Şimdi Ara

Alerjik ve Garip Burun Akıntısı :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnde 3 yıldır sebepsiz (öyle sanıyorum) burun akıntısı var, gün içinde sıkça oluyor ve özelikkle kesin olarak yatacağımda ve kalktığımda, parfümdür sigaradır ağır koku duydudğumda, korktuğumda burnum akar, hemde nasıl. durması 1 saati bulur ama mukus deil su gibi afedersiniz, bu nedir neyin nesidir, bi sürü doktora gittim hepsi ürtükel alerji diyip dandik bi hap verip yolladıla şuandada akıyo inanın buıktım hatta burnum akmayınca bi eksiklik hissediodurum ne olduğunu, ilacını bilen vs. varsa ve paylaşırsa çook sevinirm

• benimde alerjim vardı acayip akıyordu. özellikle deneme sınavlarında . Doktora gittim iğne yaptı kalçadan 1 ay boyunca hiç bişey çekmedim. artık eziyet olmuştu. ayda 1 oluyorum artık
  • Dandik hap dediginin ismi nedir acaba?
    Dedikleri gibi alerjiden. Bende de oluyor, ozellikle gece yatarken ve sivrisinek tableti takiliyken.
    Doktorumdan bahar alerjisi icin aldigim aleji ilaclarimi icip yatinca sorun olmuyor.

Bu arada, bende de oluyor dedigim seninle ayni. Su gibi. Pit pit pit damliyo hatta yatarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 17 Temmuz 2009; 1:04:57 >
  • İliadin Burun Akıntısına Birebir Bende Alerji Hastasıyım Tavsiye Ederim
  • akıtırken güzel oluyo ama şelale gibi 1.5 litre kaynak suyu gibi sümük..
  • Arkadaşım benim burnumda kemik eğriliği var. O kemik sinüsleri etkiliyormuş, bu da alerjik akıntıya sebep oluyormuş.(muş yazıyorum çünkü doktora gittiğimde söylemişti.). Sen de bi doktora git korkma hemen öyle ameliyata falan almıyor. Burun spreyi verdi bana ama istersen ameliyatta olabilirsin ilerde horlama falan yapar demişti. Ameliyat genel anestezi ile oluyormuş. Ameliyattan sonraki 1 hafta burunda hafif ağrılar olabiliyormuş. Dediğim gibi sen doktora git benim gibi bir rahatsızlığın varsa sprey falan verecektir. Spreyin adını da söyleyim Nazoster. Geçmiş olsun.
  • cevaplar için çok teşekkürler problerimiz nerdeyse aynı, randevu adlım polikinlikten gitcem bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak arkası şişlik ve kanser
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.