Şimdi Ara

Alerjik rinit(saman nezlesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alerjisi olan var mı aşı tedavisi önerir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşı olma çip takıyolar kesin bilgi

• bende var tam zamanlı ,

gluten ile alakalı olabilir.

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt

Hastaneye geldim cildiyeden randevu alcakmışım

• her sene biraz fısfıs biraz ibucold c ile hayatta kalmaya çalışıyorum

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

Ben alerji testi olup aşı vurulucam cok ağır geçiriyorum

• MissMelody kullanıcısına yanıt

sinüs bölgen zonkluyo mu yoksa küme baş ağrısı mı?

ya olunca haber etsene eğer tekrarlamıyosa ben de olayım artık ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    sinüzit (papatya tedavisi)
    14 yıl önce açıldı
    Burun tıkanıklığı alerji
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Burnumun içinde karınca geziyormuş gibi oluyor burnum akıyor gözüm sulanıyor mesela dün çok hastaydım bugün iyileştim aşı tedavisini araştırdım her insanınfarklı şeye alerjisi oluyormuş aşı tedavisinde kişiye özel aşı yapılıyormuş yani içeriği her insanda farklı oluyor tedavi artan doz aşılar şeklinde 3 yıl sürüyormuş 1 yıl boyunca hastalık belirtisi görülmediği sürece iyileşmiş sayılıyorsun ve tedavi sonlanıyor

Burnun sürekliği aktığı için yorgun oluyosun ve başın çok ağrıyor dün ayıptır söylemesi 2 kutu peçete bitirdim bugün hiçbirşeyim yok dünden kalma yorgunluk var sadece

Geçmiş olsun.

Bide ben şeyi merak ediyorum zaten aşının içindede virüs var virüsü enjekte ediyorlar vücut antikor üretsin diye aşıların genel mantığı bu ben zaten hastalığı 4-5 kez ağır geçirdim vücudum bağışıklık kazanmaz mı

• Teşekkürlee

• Bide fototerapi varmış

Fototerapi (Işık Tedavisi): Alerjik nezle tedavisinde uygulanan en yeni teknolojik yaklaşımdır. Özel bir içeriğe sahip ve yüksek yoğunlukta ışıktan oluşan ışık tedavisinin diğer adı rhinolight olarak bilinir. Birkaç dakika süren bu işlem 6 ila 8 seans uygulanır ve ağrısızdır. 3 ya da 4 seanstan sonra kişi olumlu etkileri hemen fark etmeye başlar.

İki hafta içinde uygulanan ışık tedavisinde özel dalga boylarındaki ışınların karışımından oluşan bir ışık kullanılır ve burun delikleri yolu ile yapılır. Bu tedavi ile burun içi dokularda herhangi bir kalıcı hasar oluşmaz. Tedavi alerjik nezle şikayeti olan kişiler bir sorun yaşanmadan uzun dönem kullanabilir.

Buhar Soluma & Aromaterapi

• Burun tıkanıklığına iyi gelir.
    • Okaliptüs yağı, nane yağı gibi uçucu yağlarla buhar soluma rahatlatır.

Nasıl yapılır?

• Kaynar suya birkaç damla okaliptüs yağı damlat, başına havlu örtüp 10 dakika soluyabilirsin.

ve bir de karbonat ve tuzu su ile çözüp burnunuzu temizlerseniz faydasını göreceksiniz

ya ben sana bişey diyim mi

"Burnumun içinde karınca geziyormuş gibi oluyor burnum akıyor gözüm sulanıyor mesela dün çok hastaydım bugün iyileştim aşı tedavisini araştırdım her insanınfarklı şeye alerjisi oluyormuş aşı tedavisinde kişiye özel aşı yapılıyormuş yani içeriği her insanda farklı oluyor tedavi artan doz aşılar şeklinde 3 yıl sürüyormuş 1 yıl boyunca hastalık belirtisi görülmediği sürece iyileşmiş sayılıyorsun ve tedavi sonlanıyor"

yukarda böyle yazmışsın

ULAN SAMAN NEZLESİ İÇİN 3 YIL ARTAN DOZ AŞI OLMAK NE DEMEK KARDEŞİM

ben böyle 1 yıl içinde bilemedin 2 aşı yanında ilaö desteğiyle çözülür diye umuyodum her sene baharlarda 1 hafta diş sıkıcaz o zaman

1 hafta diş sıkmayla geçse keşke ya alerjik astımada neden olabiliyor tedavi edilmediği taktirde

varsa fazlası onu da yaşarız...

hayırlı çarşambalar

öncelikle çok geçmiş olsunn  3 haftadır belki de bir aydır ben de böyleyim, birkaç ay önce kendimi grip sanıp doktora gittim, allerji çıktı..

en kötüsü burnun aka aka artık tıkanıyor, nefessiz kalıyorsun. fısfıs da yoksa bittin :/

sanki saatlerce bağırmışım gibi boğazım acıyordu sonra dank etti, hapşırmaktan olduğu..

beni en çok etkileyense gözlerim oldu, kaşınmaktan, kurumaktan mahvoldular. her gören "sana n'oldu, hasta mısın?" diyo,

polinkinliğe gitmem gerektiğini söyledi pratisyen hekim de henüz gidemedim..

benim için epey bilgilendirici bir konu oldu yani sayende 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.