Şimdi Ara

Alcatraz mı Prophet mı? (Spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar crysis 2 yi bitirmiştim ve aklıma bir-iki soru takıldı
    1.Alcatraz neden hiç konuşmuyor?
    2.Giyisinin içinde ki gerçekten Alcatraz mı yoksa Prophet mı çünkü hiç çıkarmadığımız için bilmiyoruz.
    3.Son da neden ben prophet'ım diyor? Prophet gerçekten öldü mü? Son da ki Alcatraz mı?

Bu sefer hikaye arap saçına dönmüş aslında son da ben prophet'ım diyen kişi alcatraz mı? öyleyse neden öyle diyor, prophet neden intihar ediyor?Giyisinin alcatraz üzerinde ne gibi etkisi var?
    Oyunu anlayanlardan cevapları bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einsteiin -- 25 Nisan 2011; 16:28:55 >

• upup
  • güzel sağolasın fakat benim sorunun sonda ki kişi prophet mı alcatraz mı ve alcatraz neden konuşmuyor cevabı yok?
  • Bu sordupun soruları bilmiyormusun ilginç nick entry uyumsuzluğu alcatraz neden konuşmuyora gelelim çünkü yerli kardeşler düşüncesine göre alcatraz konuşmasınki oynayan kişi kendi sansın demiş iyide yapmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einsteiin

güzel sağolasın fakat benim sorunun sonda ki kişi prophet mı alcatraz mı ve alcatraz neden konuşmuyor cevabı yok?

adam alcatraz ama nanogiysi bütün anılarını depoladı prophetin ve prophetle bir bütün gibi oldular.O yüzden ben prophetim dedi.Neden intihar etti sorusuna da nano giysiyi çıkarması gerekiyordu vücudu zehirlenmişti galiba o yüzden Niye konuşmadığını hiç bilmiyorum.Ama alcatraz ilk ölümden dönmeden önce bile adam konuşmuyorsun bali kafanı salla diyordu.
  • Oyunu Türkçe oynamıyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Oyunu Türkçe oynamıyor musun?

yok kurmuştum dil dosylarını sorun çıkardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.