Şimdi Ara

aldığım kitaplar ve yapmam gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar 12. sınıftayım mfyim.

beyler şu an ygs simetri konu anlatımlı sete ve

palme biyoloji ygs sb
    palme kimya ygs sb
    fem fizik ilk adım
    fem mat 1 konu ant. sb
    birey türkçe sb

'ye sahibim matematikte 3 kitaptan 1. yi bitirdim. Geo ve fizik temellerim çok kötü kimyada ve biyolojide simetriden ilerliyorum 2şer konu bitirdim. Soru bankalarından çözmeyi düşünüyorum.

10 Eylül'e kadar dershanem tatil evde güzel bir program yapıp verimli geçirmeyi düşünüyorum lütfen bi akıl verin neye ağırlık veriyim ne yapayım

• dershane başladığında seviye tespit sınavı yapılıcak büyük ihtimal ygs ağırlıklı olur,bence 10 eylüle kadar tek ders halinde gitmede,bir güne 2 ders sıkıştır,ve o iki dersten 2 konu olmak üzere 4 konu bitir,10 günde hepsini bitiremezsin ama %80i biter,tabikide konuya tamı tamına hakim olamazsın ama,dershanede aldığın puana sınıfına göre kendini tartarsın,hem çoğu konu hakkında bilgi sahibi olmuş olursun,daha sonrasında dershane ile konuların üstünden tekrar geçer eksik bırakmazsın,günde 5 6 saat çalışmaya bak derim sana fizik temelin yoksada kaynak olarak güvenderle başla,temel atar kolaydır,geometri bendede yok dostum biyerden başlamak gerek,hiç anlamıyosan ant.geometri kitabını almanı tavsiye ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
  • sağol kardeşim yorum için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.