Şimdi Ara

Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.599
Cevap
121
Favori
137.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paraya daha iyi hoparlörler alırsınız. İyi marka dedik, gittik aldık.

Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu paraya daha iyi hoparlörler alırsınız. İyi marka dedik, gittik aldık.

iyi marka bumu? Sony-pioneer-alpine-kenwood-jvc. bunlardan başka iyi marka tanımıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 12 Nisan 2013; 19:43:42 >
  • AMD FX 8120 8 çekirdekli ama traktör gibi çalışıyor. Xperia S telefonun şarjı çabuk bitiyor.
  • LG A520 laptop. Fiyat performans oranı iyi diye aldım. Ama fanı sakat alet aşırı ısınıyor. Normalde açabileceği oyunlarda kasma yapıyor. Aldığıma pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

quote:

iyi marka bumu? Sony-pioneer-alpine-kenwood-jvc. bunlardan başka iyi marka tanımıyorum.

Pek marka tanımıyormuşsunuz anlaşılan.

Clarion, DLS, Rockford Fosgate, Morel, Kicker, Soundmagus, Hertz, Infinity, MTX.

Cadence de iyi ve popüler bir Amerikan markasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 13 Nisan 2013; 12:03:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Clarion, DLS, Rockford Fosgate, Morel, Kicker, Soundmagus, Hertz, Infinity, MTX.

Ben konvansiyonel piyasa markalarini yazdim rockfordu burada bulabilme imkaniniz nedir? Kendinle celiski halindesin hoperlor iyi cikmadi diyorsun sonra markayi ovuyorsun? O amerikan markasi dediklerinin hepsi cindeki foxconn fabrikasinda uretilir. Tipki ayfonlar gibi. Sony pioneer de cinde uretim yapar ancak menşei japonya. Kicker da gorunurde alman. Elma da gorunurde amerika. Ancak menşei yani ana uretim ussu çin. Japondan sasmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 13 Nisan 2013; 20:57:46 >

• Bok gibi hiç bulaşmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben konvansiyonel piyasa markalarini yazdim rockfordu burada bulabilme imkaniniz nedir? Kendinle celiski halindesin hoperlor iyi cikmadi diyorsun sonra markayi ovuyorsun? O amerikan markasi dediklerinin hepsi cindeki foxconn fabrikasinda uretilir. Tipki ayfonlar gibi. Sony pioneer de cinde uretim yapar ancak menşei japonya. Kicker da gorunurde alman. Elma da gorunurde amerika. Ancak menşei yani ana uretim ussu çin. Japondan sasmayin

Ben niye kendimle çelişeyim ya. İyi markaların ürettiği her üründen memnun kalmamız mı lazım?

Cadence iyi bir markadır. Türkiye'de popülerliği pek yoktur.

Ses sistemi konusunda Japonlardan daha iyi markalar var.

Rockford'u ve saydığım diğer markaları da Türkiye'de bulursun.

www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben niye kendimle çelişeyim ya. İyi markaların ürettiği her üründen memnun kalmamız mı lazım?

Cadence iyi bir markadır. Türkiye'de popülerliği pek yoktur.

Ses sistemi konusunda Japonlardan daha iyi markalar var.

Rockford'u ve saydığım diğer markaları da Türkiye'de bulursun.

www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com

Bilmiyorum benim ufakliktan beri japon kullanmisligin getirdigi bir baglilik var ancak simdiye kadar objektif bakarak testler de yaptim. Mesela,bi,fransiz arac ici ses markasi vardi adini hatirlamiyorum premium marka diye pazarlanan. Sekilli hoperlorler anfiler.. ancak ses kalitesi tatminkar gelmedi aracina yaptiran atkadas milyarlar verdigi icin ove ove bitiremiyordu ancak amerikan markalarindan,da ayni tatsizligi yadadim. Kulak herkeste farkli tabi.

• [simage]www.xileclothing.com/originals/13176427382999011627wf.jpg[/simage]

•  Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU)

650 Tl Verip aldığıma o kadar pişman oldum ki o fiyata iphone 3GS vardı keşke onu alsaydım bide ace'nin i modelini verdiler daha iyi diye donanımsal özellikleri ace'den dusuk oldugu icin istedigim oyunları acmadı o gün lanet ettim birde yersiz kasmaları varya telefonu duvara fırlat kır at diyor resmen yani alıcak olanlar sakın almasın uzak dursunlar.

Şimdi iPhone 5'le devam o kadar sorunu var dedikleri halde aldım 2 haftadan fazla kullanıyorum 1 tane bile sorunu cıkmadı yanlız tek eksisi sarjı az gidiyor onada normal diyorum artık.

• quote:

Bilmiyorum benim ufakliktan beri japon kullanmisligin getirdigi bir baglilik var ancak simdiye kadar objektif bakarak testler de yaptim. Mesela,bi,fransiz arac ici ses markasi vardi adini hatirlamiyorum premium marka diye pazarlanan. Sekilli hoperlorler anfiler.. ancak ses kalitesi tatminkar gelmedi aracina yaptiran atkadas milyarlar verdigi icin ove ove bitiremiyordu ancak amerikan markalarindan,da ayni tatsizligi yadadim. Kulak herkeste farkli tabi.

Peki.
  • 12 liralik yakit tasarruf cihazi

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Polypad almayın ben aldım pişmanım açıcam diye 40 takla atıyorum çok uğraştırıyor. şarjı hiç dayanmıyor wifi açıksa uyku modunda 1 saatte tam dolu haldeyken pili bitip kapanıyor. normal kullanımda en fazla 2-3 saat dayanıyor. bazen şarj olmuyor şarja başlasa bile sabaha kadar ancak doluyor 4-5 saatte.

Onu geçtim Android android dedikleri şey ne melem bişeymiş öyle. Sırf merakımdan aldım 1 aydır iyice keşfettim ios la kıyaslamak bi yana yanından bile geçemez. Belki cihazdan kaynaklanıyordur bilemem ama özellikle ios culara sesleniyorum android pişmanlıktır. Yakınından bile geçmeyin.

Not: Niyetim polemik yaratmak değil görüşlerimi aktardım sadece. Tabiiki de beğenip beğenmemek herkesin kişisel görüşüdür.

Android'i denemek için en kıytırık tabletlerden mi aldın ? Galaxy Note serisi ve Nexus7 harici güzel değil zaten.

• Hp 614c Cep Bilgisayarı

2009'da almıştım. Aslında pişman mıyım bilemiyorum, bana Android'e giden yolu açan cihazdır, rom nedir falan bu telefonla öğrenmiştim, xda devs'ı da bunun sayesinde bulmuştum, ama angutluğum şu ki bunun iş adamları vs. için yapılmış olduğunun farkında değildim almadan. Multimedya özelliği diye bir şey yoktu telefonda, kamera desen o zamanın vasatı, hoparlörden doğru dürüst ses gelmiyor falan, player falan bir symbian değildi o zaman için, o alttaki klavyeyle mesaj yazmak da muazzam zordu, ekrana da normalde çubuğu ile dokunmak gerekiyor ama onu da kaybetmiştim, bir dizi aptallık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedelicamel -- 14 Nisan 2013; 0:29:19 >

• Android Tablet
    Kesinlikle uzak durun.Tablette ipad alın.Android kötü değil ama android bence telefonda kalmalı. Telefonda android derseniz anlayışla karşılarım. Ama işlevsellik vs ipad alın.
    Fanboy falan değilim. Android tabletim var. 100 150 liralıklardan da değil. Ama telefonda ister ios ister android kullanın ama tablette uzak durun diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolution X

650 Tl Verip aldığıma o kadar pişman oldum ki o fiyata iphone 3GS vardı keşke onu alsaydım bide ace'nin i modelini verdiler daha iyi diye donanımsal özellikleri ace'den dusuk oldugu icin istedigim oyunları acmadı o gün lanet ettim birde yersiz kasmaları varya telefonu duvara fırlat kır at diyor resmen yani alıcak olanlar sakın almasın uzak dursunlar.

Şimdi iPhone 5'le devam o kadar sorunu var dedikleri halde aldım 2 haftadan fazla kullanıyorum 1 tane bile sorunu cıkmadı yanlız tek eksisi sarjı az gidiyor onada normal diyorum artık.

+1907
    Sakın bu Galaxy Ace denen illeti almayın beyler. Hiçbir şey yok telefonda, güncelleme gelmemesi de cabası...

• Mazda 3 almayın cok yakıyor. Xperıa s aldım sarjı cok az gıdıyor ve jellybean hala gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha nasıl polemik yapabilirdin bilmiyorum. Buna bide ios yükle (olmazda hadi olsa ) ondan sonra konuş. Ucuza kaçmışın (ucuzda sayılmaz beleş desek yeri) sonrada android diyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: scat_lift

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

quote:

Hp dv6 laptop.

Lg led tv.

Hatta bu markalara hiç bulaşmayın. Ürün gerçekten kaliteliyse belki.

lg televizyonlar kısa tepkime süresi ile aynı zamanda monitör olarak kullnacaklara öneririyorlar.
    sizde ne gibi bir problem çıkarttı ?

Kullandığım cihaz 47lm660s.

1) Dirty screen effecti bol olan bir cihaz.

2) Hareketli nesnelerin arkasında siyah gölge oluşmakta. Özellikle futbol maçlarında topun arkasından.

3) Bir miktar bulutlanma ve ışık sızması var. Arka ışığı kısıp bir miktar göz yumunca diğerleri kadar göze batmıyor.

Müşteri hizmetleri tam komedi. Servisinide unutmamak lazım, onlarında aşağı kalır bir yanı yok çünkü. Hemde 2 farklı servisi gördüm. 1. gelen servis daha led tv ile lcd'nin farkını bilmiyordu. Daha doğrusu bildiğini sanıyordu. Sonra bu sözde teknik elemanlar cihazdaki arızayı tespit edecekler ve onaracaklar.

Kısaca ileride yeni bir tv almak nasip olursa lg'yi 2. plana atacağım. Çevremdekilerede hiç önermiyorum.

lg ile samsg. tv ler vermişler kendilerini serii imalata kalite malite aramayın bulamazsının
    bulabileceğiniz tek şey kağıt üstünde bol çeşit model toplasan reelde hepsi aynı cıkıyor :)
    maktat serii üretip serii satmak müşteri memnuniyeti 10 üzerinden 1 (oda ürünü satmadan önceki ilgi ve alakaları) gerisi 2500-3000 liraya evine almiş oldugun şık kasa ile bol miktarda sorun!!

Durumun farkındayımda, her şey farkında olmakla olmuyor bazen. Bu televizyonu alırken durumlar biraz karışıktı, artık satın almak zorundaydık. Ev halkıda bu olsun dedi. Bende 47 inç olsun diye ısrar ettim Şimdi mahkemeye versem diyorum ama evdekiler televizyonu beğeniyorlar. Şöyle bir durumda var. Herkes bu sorunları göremez. İzleyen görmedikten sonra keyflerini kaçımaya gerek yok. Tabi bu televizyonun sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bende hem 119 ekran hem 107 ekran 3d lg tv var gayet sorunsuz kullanıyorum gayette kaliteli sizinle aynı fikirde değilim ne yazık ki

660s serisi cihazların büyük bir çoğunluğu sorunlu. Kullanıcı farkındadır ya da değildir bilemiyeceğim. Ben cihazdaki hataları başkasına göstermesem kimse farkında bile olmayacak. Teknik servis ile yaşadığım komediler bile lg almamama sebep.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.