Şimdi Ara

Alem 150TL'ye N73 GÖRMEDİ (: | HDD + RAM TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ilk göz ağrımı abimin hediyesiydini para ihtiyacından dolayı satıyorum
    özelliklerini sanırım saymaya gerek yok bilen biliyor bilmeyende zaten ilandan uzak dursun bi zahmet amerikayı yeniden keşfetmek biraz zor oluyor.
    telefonda kullanımdan dolayı ufak defek cızıkler vardır görsel olarak 10 üzerinden 7 alır hiçbir donanımsal problemi yoktur acık acık söluyorum fıyat sondur 1 tl ındırım yapmam resımler aşağıdadır webcam ıle cektıgım ıcın kötu cıkmıs olabilir dileyene camdada gösteririm teklifler pm'den lütfen..

Aparatlarını kullandığım için vermiyorum eğer vericek olsam 170den aşağı satmam sadece telefon ve şarj aletini verebilirim 1GB hafıza kartı vardır seri numarasındanda sorgulatabilirsiniz garantisi bitmiştir.

NOT:soranlar oluyor kapak değişiyormu diğe evet Kasa + Kapak değişiyor çeşitli renkleri mevcut fiyatlarını bilmiyorum gittigidiyor & sahibinden gibi sitelere bakabilirsiniz kapak konusunda.

TAKAS:takas sadece 500gb üstü hdd ve 2gb ddr2 ram ile yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint-Dark -- 3 Haziran 2010; 19:19:54 >

• zamanında 780 liraya almıştım nerden nereye..
    Siperler arasındaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok. Okuma bilenlerin elinde Kuran-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime i şahadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.
    M.Kemal ATATÜRK
  • ben aldığımdada 640lira para vermiştim şuan 50liraya satılan 6630ları ise 1100'den aldığımız zamanları hatırlıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.