Şimdi Ara

Aldığınıza Pişman Olduğunuz Oyunlar ve Aksesuarlar :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nfs Shift 2 - PS3 (pc ye almalıydım)
    TDU 2 - PS3 (pc ye almalıydım)
    Flashpoint Red River - Xbox360 (pc ye almalıydım)
  • Resistance 2. Bence berbat bir oyun 60 kişi online oynanabiliyor. Lakin grafikler ve Silahlar çok kötü
  • red dead redemption 1 hafta falan idare etti de sonra acayip monotona bağladı ayrıca online modu da uncharted 3 ün online ı gibi tatmin edici değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

red dead redemption 1 hafta falan idare etti de sonra acayip monotona bağladı ayrıca online modu da uncharted 3 ün online ı gibi tatmin edici değil

Aynen katılıyorum. Red dead redemtion 1 hafta dayanabildim. Ayrıca castlevania kamera açıları yüzünden 2 gün sonra sattım.
  • mw2 sadece bu oynamayı beceremiyorum ama pcde kapışabiliriz
  • Castlevenia
    silent Hill hd collection
    lego batman2 (vita)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharpshooter aldım ama çok az oyun seçeneği var hatta hiç yok. Aynı şey move'da geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tony hawk shred diye bir oyun almıştım kaykayı falan vardı 100 tl vermiştin alıp en çok pişman olduğu şey nefret ettim beklediğim bişey cıkmadı
  • FİFA 12(80TL)+INFAMOUS 2(40 TL)+PS3 320 GB-950TL VERDİĞİME PİŞMANIN HEMDE 2012 BAŞIPS3 BANA 830 TL'YE GELDİ

TABİ O ZAMANLAR 2.EL VE SPOT DİYE BİŞEYİN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

INFAMOUS 2 150 TL,FİFA 12 150TL TOPLAM 300TL EDER PS3DE 650 TLYE GELİR DİYE HESAPLAMIŞTIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 7 Eylül 2012; 19:16:04 >

• Kesinlikle Black Ops....... 60li yillarin silahi bana göre deyilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurgusuz

tony hawk shred diye bir oyun almıştım kaykayı falan vardı 100 tl vermiştin alıp en çok pişman olduğu şey nefret ettim beklediğim bişey cıkmadı

+1963
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.