Şimdi Ara

Alev alev.. Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 8₺ + Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sepete ekle yok stokta kalmamış herhalde?
  • sepete ekle yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

sepete ekle yok stokta kalmamış herhalde?

Siparişimden sonra yeniledim Sepete Ekle yazıyordu hala ama sonrasında bitmiş herhalde. Fiyat gerçekten iyiydi.
  • satın al tuşu gitmiş
  • bimekste son fırsat yazan onlarca urun almama rağmen sadece bırı gonderıldı buyuk ıhtımalle bunu alan arkadasın sıparişi de iptal olur.
  • senin siparişide iptal ederler büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1 yıldır kullandığım mouse. pil dayanımı çok iyi sadece tıklama sesi biraz fazla. beni rahatsız etmiyor fakat tıklarken ses istemeyenler almasın.

Aydın Söke Novada Outlet ve Samsun Bafra da mağazalarda görünüyor.
  • 43 kayıtlı üye, 43 misafir
    Toptancılar yağmalamış yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gondermezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

bimekste son fırsat yazan onlarca urun almama rağmen sadece bırı gonderıldı buyuk ıhtımalle bunu alan arkadasın sıparişi de iptal olur.

Bir tanesini gönderirseler kabul etmem zaten. Kargo ile anlamı kalmıyor.
  • Niye göndermesinler yahu 30 liralık ürünü? Lg G4 Tr garantili 1400 e gönderdiler

Zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 9 Ocak 2016; 14:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

bimekste son fırsat yazan onlarca urun almama rağmen sadece bırı gonderıldı buyuk ıhtımalle bunu alan arkadasın sıparişi de iptal olur.

yanlıs anladın hocam bır telefon aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler bir tablet aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler bir pc aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler o şekilde söylemek istedim.
  • 4 yıldır kullanıyorum.Taş gibi sağlam bir faredir.
  • quote:

quote:

quote:

yanlıs anladın hocam bır telefon aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler bir tablet aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler bir pc aldım son fırsat yazıyordu iptal ettiler o şekilde söylemek istedim.

Demek istediğinizi anladım hocam. Ben bir tanesini gönderseler razı olmam dedim. İptal edeceklerse ikisi de iptal olsun. Sizin dediğinize göre tümden iptal olacak gibi.

• gönderirler.

Daha 1 hafta önce 100 liralık Logitech Anywhere MX'i 30 TL'ye aldık herkese gönderdiler.
  • quote:

gönderirler.

Daha 1 hafta önce 100 liralık Logitech Anywhere MX'i 30 TL'ye aldık herkese gönderdiler.

Onu da almıştım, geldi ama kutusu hasarlı idi. Çok şık ama pili sömürüyor deniyor. Elimi ağrıttığı için M325 ile devam ediyorum.
  • gönderirler
  • quote:

quote:

gönderirler.

Onu da almıştım, geldi ama kutusu hasarlı idi. Çok şık ama pili sömürüyor deniyor. Elimi ağrıttığı için M325 ile devam ediyorum.

benimde kutu hasarlıydı ama ürün sorunsuz kutusu pek önemli değil. Kutudan çıkan pilleri taktım 6 gün oldu %80 şarj olduğunu gösteriyor.
  • 20 şer tane alın kimse faydalanamasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.