Şimdi Ara

Alex Heykeli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: sowman

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

quote:

heykel dikmek nasıl birşeydir asıl efsane nasıl olunur fbliler biraz araştrmalı..
    2-3 anadolu takımına şık gol atıpda efsane olunmaz.

2-3 anadolu takımı he ?

Galatasaray (8 gol)

hayır yani kendinizi anadolu takımı olarak görüyosanız problem yok

assistlerde hediyesi olsun

evet ben galatasaray'ı istanbul takımı olarak görmüyorum anadolu takımı olarak görüyorum...
    Biraz türkiye'mizi gez Anadolu'da en çok taraftar Galatasaray'dadır..
    Daha çok CİMBOM'dur bizim için...

ayrıca bir kişinin efsane olması için avrupada takımını başarılı yapmalı örneğin uefada final..
    gerisi fasa fiso

off harbi yaşın kaç ya

yok şimdi yaşın benden fazla diyelim ne olcak?her dediğin doğrumu olcak?
    yaşı büyük olan mı haklı oluyor?
    gerçekler acıdır..
    çok heykel yapmak isterseniz şike yaparken kullandığınız çantacık ve paraların heykelini yapın..
    yerse tabi

İyi güldürdün velet..

ağlanacak hale gülmek böle birşey demekki

adamların konusunu niye dagıtıyorsunki ? amaç ?

alex dedigin adam fenerbahçe'yi kaç sezondur taşıyan adam, saygı lütfen.

SENİN GİBİ RAKİP TARAFTARLARI ALKIŞLIYORUM AMA MELİH DENEN VELET ZEUS DENEN RENGİ BELLİ OLMAYAN KİŞİLERE SÖVMEK DAHİL NE DERSEK DİYELİM HAKLIYIZ

hep aynı hikaye "velet, ilkokullu" bla bla
    sen kumda oynarken biz çalışıyorduk
    şimdi klavyeni bırak sokağa çık ve derin nefes al

eğer benim yaşımdan büyüksen kendimi sonsuza kadar banlıcam yiyosa sende banla hadi.beyin yaşındada geçerim seni bu tarz çarpıtmalarada girme velet

peki yaşını nasıl bilecem tc kimlik mi göstercen?
    senin beyin yaşın fazla olsa "sövmek" yerine mantıklı cevap verirdin..
    Yani nerde sende o beyin..
    4+4+4 ün çıkması kötü oldu senin gibi anaokuluna gitmesi grekenler ilkokulla başlıyor bir eğitim zafiyeti var..
    ama bravo bu yaşta 2-3 cümle kurabiliyorsun.Buda bir başarı tebrik ettim

yahu sende hiç utanma yok mu? ne yüzsüz herifsin

utanacak ne yapmışım?
    şikemi yaptımda utanim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

heykel dikmek nasıl birşeydir asıl efsane nasıl olunur fbliler biraz araştrmalı..
    2-3 anadolu takımına şık gol atıpda efsane olunmaz.

2-3 anadolu takımı he ?

Galatasaray (8 gol)

hayır yani kendinizi anadolu takımı olarak görüyosanız problem yok

assistlerde hediyesi olsun

evet ben galatasaray'ı istanbul takımı olarak görmüyorum anadolu takımı olarak görüyorum...
    Biraz türkiye'mizi gez Anadolu'da en çok taraftar Galatasaray'dadır..
    Daha çok CİMBOM'dur bizim için...

ayrıca bir kişinin efsane olması için avrupada takımını başarılı yapmalı örneğin uefada final..
    gerisi fasa fiso

off harbi yaşın kaç ya

yok şimdi yaşın benden fazla diyelim ne olcak?her dediğin doğrumu olcak?
    yaşı büyük olan mı haklı oluyor?
    gerçekler acıdır..
    çok heykel yapmak isterseniz şike yaparken kullandığınız çantacık ve paraların heykelini yapın..
    yerse tabi

İyi güldürdün velet..

ağlanacak hale gülmek böle birşey demekki

adamların konusunu niye dagıtıyorsunki ? amaç ?

alex dedigin adam fenerbahçe'yi kaç sezondur taşıyan adam, saygı lütfen.

SENİN GİBİ RAKİP TARAFTARLARI ALKIŞLIYORUM AMA MELİH DENEN VELET ZEUS DENEN RENGİ BELLİ OLMAYAN KİŞİLERE SÖVMEK DAHİL NE DERSEK DİYELİM HAKLIYIZ

hep aynı hikaye "velet, ilkokullu" bla bla
    sen kumda oynarken biz çalışıyorduk
    şimdi klavyeni bırak sokağa çık ve derin nefes al

eğer benim yaşımdan büyüksen kendimi sonsuza kadar banlıcam yiyosa sende banla hadi.beyin yaşındada geçerim seni bu tarz çarpıtmalarada girme velet

peki yaşını nasıl bilecem tc kimlik mi göstercen?
    senin beyin yaşın fazla olsa "sövmek" yerine mantıklı cevap verirdin..
    Yani nerde sende o beyin..
    4+4+4 ün çıkması kötü oldu senin gibi anaokuluna gitmesi grekenler ilkokulla başlıyor bir eğitim zafiyeti var..
    ama bravo bu yaşta 2-3 cümle kurabiliyorsun.Buda bir başarı tebrik ettim

senin gibi beyinsiz birine ne atlatsak boş bi b.k anlayamazsın

senin gibi mahalle ağzıyla cahilce konuşan kişilerin söylediklerinden bişi anlaşılmıyor..
    İlkokulda Türkçen zayıfsa suç sende değil tabi öğretmeninde

• bazıları hagi ile alex'i falan kıyaslıyo

şöyle bakalım hagi alexten iyi futbolcudur doğru mesafe tanımadan vurur ama alex maximum 40m den vurur , hagi 10 kişiyi geçip gol atabilir ama alex en fazla 3-4 kişiyi geçer

ama alex hagiden büyük futbolcudur alex'in bi maçta kırmızı kart görmesi neredeyse imkansızdır alexin kavga ettiğini görmeniz mümkün değildir ama hagi hakeme tükürür , futbolcuya kafa atar , kendi taraftarına hırsız der

alex sorunsuzdur alex sadece futbolcudur çünkü alex'i asla istanbul alemlerinde göremezsiniz , alex fenerbahçeyi benimsemiştir ama hagi için galatasaray sadece bir basamaktır

hagiyi oynatırken korkarsınız heran herşeyi yapabilir ama alexe herzaman güvenebilirsiniz

alex zekidir hatta dünyanın en zeki ilk 3 futbolcusu içerisindedir senden benden 10 saniye önce hagiden 3 saniye önce düşünür ve uygular (uygulama meselesi önemli çünkü fenerdeki özerde çok yetenekli ama zeka bakımından düşük futbolcu olduğu için bi b*ka yaramaz)

alex reyizdir kaptandır takıma herzaman sahip çıkar , o kadar teknik adam gördü o kadar futbolcu gördü bi tane olumsuz demecini göremezsiniz .

alex gruplaşmaz fenerbahçede 6 tane brezilyalı varken bile bütün takımla kaynaşır ama hagi galatasaraya geldiğinde takıma romenleri toplamıştı hatırlarsanız

alexin + ları say say bitmez ,

en önemliside alex'i tüm türkiye hagiyi sadece galatasaraylılar sever.

• Yok hak edilmemiş, yok şöyle böyle. Sizene kardeşim ?
    Büyük kaptan şuanda o heykeli en çok hakeden futbolcu.
  • Türk sporuna katkı veren isimlerin böyle unutulmaz hale gelmesi gerçekten beni duygulandırıyor ve gururlandırıyor.Hagi gibi Alex gibi futbolcular gelse keşke ülkemize ama artık bundan sonra zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahisaremre

Alexin efsaneligini sorgulayip AY heykeli dikilsin diyenler var. Taraftari musteri olarak goren , 5 tl maliyeti olan formayi 100 tl ye satan , kendi tisortunu 10 tl yapip Lefterin cenazesi sonrasi Lefter tisortunu 35 tl ye satan , bugun heykelin acilisina da gelmeyerek karakterini belli etmis bi insandir Aziz Yildirim. Benim efsanem falan degildir.Benim icin efsane Lefterdir,Alextir Can Bartudur.Alex adam gibi adamdir. Bu ulke icin bi degerdir , EFSANEDİR.

Yazdiklarim benim goruslerim herkese saygim var.

Fenerbahçe forması otuz liraya mı satılsın Adana Demirspor muyuz biz? Galatasaraylılar ne yapsın 130 lira veriyorlar Ünal Aysal soyguncu mu oldu şimdi? Hayır laf atacaksınız doğru yerden atın da anlamı olsun. Forma fiyatıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Orijinalden alıntı: simsek1907

Alex'in heykel açılışını seyreden galatasaraylılar hagi'nin heykelinin dikilmesi için TOKİ'ye başvurdu..

Komik mi?

Komik
  • quote:

Alex'in heykel açılışını seyreden galatasaraylılar hagi'nin heykelinin dikilmesi için TOKİ'ye başvurdu..

Zaytung dan aldığın yorumları burda satma biraz yaratıcı ol. Kendi düşünceme gelirse biz Hagi'nin heykelini dikmedik, Barcelona Messi'nin heykelini dikmeyecekken, bizde biraz ucuz bu işler.
  • Bir Galatasaraylı olarak yazıyorum.

Alex de Souza'nın heykelini dikilmesini saglayan Belediyeye ve Devlete

Alex'in heykelini diken Fenerbahçe taraftar grubuna,

Bunca sene Fenerbahçe icin varını yoğunu vermis, tek basına birden fazla şampiyonlukta imzası olan, her zaman Adam gibi Adam olarak duran, mükemmel aile babası Alex de Souza'ya,

Hiç kibir sergilemeyerek Alexin yanında olan Fenerbahçe karşıtı basına en güzel cevabı veren Sayın Aykut Kocaman'a

Alex'e bugüne kadar hiç bir saygısızlık yapmamış Fenerbahçe'nin diger futbolcularına,

Teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum
    İnşallah bu sene Avrupa'da berabere efsane oluruz.

Haaaaaa unutmadan. İçeri girdiğinde her zaman yanında Fenerbahçe taraftarı olan. İçeride bin bir zorluk çekmiş ama akillanacagina iyice kafayı bulan, enbuyuk futbolcusunun Heykel açılışına gelmeyerek saygısızlık yapan sayın Aziz Yıldırım'ı kınıyorum
    Yazan : Hakan ÖZKAYA
    Paylaşın heryerden arkadaslar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir galatasaraylı olarak fenerbahçe adına yaptıkları düşünüldüğünde alex heykelinin dikilmsini sonuna kadar hak etmiştir, tebrik ederim fenerbahçe'yi.. Ayrıca bu olaydan sonra galatasaraylı idarecilerin aklına hagi nin heykelini dikmek geldiyse sakın fikirlerini gerçeğe dönüştürmek için uğraşmasınlar o işler geçti artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Orijinalden alıntı: karahisaremre

Alexin efsaneligini sorgulayip AY heykeli dikilsin diyenler var. Taraftari musteri olarak goren , 5 tl maliyeti olan formayi 100 tl ye satan , kendi tisortunu 10 tl yapip Lefterin cenazesi sonrasi Lefter tisortunu 35 tl ye satan , bugun heykelin acilisina da gelmeyerek karakterini belli etmis bi insandir Aziz Yildirim. Benim efsanem falan degildir.Benim icin efsane Lefterdir,Alextir Can Bartudur.Alex adam gibi adamdir. Bu ulke icin bi degerdir , EFSANEDİR.

Yazdiklarim benim goruslerim herkese saygim var.

Fenerbahçe forması otuz liraya mı satılsın Adana Demirspor muyuz biz? Galatasaraylılar ne yapsın 130 lira veriyorlar Ünal Aysal soyguncu mu oldu şimdi? Hayır laf atacaksınız doğru yerden atın da anlamı olsun. Forma fiyatıymış.

Sezon basinda 100 tl ye sattigi forma yarim sezon sonra 60-70 tl ye dusecek ki bence yine pahali.Asgari ucretle calisan bi insan nasil forma alsin ? Halkin takimiyiz diyoruz (ben dahil) ama bu adam basimizdayken biz taraftar degil musteriyiz.Bir de formanin maliyetini hepimiz biliyoruz burda gelip atar yapmana gerek yoktu.

• çok güzel bi jest olmuş ama bence birçok fenerbahçe efsaneleri varken bu yapılması biraz poz yapmak gibi bişey diye düşünüyorum
  • Hak etti heykeli hayırlı olsun.
    Gönül isterdi ki bu son yaşananlar olmasaydı adamı kırdılar.
  • Başkanın acılışa gitmemesini kınayan cahillere;

dün cumartesi , topuk yaylasında, 200 kişi katılımlı,
    81 ilden ve yurtdışından gelen,
    Fenerbahçe dernekler toplantısı vardı.
    konu,
    kulüp ve derneklerin ortak hareket etmesi stratejieri......

yuh olsun size, cahillere.

bunu dahi bilmeden,
    alexi en zor gününde ayakta alkışlayan adama suçlamada bulunuyorsunuz.

yazıklar olsun.

• Güzelce anmak varken neden puta benzer şeyler yapılır ki yahu.
  • quote:

Siz futbolcularınız heykelini dikersiniz biz ise

• quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

şu adam her şeyi hak ediyor.

siz hala aziz yıldırım gibi adamların arkasında durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

uzaktan Atatürk'e benzeten bir tek ben mi varım :)

hayatımda gördüğün en saçma benzetmelerden biri. prometheus filmindeki yüz heykeline benzemiş daha çok. gözler ve ağız yapısını benzetememişler.

bu arada adam sürekli hocalarla takışma halinde hala meziyetleri arasında profesyonellikten bahsediyorlar. ne profesyonel ama.
  • ZEUS__ lafım sana; Alex senden benden güzel Türkçe konuşuyor merak etme. Twitter'da taraftarlara verdiği yanıtlar Türkçedir. TV karşısında yanlış birşey söylerim diye konuşmuyor sadece.
  • Hagi, cebinde olan telefonu farketmeyince Turk halkina, basına: " Sizler hirsizsiniz, hepiniz hirsizsiniz" diyebilecek kadar ahlaktan uzak bir sporcudur. Alex ile yanyana getirilmesi dahi buyuk bir ayiptir..

Alex her yonu ile ornek bir sporcudur.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.