Alerjisi olan var mı aşı tedavisi önerir misiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alerjik rinit(saman nezlesi)

-
-
Aşı olma çip takıyolar kesin bilgi
-
bende var tam zamanlı ,
gluten ile alakalı olabilir.
-
Hastaneye geldim cildiyeden randevu alcakmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her sene biraz fısfıs biraz ibucold c ile hayatta kalmaya çalışıyorum
-
Ben alerji testi olup aşı vurulucam cok ağır geçiriyorum
sinüs bölgen zonkluyo mu yoksa küme baş ağrısı mı?
ya olunca haber etsene eğer tekrarlamıyosa ben de olayım artık ya
-
Burnumun içinde karınca geziyormuş gibi oluyor burnum akıyor gözüm sulanıyor mesela dün çok hastaydım bugün iyileştim aşı tedavisini araştırdım her insanınfarklı şeye alerjisi oluyormuş aşı tedavisinde kişiye özel aşı yapılıyormuş yani içeriği her insanda farklı oluyor tedavi artan doz aşılar şeklinde 3 yıl sürüyormuş 1 yıl boyunca hastalık belirtisi görülmediği sürece iyileşmiş sayılıyorsun ve tedavi sonlanıyor
Burnun sürekliği aktığı için yorgun oluyosun ve başın çok ağrıyor dün ayıptır söylemesi 2 kutu peçete bitirdim bugün hiçbirşeyim yok dünden kalma yorgunluk var sadece
Geçmiş olsun.
-
Bide ben şeyi merak ediyorum zaten aşının içindede virüs var virüsü enjekte ediyorlar vücut antikor üretsin diye aşıların genel mantığı bu ben zaten hastalığı 4-5 kez ağır geçirdim vücudum bağışıklık kazanmaz mı
Teşekkürlee
Bide fototerapi varmış
Fototerapi (Işık Tedavisi): Alerjik nezle tedavisinde uygulanan en yeni teknolojik yaklaşımdır. Özel bir içeriğe sahip ve yüksek yoğunlukta ışıktan oluşan ışık tedavisinin diğer adı rhinolight olarak bilinir. Birkaç dakika süren bu işlem 6 ila 8 seans uygulanır ve ağrısızdır. 3 ya da 4 seanstan sonra kişi olumlu etkileri hemen fark etmeye başlar.
İki hafta içinde uygulanan ışık tedavisinde özel dalga boylarındaki ışınların karışımından oluşan bir ışık kullanılır ve burun delikleri yolu ile yapılır. Bu tedavi ile burun içi dokularda herhangi bir kalıcı hasar oluşmaz. Tedavi alerjik nezle şikayeti olan kişiler bir sorun yaşanmadan uzun dönem kullanabilir.
Buhar Soluma & Aromaterapi
- Burun tıkanıklığına iyi gelir.
- Okaliptüs yağı, nane yağı gibi uçucu yağlarla buhar soluma rahatlatır.
Nasıl yapılır?
- Kaynar suya birkaç damla okaliptüs yağı damlat, başına havlu örtüp 10 dakika soluyabilirsin.
ve bir de karbonat ve tuzu su ile çözüp burnunuzu temizlerseniz faydasını göreceksiniz
-
ya ben sana bişey diyim mi
"Burnumun içinde karınca geziyormuş gibi oluyor burnum akıyor gözüm sulanıyor mesela dün çok hastaydım bugün iyileştim aşı tedavisini araştırdım her insanınfarklı şeye alerjisi oluyormuş aşı tedavisinde kişiye özel aşı yapılıyormuş yani içeriği her insanda farklı oluyor tedavi artan doz aşılar şeklinde 3 yıl sürüyormuş 1 yıl boyunca hastalık belirtisi görülmediği sürece iyileşmiş sayılıyorsun ve tedavi sonlanıyor"
yukarda böyle yazmışsın
ULAN SAMAN NEZLESİ İÇİN 3 YIL ARTAN DOZ AŞI OLMAK NE DEMEK KARDEŞİM
ben böyle 1 yıl içinde bilemedin 2 aşı yanında ilaö desteğiyle çözülür diye umuyodum her sene baharlarda 1 hafta diş sıkıcaz o zaman
-
1 hafta diş sıkmayla geçse keşke ya alerjik astımada neden olabiliyor tedavi edilmediği taktirde
varsa fazlası onu da yaşarız...
hayırlı çarşambalar
-
öncelikle çok geçmiş olsunn
3 haftadır belki de bir aydır ben de böyleyim, birkaç ay önce kendimi grip sanıp doktora gittim, allerji çıktı..
en kötüsü burnun aka aka artık tıkanıyor, nefessiz kalıyorsun. fısfıs da yoksa bittin :/
sanki saatlerce bağırmışım gibi boğazım acıyordu sonra dank etti, hapşırmaktan olduğu..
beni en çok etkileyense gözlerim oldu, kaşınmaktan, kurumaktan mahvoldular. her gören "sana n'oldu, hasta mısın?" diyo,
polinkinliğe gitmem gerektiğini söyledi pratisyen hekim de henüz gidemedim..
benim için epey bilgilendirici bir konu oldu yani sayende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X