Şimdi Ara

Alex için yazılan ağlatan yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen gideli 279 gün oldu be kaptan, kim tahmin eder 279 gün olduğunu ? Taraflı tarafsız herkes seviyodu seni, mahallede gol atan çocuklar hep ALEX diye bağırıyo hala. Odamda posterlerin duruyo, bu kalp seni unutur mu? Saygı duyardı sana herkes kaptan. Özlettin kendini çık gel nolursun. Her topun başına geçtiğinde "aha gol" diyebiliyodum, sen gittin gideli o heyecan kalmadı be. Tadı tuzu yok artık ligin eskisi gibi. Her golünden sonra tüm stadın aynı anda "ALEX" diye bağırmasını bile özledik kaptan. Senin adamlığını özledik en çokta. Senden sonra kalmadı öyle adam birkaçı dışında. Hala aklımda nasıl şerefsizce, nankörce gönderildiğin. Ama olsun biz burdayız, bekliyoruz belki çıkar gelirsin diye. Sana hiç yakışmamış Coritiba formasıda bizim çubukludan sonra ! Fenerbahçe taraftarı seni hep bekler, sen yeter ki gelicem de kaptan, Felipe'yi de öp bizim yerimize. Yengeye de selam söyle kaptan.

01.10.2012

1 ADAM vardı.
    Hep 10 numara giyerdi
    12 Numara onu çok severdi!

• Ağlamadım.Duygusuzum sanırım
  • 1 adam vardi cani sikilan
  • Hepimiz çok özledik ama bu mektubu kim yazmış Allah aşkına ilkokula giden bebeler bile daha iyi yazar
  • Ağlatan deyince Kobenin sakatlıktan sonra yazdığı gibi bir yazı bekledim bunu görünce güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Ağlatan deyince Kobenin sakatlıktan sonra yazdığı gibi bir yazı bekledim bunu görünce güldüm

başlık ilgi çekici olsun diye öyle yazdım ağlatmasa da hüzünlendiriyor zaten
  • kim yazmış bunu alıntı mı yoksa ayrıca alex gitti unutun artık evet alex gibisi türkiyeye gelmedi gelmeyecek de ama unutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

kim yazmış bunu alıntı mı yoksa ayrıca alex gitti unutun artık evet alex gibisi türkiyeye gelmedi gelmeyecek de ama unutun

evet alıntı kimin yazdığını bilmiyorum facede gördüm.Alex unutulacak son insanlardandır
  •  Alex için yazılan ağlatan yazı
  • Sigaraya yeniden başladım.
    Parmağına sağlık güzel kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Alex için yazılan ağlatan yazı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.