Şimdi Ara

Alcatel One Touch Hero HAKKINDA-REHBER-KULLANICI KULUBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
13.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istiyoruuuuummm
  • Ses olarakta Dolby digital plus var.. Cihaz şahane bence..

Alcatel One Touch Hero HAKKINDA-REHBER-KULLANICI KULUBÜ

Cihaz hakkında detayları sızdıran arkadaş bu
    https://twitter.com/eldarmurtazin/status/367930217332883456

• Konu canlansın :D
  • AVNmouth kullanıcısına yanıt
    Aynen..

Hocam çıkacağı tarih ve satılacak yer ve fiat konusunda yeni bilgi sahibi olursan bildirebilirmisin?Ben alcam.Teşekkür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sso

Aynen..

Hocam çıkacağı tarih ve satılacak yer ve fiat konusunda yeni bilgi sahibi olursan bildirebilirmisin?Ben alcam.Teşekkür..

Hocam 6 Eylülde Berlinde bi fuarda tanıtılacak . Ama henüz türkiyeye gelip gelmiyecegini bilmiyorum

Alcatele e-posta yolladım sordum ama halen cevap vermediler .
  • Cevap geldi beyler fiyat ülkeden ülkeye degişiklik gösterebilirmiş.
  • AVNmouth kullanıcısına yanıt
    Yani Türkiyede satılacak mı?Nerede kim tarafından?
  • s4 den daha etkili olur satisi alcatel bu firsati kacirmamali turkiyedeki kullanicilar bu cihazi hecanla satisinin yapilmasini bekliyor fiyat performan dengesi korunarak 600 tl birtelefona verilecek en yuksek rakamdir bence fazlasi israf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu guncel tutalim vel hasil biz gelmesi icin ulkemize eylulde neler yapabiliriz basvuru olarak fikirleriniz varmi arkadaslar.

• Henuz nerde satilacagini bilmiyorum ama buyuk ihtimal evkur da satilabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncel dursun +++++

• Alcatel umarım kendini geliştirmiştir. Daha önce One Touch 995 Ultra modelini alma hatasını yapmış ve aldığım günün ertesi iade etmiştim. Kulaklık ve şarj giriş yerleri bile kalitesizlikten dökülüyordu. Şarj aletini veya kulaklığı taktığınızda tıkır tıkır yerlerinde oynuyorlardı. Ses kalitesi desen berbattı. Çıktığı gibi almanızı kesinlikle önermem. Yanında verilen aksesuarlar en adi çakma telefonunkiler kadar kötüydü. Şu ana kadar kullandığım en dandik akıllı telefondu diyebilirim. Piyasada satılan en adi çakma telefonlardan farkı yoktu.

Hatta kullanıcı yorumlarına da inanmayın, genellikle bazı insanlar aldıkları ürüne toz konduramıyorlar. Mümkünse bir alışveriş merkezinde yanınızda kulaklık gibi gerekli teçhizatlarla gidin kendiniz en ince ayrıntısına kadar inceleyip deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2013; 0:04:42 >
  • Ben 995 kullaniyorum ve sesi felan cok iyi butun oyunlarida kaldiriyo mc4 , real racing vb oyunlar. Gayette stabil . Elimden 100 defa dustu hic birsey olmadi sapa saglam.

• ++++++

• muhtemelen işlemci olarak mtk kullanıyor. Keşke full hd yerine hd gelseymiş. Batarya ve performans için hd çözünürlük daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 2 Eylül 2013; 20:21:37 >
  • bu arada türkiye de uygun fiyatlı satılırsa tozu dumana katar bu cihaz.
  • İns satilir :D

• Alcatelin Çin kolu olan tcl markasına ait idol x kullanıyorum. Adamlar yapmış hacı ötesi berisi yok. Telefonun her noktasından zerafet akıyor. Bu telefonda idol x in devamı diyebiliriz. Alanın pişman olmayacağı bir ürün olduğuna eminim. Acaba 6.0" el de cepte nasıl durur taşıyabilirmiyim ondan emin olamıyorum. Bir ara mtk 6592 (8 çekirdek) işlemcilerle de gelebilir deniliyodu ne oldu?
  • Olabilir hocam çok saglam telefon yapıyolar adamlar helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVNmouth -- 3 Eylül 2013; 15:55:14 >
  • Telefonun adı galiba one touch hero olacak. Linkteki telefonla tipleri aynı. Yalnız e-ink kılıfla gelirse muazzam olur.

link

bu da türkçe kaynak:http://www.****.com/cep-telefonlari-genel/alcatel-yeni-buyuk-ekranli-akilli-telefonu-one-touch-heroa-yu-resmi-olarak-duyurdu-836457.html

**** yazan yer m-axicep olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azteca -- 4 Eylül 2013; 13:16:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.