Şimdi Ara

Alex'e 1 maç, Almeida'ya 3 maç! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benden de kocaman bir yuh... Alex'in pozisyonunda rakibin hilekarlığı vardı, bu durum gözönünde bulundurulup ceza verildi. Almeida'nın pozisyonunu görmedim, aynı durum sözkonusu ise haksızlık etmişler.

Orijinalden alıntı: polatz

benden de kocaman bir yuh... Alex'in pozisyonunda rakibin hilekarlığı vardı, bu durum gözönünde bulundurulup ceza verildi. Almeida'nın pozisyonunu görmedim, aynı durum sözkonusu ise haksızlık etmişler.

Yok Almeida direk patlattı

Yalnız ben burada Alex ya da fb'yi eleştirmiyorum. TFF'nin çifte standart olayından bahsediyorum. Aynı şekilde gs'li Engin adama kafa attı ve 2 maç ceza aldı. Çok tutarsız cezalar veriliyor. Bunun bir standartı olmalı. Alex'e yanlış kart verildiyse iptal et, ha etmiyorsan demek ki ceza alması gerektiğine inanıyorsun. O zaman rakibe dirsek atmış ve direk kırmızı kart görmüş oyuncuya cezası neyse onu uygula.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: polatz

benden de kocaman bir yuh... Alex'in pozisyonunda rakibin hilekarlığı vardı, bu durum gözönünde bulundurulup ceza verildi. Almeida'nın pozisyonunu görmedim, aynı durum sözkonusu ise haksızlık etmişler.

Yok Almeida direk patlattı

Yalnız ben burada Alex ya da fb'yi eleştirmiyorum. TFF'nin çifte standart olayından bahsediyorum. Aynı şekilde gs'li Engin adama kafa attı ve 2 maç ceza aldı. Çok tutarsız cezalar veriliyor. Bunun bir standartı olmalı. Alex'e yanlış kart verildiyse iptal et, ha etmiyorsan demek ki ceza alması gerektiğine inanıyorsun. O zaman rakibe dirsek atmış ve direk kırmızı kart görmüş oyuncuya cezası neyse onu uygula.

TFF ve PFDK'nın maalesef bir standartı yok. Her sene şaibeden bahsedilen bir ülkede de cezaların tutarsız olması şaşılacak bir şey.

• ana bacı küfür ettiniz,hakeme açık açık küfür ettiniz,eboue'ye ırkçılık yapıldı(bazı taraftarlarınız),sahaya atladınız futbolculara saldırmaya çalıstınız.

2 maç ceza aldınız? gerçekten Tff bi sınır koymalı buna

almeidaya verilen 3 maç da avrupa standartlarınd bir karardır ve doğrudur.

doğru ve avrupa standartlarında olmayan niyeti ne olursa olsun ırkçı ifade kullanan emreye 2 maç verilmesi, taraftarın oyuncu dövmeye çalıştığı stadın takımına 2 maç verilmesiydi.

budur.
  • alexinkine dirsek atmak bile denmez o yüzden 1 e indirdiler.pozisyonlara tek acidan bakarsak herkese ayni ceza verilir ama oluşum şekli , niyette önemli.ayağı çarpan bi adamla kasti tekme atan adamı nasil bir tutabiliriz.ki genel olarak adil değiller ona katılıyorum.o anki gündeme göre kolluyorlar.kimse bize böyle yaptılar demesin mutlaka lehinize de birşeyler olmuştur :) çünkü kapalı kapılar arkasında kimbilir neler dönuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeHatred

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kırmızı çıkmışsa cezasını vereceksin. O da dirsek bu da dirsek sonuçta.

mantığa bak oha

Allahtan hakim falan değil. Insanlık dışı işlenmiş bir cinayet ile kaza sonucu birini öldürmüş kişiye de aynı cezayı basardı
  • Neyini savunuyorsunuz anlamadim. Hakkaten Alexle Almeida pozisyonunu bir tutabilir mi bir insan? O tahkim kurulununda gozu var, beyni var. Onlarda izliyor pozisyonlari. Bana sorsalar bende bu karari verirdim.
  • Yav arkadaş sakin olun ya. Bu Beşiktaş da her hafta yenildikçe ((Özellikle ard arda son 5 maç mağlubiyet)) böyle sağa solda karşılaştırmalı yok çifte standart. yok haksızlık, yok ofsayt konuları vs. açıyorlar. Trabzon yenildiğinde de Şenol Güneş her hafta röportajlarda ağlarken herkes, önce takımın oyununa baksın falan demişti. Şimdi aynısını sağa solda böyle bahaneler bulmak üzere konu açan Beşiktaşlılara ben diyorum ki ; "Takımınız iyi oynadı mı da böyle yollara başvuruyorsunuz? Önce kendi oyuncularınızın isteğine, ruhlarına ve performansına bakın."

Birtek geçen haftaki GS maçı için haklı buluyorum tüm BJK'lileri. Onu istisnai olarak sözümün dışında tutacağım. Taraftarların sahaya atlamasında bile bence haklılardı, insan dayanamıyor,ben nerdeyse FB'li olarak üzüldüm BJK hak etti ama hakem yüzünden kaybetti diye ve cidden ağlıycaktım BJK için . Hazır yeri gelmişken diyeyim; "Hüseyin Göçek taraf tutmadı o maçta." diyen olursa ben onla hiçbir şekilde tartışmaya girmem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.