Arkadaşlar eğer sevgiliniz size sürekli sen beni aldatıyorsun lafı yapıyorsa %100 SİZİ ALDATIYORDUR. Eski sevgilimin twitterda nude kovalayan adi bir abaza olduğunu öğrendim HEM DE 11 TEMMUZDAN BUGÜNE KADAR. |
Aldatılmışım :D
-
-
Boynuzlarım o kadar uzamış ki artık meğer benim haricimde herkesin haberi varmış. Buna ortak olan bilip de bana haber vermeyen herkesin de allah belasını versin.
-
Bu aşağılık köpek için eennnn yakın arkadaşımla küstüm ben ya enn yakın arkadaşımla ALLAH BELANI VERSİN SENİN ARKADAŞLARIMIN TIRNAI BİLE OLAMAZMIŞSIN SEN
-
Noldu korkudan saniyesinde kapatmışsın hesabı
İki yüzlü ahlaksız karakter yoksunu inşallah bir gün yüzüne tükürme fırsatı bulurum
Hayatı bana zindan edip başkalarıyla konuşuyordun demek haaa
sen varya 5 para etmezmişsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-045F2B6D2Noldu korkudan saniyesinde kapatmışsın hesabı
İki yüzlü ahlaksız karakter yoksunu inşallah bir gün yüzüne tükürme fırsatı bulurum
Kız mısın erkek mi sen anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aziz olun sayın petrus
-
Boşver kanki kendi kaybetmiştir
-
insanoğlu çiğ süt emmiş
-
Ne sütü hocam uygun fiyatlıysa bı kaç kilo alırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eger bi kiz bole cemkiriyosa bi sure sonra tekrar barışırlar beyler tecrubeyle sabit. Eger kiz asiri tepki gosteriosa barisirlar umrunda olmazsa aasla barismazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-045F2B6D2Noldu korkudan saniyesinde kapatmışsın hesabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X