Şimdi Ara

alerjim çok azdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
32.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazan_abi

quote:

Orijinalden alıntı: göcmen

Selam, bendede saman nezlesi var.

Bu yaza gelmeden 3 ay evvel Cörekotu yagi kullanmaya basladim ve alerjim yok denecek kadar azaldi. Hatta kullanmadigim zamanlar, hapsurmam artiyor. Sanada bir denemeni tavsiye ederim. Sonucta dogal bir ürün.

Ben Mecitefendi markasinin cörekotu yagini kullandim. Günde sabahlari ac karnina 1 cay kasigi aldim.

quote:

tulamistad Tarih 10 Eylül 2009; 23:43:32
    benimde alerjim var xzyal ve bazı antibiyotik tedavileri gördüm zaman zaman iyi geldi fakat gene tekrarladı ben dikkat ettim spor yaparken bu hastalık kayboluyo sana tavsiyem spor yaparak terlemeye çalış vucuddaki toksinleri atmaya çalış büyük ihtimal beyaz tenlisin bu senin yapında dediğim gibi spor yap emin ol çok faydasını göreceksin
    .

Arkadaşlar teşekkürler ,

çörek otu yağını bende duymuştum. Faydasını gördüğüne sevindim.

Spor konusuna son derece katılıyorum. Spor yapınca ( özellikle tempolu) zehirleri atıyorsun dışarıya.

Doktor tavisyeside almak lazım tabi bu önerilere.

hooop up

• Deve dikeni iyi geliyor diye duydum tam bilmiyom. bendede oluyor bu.
  • yine bahar, yine allerji.

üstadlar yok mu bunun çaresi.

siz ne yapıyorsunuz.
  • nemli sehirden kacın istanbuldan kacalı 10 sene oldu rahatım
  • Sabahları aerius tablet alıyorum çok etkili oluyor rahat ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gına geldi artık ilaç kullanmaktan. Her akşam rinoclenil her buruna 1 fıs( totalde 200 mcg steroid giriyor vücuda). 1 adet levmont. Müebbet tarzı olan benimkisi hem de. Bazıları sezonsal oluyorum diyor ben 1 gün ilaçlarımı almayayım o gün hapşurmaktan yüzümdeki damarlar çatlıyor. Şelale akar gibi gözlerimden yaşlar akıyor. Genzim kaşınıyor ölüyorum dayanamıyorum ulan! Bu lanet hastalığın bir çaresi yok mu eeeyyyyy tıp dünyası. Yetmedi mi eczacılık sektörüne akıttığınız paralar doyumsuz mahluklar. Siz ne işe yararsınız size soruyorum? Sivilceye çare yok, saç dökülmesine çare yok, astıma çare yok, sedefe, vitiligoya, tansiyon hastalıklarına, diyabete, bütün kanser türlerine çare YOK! Ne diye okuyorsunuz bre gafiller? İptidai afrikada bile daha gelişmiş tıbbi bilgi yoksa adam değilim.
  • @muhammed1968

İlaç şirketlerinin dolandırıcılığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 21 Kasım 2017; 23:9:2 >
  • Bunu havalar biraz sıcak geçince Şubat ayında yaşayan var mı merak ettim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.