Şimdi Ara

Aldırın artık şu arabayı bana MALZEMELER İÇERİDE!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yaşında biri olarak kesinlikle Grande Punto 1.3 90hp dizel Dynamic(Active olanlar şirket aracı oluyor genelde uzak durun) öneriyorum,

ARTILARI:

-Kullanımı çok rahat, özellikle CITY modunda direksiyon tüy gibi oluyor, şehir içi kullanım ve park için büyük avantaj.
    -Süspansiyonu çok konforlu, aynı aracın 1.4 benzinlisini 1 aya yakın kullandım, uzun yolda yaptım tecrübem var, araç beni yormadı.
    -İç mekanı B segmentine göre geniş, bagajı yeterli
    -Dynamic versiyonun donanımı son derece zengin, direksiyondan kumandalı teyp, yükseklik-bel ayarlı koltuk, sis farı, çift bölgeli otm. klima, vb. zamanının donanım kralıydı zaten.
    -İç, dış tasarımı bence hala çok güzel, hatta dışı makyajlı punto-evo lardan kat kat güzel, mahvettiler güzelim aracı..
    -2. el piyasası geniştir, sadece tek kapı almamaya dikkat edin
    -90hp diyorum, çünkü daha iyi gidiyor, daha az yakıyor, 6-ileri manuel olması da uzun yolda yalıtım acısından buyuk avantaj.

EKSILERI:

-Yol tutuş daha iyi olabilirdi, kötü değil ama bu sınıfta çok araç kullandım, fiesta, corsa, ibiza, polo, mazda2 gibi modeller önünde.
    -iç mekan kalitesi çok iyi değil ama yeterli, çoğu modellerde teyp, direksiyon tuşlarında soyulmalar mevcut.
    -Frenleri arkada kampana oldugu icinmi bilmiyorum ama pek çok rakibinden daha başarısız... ama kesinlikle kötü değil, yetersiz diyebilirim.
    -Fiat markasına olan önyargı, birde kronik sorunu var mı emin değilim araştırmak lazım ama şöyle söyliyim bu araç Fiat'ı batmaktan kara geçiren modellerden birisi olmuştur, devrim niteliğinde bir modeldir, hem Türkiye hemde Avrupa pazarında yüksek satış rakamlarına ulaşmıştır.
    -

• Teşekkür ederim janjan puntolarin eski kasasini pek beğenmiyorum mecbur kalırsam alternatifim puntodan yana olacaktır muhtemelen tamamen dizayn meselesi aklım 1.6 benzin + lpg astra hblere gidiyor öteyandan mazda3 bakıyorum ama bulamıyorum sanırım opel alacağım :(
  • evet leonlarada bakıyorum ama en ucuzu 27 28 lira 100.000i geçmesin istiyorum sonuçda ilk arabam ve yeni bir araba olacak kmsi fazla olmamalı bana göre 27 28 liraya alacağım biraz masrafim olacak bakimlar komple temizlik e benzin pahali mecbur lpg takılacak 2 lirada ona say bana 30 31e gelir =))
  • 2009-2010 model 70 bin i geçmemiş nissan note 1.5 mazotlu tercih ederim arkadaşım aldı 3-4 ay önce 26 bin tl ye bolca kullanma fırsatım oldu frenleri güzel hızlanması gayet tatminkar yakarı çok az 20 kuruş fln dış tasarımı biraz degişik içi güzel donanımı 10 üzerinden 7 bence herşeyi ile seni tatmin eder tek sıkıntısı süspansiyonları biraz yumuşak çok süratli girersen virajlara savuracakmış gibi his veriyo ki savururda :)
  • çok spastik o arabalarin dizaynı ya biraz daha karizmatik bir araç bakıyorum :D note micra falan bunlar bana ters. coupe arabalarda aynı şekilde bana astra hb /sedan , alfa 147 , mazda 3 gibi estetik araçlar lazım ilk şartım dizayn açıklamada yaptığım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

bence maddi imkanına bakacak olursak öncelikle yüksek model, sana sorun çıkarmıyacak, bakım masrafı az, 2-3 yıl yağını suyunu değişip binebileceğin bir araba almalısın. ayrıca az yakmalı.
    Ben senin yerinde olsam 2010 vw polo 1.4 comfortline, 2010 opel corsa enjoy 1.3 cdti, 2010 fiesta 1.4 titanium X gibi B sınıf ve modelli bir araç seçerdim. hem kafam rahat ederdi hemde cebim. bence öyle 4-5 yaşında 147lere, astralara bulaşma...Ha ama deseydin gelirim 2000TL ozaman farklı konuşurdum...

Aklın yolu bir... Arkadaş gerekeni söylemiş zaten. Bencede sıfıra yakın b sınıfı bir araba tercih edin. Polo, Fiesta, Corsa, Yaris gayet güzel şehir içi arabaları. Yürütmesi de sıkıntı olmaz.

Honda Civic, Toyota Auris, Chevrolet Cruze, Opel Astra, Kia Ceed de olur ama aylık 1000 lira kazanan adam uzun süre elinde tutamaz...

2011 Wv Polo al sen

• Punto Evo My Life Diyorum,O Fiyata Bulunurmu Bilemem Ama En Boş Evo Fiyatına En Donanımlısını Almak Gibi Bişey My Life.Onun Dışında İbiza'yı Düşünebilirsin Yan Çizgilerini Pek Beğenmiyorum Ama Seni Bilemem.Corsa Olabilir Veya Vw Polo Bulabilirsin.Ama Bence Mazda3 Gerçekten Süper Araba Yakıt Durumunu Bilmiyorum Ama Mazda Sorunsuz Problemsiz Bi Araçtır.

"Arkadaşlar önce rica ediyorum bilen bilmeyen konuşmasın sadece bilgisi olan konuşsun bilmeden sallamayalim... Yakın zamanda araba alacağım 28.000 Lira param var 21 yaşındayım 1000 lira net gelirim var Ailemle yaşıyorum sigarayıda bıraktım çıtayı belki biraz arttırabilirim aylık 250 lira kar geldi :)) Arabayla bazen işe gidip geleceğim , kız arkadaşımla gezeceğim birtek ben kullanacağım yılda 7.000-15.000 arası km yaparim herhalde... araba alacağım malzemeleri yazıyorum bana hangisi uyar üstadlar ustalar birazda karşılaştıralim hangisi bana masraf çıkartmaz çok yormaz... yorumlarınıza tecrübelerinize ihtiyacim var teşekkür ederim. "

Okudum Oha Lan Dedim Aynı Ben :D 1-2 Aydır Bende Arıyorum Aynı Özelliklerde,Evde Bi Tek Ben Araba Kullanıyorum Gelir Vs. Aynı Yaşa Kadar Aynı :D Bu Arada Kia Cerato'lar Yeni Kasaları O Fiyata Bulunabilrmi Bilmiyorum Ama Oda Güzel Araba.

Sen Bence Bi Oto Pazarına Git.

• ben o paraya dizel proceed düşünürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bin9Yüz5

Punto Evo My Life Diyorum,O Fiyata Bulunurmu Bilemem Ama En Boş Evo Fiyatına En Donanımlısını Almak Gibi Bişey My Life.Onun Dışında İbiza'yı Düşünebilirsin Yan Çizgilerini Pek Beğenmiyorum Ama Seni Bilemem.Corsa Olabilir Veya Vw Polo Bulabilirsin.Ama Bence Mazda3 Gerçekten Süper Araba Yakıt Durumunu Bilmiyorum Ama Mazda Sorunsuz Problemsiz Bi Araçtır.

"Arkadaşlar önce rica ediyorum bilen bilmeyen konuşmasın sadece bilgisi olan konuşsun bilmeden sallamayalim... Yakın zamanda araba alacağım 28.000 Lira param var 21 yaşındayım 1000 lira net gelirim var Ailemle yaşıyorum sigarayıda bıraktım çıtayı belki biraz arttırabilirim aylık 250 lira kar geldi :)) Arabayla bazen işe gidip geleceğim , kız arkadaşımla gezeceğim birtek ben kullanacağım yılda 7.000-15.000 arası km yaparim herhalde... araba alacağım malzemeleri yazıyorum bana hangisi uyar üstadlar ustalar birazda karşılaştıralim hangisi bana masraf çıkartmaz çok yormaz... yorumlarınıza tecrübelerinize ihtiyacim var teşekkür ederim. "

Okudum Oha Lan Dedim Aynı Ben :D 1-2 Aydır Bende Arıyorum Aynı Özelliklerde,Evde Bi Tek Ben Araba Kullanıyorum Gelir Vs. Aynı Yaşa Kadar Aynı :D Bu Arada Kia Cerato'lar Yeni Kasaları O Fiyata Bulunabilrmi Bilmiyorum Ama Oda Güzel Araba.

ibizanin hiç bir mantığı yok iç dizaynı 0 motoruda standart 1.4 ve canavar yakacaktır 1.6 opel alırımdaha iyi en azından direksiyonunda tuş falan var :D ya dizel olacak yada lpgye uyumlu 1.6 motor en güzeli o bide haci istanbuldaysan mail adresimi vereyim paslaşalim ben en geç aralık sonu alacağım araba

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Punto Evo My Life Diyorum,O Fiyata Bulunurmu Bilemem Ama En Boş Evo Fiyatına En Donanımlısını Almak Gibi Bişey My Life.Onun Dışında İbiza'yı Düşünebilirsin Yan Çizgilerini Pek Beğenmiyorum Ama Seni Bilemem.Corsa Olabilir Veya Vw Polo Bulabilirsin.Ama Bence Mazda3 Gerçekten Süper Araba Yakıt Durumunu Bilmiyorum Ama Mazda Sorunsuz Problemsiz Bi Araçtır.

ibizanin hiç bir mantığı yok iç dizaynı 0 motoruda standart 1.4 ve canavar yakacaktır 1.6 opel alırımdaha iyi en azından direksiyonunda tuş falan var :D ya dizel olacak yada lpgye uyumlu 1.6 motor en güzeli o bide haci istanbuldaysan mail adresimi vereyim paslaşalim ben en geç aralık sonu alacağım araba

:D Otomotiv Okuyan Bi Ark Demişti Yılda 25.000km Den Az Mesafe Yapan İnsanlar Dizel Almamalı Diye Bakımları Falan Uğraşamazsın Bence Lpgli Al.Bende O Fiyata Bişeyler Düşünüyorum Max. 30 Olucak.Beim Kafamda Subaru İmpreza Var Şuan 1.6 sı O Fiyata Bulunuyo Ama 4wd Olduğu İçin Hayvan Gibi İçiyo Benzini+Resmen Gitmiyo.Lpg Takarsan Kmde 25 Kuruşa Falan Düşüyor.Oda Olmadı Git Yeni Aveo Al Kardeşim 0 Km Araba Alıyosun O Fiyata Hemde Dopdolu İt Gibi Araba :)) İstanbul Pendikteyim Kardeşim Paslaşalım Ayıpsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

:D Otomotiv Okuyan Bi Ark Demişti Yılda 25.000km Den Az Mesafe Yapan İnsanlar Dizel Almamalı Diye Bakımları Falan Uğraşamazsın Bence Lpgli Al.Bende O Fiyata Bişeyler Düşünüyorum Max. 30 Olucak.Beim Kafamda Subaru İmpreza Var Şuan 1.6 sı O Fiyata Bulunuyo Ama 4wd Olduğu İçin Hayvan Gibi İçiyo Benzini+Resmen Gitmiyo.Lpg Takarsan Kmde 25 Kuruşa Falan Düşüyor.Oda Olmadı Git Yeni Aveo Al Kardeşim 0 Km Araba Alıyosun O Fiyata Hemde Dopdolu İt Gibi Araba :)) İstanbul Pendikteyim Kardeşim Paslaşalım Ayıpsın.

Subaru falan bana bildiğin gereksiz araçlar ya genç adam çok kafası rahat binemez diye tahmin ediyorum performans sevenlere lafim yokda ben prestij adamiyim bana yakışacak şık bir araç olsun çok yakmasın birazda oynayacak oyuncak olsun arabanin içinde teknolojiyle görgüsüzlük yapayim :))) opel 1.6 ya ve punto evoya gidiyor aklım daha çok lpg takıp yürünebilir o araçlarla anlhcylmz@gmail.com bana mail atabilirsin çok güzel araçlara denk gelirsen bi hafta oto pazarinada gideriz biraz araba bakariz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14B537748 -- 28 Kasım 2011; 3:47:22 >

• 28bine 0 ayarında evo alırsın . 1.4mültiair yada 1.4 fire ikiside tüpe uyumlu. en dolusundan bir evo almanı tavsiye ederim . Fiat 0 alınmaz ama ikinci elde güzel fiyatlara veriliyor onun için bir düşün derim
  • kimse tavsiye etmemis ama bana gore bir cok konuda da yazdigim gibi ...
    tipi tam bir genc arabasi, sehir icinde benzin 6 lt yakiyor muthis.(95PS) LPG taktirirsan bedavaya gezersin saniyorum, NCAP ten 5 yildizli ama tavan puanla sinifinda en saglami aveodan sonra, 1.2 motor en dusuk vergi dilimi, japon sorunsuzlugu, liste fiyati 2011 icin 32500 2012 icin 35750, bayagi indirim yapiyorlar bayide,

Aldırın artık şu arabayı bana MALZEMELER İÇERİDE!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

seat leon lara da baksana.
    tipi de güzel.
    tam genç işi..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-full-full-en-dolusu-sanruflu-57378084/detay/#

bu nasıl bir ilandır böyle.

'' sahibinden servis bakımlı. ....Pazarlık kesinlikle yokkkk!! şu fiyata olurmu param bu kadar var diyeni bozarım sakın aramasın!!!! ''

kibarca olmaz demek cokmu zor. bozarmış

• Honda jazz nasıl olur az yakan sorunsuz
  • Sana tek tavsiyem paranın hepsini arabaya yatırma.Elinde mutlaka 3-4 bin lira kalsın.
  • Corsa dizel
  • Arkadaşlar gerekli tavsiyelerde bulunmuş.Bencede B sınıfı , modeli yüksek , dizel bir otomobil tercih etmen daha doğru olur.Dizel alırken pahalıysa satarken de pahalı gidiyor ,yani bir kaybın söz konusu olmaz.Ayrıca 10000 km yapsan senede 1000-2000 tl sürüşüne göre cebinde kalır.İstediğin zaman gönül rahatlığıyla aracına binersin.Bir kaç sene binip daha sonrasında elde edeceğin birikimle beraber C- sınıfı bir araca geçebilirsin.Başta Grande Punto olmak üzere , Fiesta , Corsa ve Clio III öneririm.Kolay kolay başını ağrıtmayacak piyasaya hakim olan modeller.
  • alfaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.