Şimdi Ara

alcatel 330 için yeni sürücüler!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kusura bakmayın ilgiçekmek için bir de bu yolu deneyeyim dedim.
    acil bir sorunum var ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.gerçek bilgiye ihtiyacım var.bilmeyenler yazmasın.çoğunluk boş lakırtı ve işkembe-i kübradan atmak için veyahut da yeni hurafeler uydurmakiçin forumları işgal ediyor.

    Arkadaşlar 2 gündür modemi kuramıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Nerede hata yapıyorum.Sistem Windows Xp..Turk telekomu aradım,hattım açık. Yeşil ışıkta yanıyor ama hata veriyor.(hata 678.karşı bilg.cevap vermiyor)
    kuruluştaki ayarlarım:
    Driver:Wan driver
    PPPoE LLC Seçilecek(bilgisayarım->donanım->aygıt yöneticisi->ağ bağdaştırıcıları->adsl modem e çift tıkla-> gelişmiş->framingten değer olarak LLC yi seç.
    Sorular:PppoeFrameSize ne olacak
    Modulation aşağıdakilerden hangisi olacak:
    T1.413-G.Lite- G.DMT- Multimode- Alcatel Annex-B
    VPI=8 olacak
    VCI=35 olacak
    sonra ağ bağlantıları-> Yeni Bağlantı Oluştur -> Internet'e Bağlan ->Bağlantımı Ben Ayarlayayım -> Kullanıcı Adı Ve Parolası Gerektiren Geniş Bantlı Bağlantı ->
    Iss adı:
    kullanıcı adı:kendi adımız@ttnet
    parola:123456
    sonra bağlantıya çift tıkla->özelliklere çift tıkla->ağ iletişimi->internet ilrtişim kuralları(TCP/IP) altındaki özelliklere tıkla -<aşağıdaki dns adreslerini kullan
    Yeğlenen DNS sunucusu: 212.156.4.4 ve İkincil DNS sunucusu: 212.156.4.20
    ip adresi almak için ise
    başlat-<donatılar ms-dos komut istemi ni tıkla
    c:/ dizinine ipconfig yaz ve enter la
    verilen ip adresini
    aşağıdaki ip adresini kullan kısmına yaz
    ayrıca istenirse Seçenekler kısmında Ad, Parola sertifika gibi bilgileri iste tıkını kaldırın. Şimdi bağlantıya iki kere tıkladığınızda Bağlan demenize gerek kalmadan otomatik bağlanacaktır.+ Bu bağlantıyı başlangıca at bu şekilde her açılışta otomatik açılır. bütün bunları yaptıktan sonra hata 678 veriyor(uzaktaki bilg. yanıt vermedi)
    Şimdiden teşekkürler.







  • http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=69028
    Nuh merhaba! yukardaki benim açtığım ve birkaç cevap gelse de hala çözüm bulamadığım aynı problem ile ilgili topicime giden link! bende de aynı hatayı veriyo 678 yaklşık 300 400 defa gördüğüm için senin yazının içinde de görünce bir fena oldum! ama çok da sevindim! çünkü demekki tek problemli adam ben değilmişim! Neyse!
    Öncelikli sorum nerede oturduğun! ben Yenimahalle/Bakırköy/İstanbul dan bağlanmaya çalışıyorum! eğer yakınsak daha da sevinicem çünkü yarın sabah gidip o bölge postanesindekileri rehin alıcam taki hattımı düzeltene kadar!
    bu arada kullanıcı adın sanırım 19 dan sonra gelen 8 haneli adsl numaran(telekomla yaptığın anlaşma kağıdında sol üste yazan) şifre ise 7 haneli telefon numaran olucak!(gerçi şefresizde çalışıyo bazı yerlerde)
    Sonra ben de xp kullanıyorum ama ağ bağdaştırıcısında ki adsl modeme çift tıklayınca sadece Genel/Sürücü/Güç yönetimi var ve sadece sürücü altındaki kaldırın açıklamasında gelişmiş abaresi var ben o dediğin LLC ayarını ve akabindeki
    "Sorular:PppoeFrameSize ne olacak
    Modulation aşağıdakilerden hangisi olacak:
    T1.413-G.Lite- G.DMT- Multimode- Alcatel Annex-B"
    kısmını anlamadım bu yüzden!
    Lakin bana cevap veren bir arkadaşında dediği gibi budurum sanırım bizim modem ile telekomun uyuşmaması gibi bişeyle ilgili! Son olarak uzun bir mail falan atacaksan eğer mailim: resim8987@yahoo.co.uk sanada kolay gele




  • Eh be güzelim sen benim topic ede cevap yazmışın yav!! :)) kelin ilacı durumu olmuş bu da ama neyse! :))
  • sorununuz telekomdan kaynaklanıyo...
    daha önceki topicleri okuduysanız göreceksiniz ki telekomun " hattınız acik " dedigi kişilerin hatlarinda problem vardi...
  • evet bana da hattın açık demişlerdi o yüzden bende heralde windowsdandır flan diye sildim ettim bir baktım yine aynı durum. bölgesel bir sorun olabilir... sen en iyisi adamların üzerine git :) ben dilekçe flan yazmıştım geldiler flan... tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.