Şimdi Ara

Alex Ich ve Ağır Çöp Ryze Play'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Abi bu ne ya bu ne? Böyle çar mı olur? Ne SUSTAIN var ne IDENTITY var DÜŞÜK RANGELİ MAGE ULTİSİ YOK MOBILITY YOK ÇOK KIRILGAN MAGIC PEN YOK BU NE ABİ BU NE RIOT BUFF PLZ

Pathetic dia 5 ve gold silver lowlar anlamayabilir ama bu çar ağır çöp aksini iddaa eden Ryze gibi çöptür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 12 Ekim 2016; 15:38:13 >

• Alex Ich şarap değil ki yıllar geçtikçe güzelleşsin playleri
  • ağır çöp char bişeyi yok bide utanmadan gravesin hem doubleını hem tripleını hem quadrasını hemde pentasını çalmış kesinlikle buff lazım siz dh silverları ne biliceksiniz benim 64091420910 ryze oyunum var ben çöp diyosam çöptür
  • kes hepiniz lowsunuz ryze cop bikere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çöp heroyu nası ct leriz 2 sanıyedebır w atıyor..
    mınyona e q 100 range arkadayken hasar yıyıroum hele o çöp ultısınden kaçış yok
    jungle ile uyumluysa ryze çöpünü oynayan her gangda kill alıyor
    karşısında tf oynadım sonuç pişmanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR1987

bu çöp heroyu nası ct leriz 2 sanıyedebır w atıyor..
    mınyona e q 100 range arkadayken hasar yıyıroum hele o çöp ultısınden kaçış yok
    jungle ile uyumluysa ryze çöpünü oynayan her gangda kill alıyor
    karşısında tf oynadım sonuç pişmanlık

Cehennem asasi yerine ilk item asırlık kasarsaniz ryze karşısında daha avantajli oluyorsun ben de tf oynadigim zaman ryze gelirse bitkinlik + asirlik aliyorum rakip iptal pek etkisi kalmiyor ama ryze oyunun en dengesiz sampiyonu s5 teyken mouse macro tusuna 30 mili saniyede q+w+e basiyordum basili tutunca butun komboyu hemen yapiyordu free windi simdi daha zor olmuş hemen tek atiyor herseye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya bekleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.