektedir." "İzmir'in Karşıyakalıları; sizi derin muhabbetle selamlarım.. Ben bütün İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız, bir rastlantı beni Karşıyaka'ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin sinenizde sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir'i gördüğüm gün, öncelikle Karşıyaka'yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan anamın mezarını gördüm." Gazi M. Kemal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.