Şimdi Ara

Albion Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun için en detaylı bilgi:https://albiononline.com/?ref=925SFU513R adresinden alabilirsiniz.

    Oyunu biraz anlatmak gerekirse,

    Ultima Online temeli almış, open world yani her yere girip çıkabildiğimiz bir dünya üzerinde geçiyor. Çağ olarak yine orta çağ avrupası dönemlerinde geçiyor. Bu açıdan standart bir mediaval age mmo gibi. Oyun içindeki ekonomi ise tamamen oyuncular tarafından yönetiliyor, yani hazır bir şey satın alma yok. Herkes craft edilen eşyaları kullanacak.

    Ultima Online ile ortak olarak:
    -izometrik görüş açısı
    -Ev sistemi
    -Karakter yetenekleri sınırsız (Yani class yok)
    -Looting (Ölünce cesette ne var ne yok alınabiliyor)
    -Guild sistemi
    -Faction sistemi

    Ultima Online'ın en güzel yanlarını almış diyebilirim, bunlara ek olarak

    -Skill sistemi için Path of Exile benzeri bir destiny board yapmışlar.https://albiononline.com/en/#character
    -WoW'daki gibi at üstünde savaşmıyorsunuz
    -Giydiğiniz zırhlara ve kullandığınız silahlara göre Archer-Mage-Warrior ya da türevleri veya kombinasyonları olabiliyorsunuz.
    -Ölünce eşyaların durabilitysi %33 düşüyor, yani sürekli bir craft döngüsü oluşturmak istemişler.
    -Yeşil, sarı ve kırmızı olmak üzere 3 çeşit Zone var, bunlar WoW'daki zone yapısına benziyor.
    -Şehirler guildler tarafından yönetilecek, yani şehirlerde sürekli bir kuşatma olma durumu olabilir.
    -Her şehrin bankası ve Auction House veya Marketi birbirinden bağımsız.
    -Şehire sahip olan grup, şehirde yapılan işlerden, şehirdeki evlerden vergi alıyor.

    Peki bu oyun P2W olacak mı? Şu an 2. alpha tesitine gireceğiz yaklaşık 3 gün sonra. 1. Alphada oyun içindeki döviz olan "Silver" gerçek para ile alınan "Gold" ile bir değişim yapılabiliyordu. Örneğin bir aa satın almak 120000 silver iken 12000 gold ile bunu alabiliyorduk. 2. Alpha ile bunu ortadan kaldırdılar, Gold ile sadece Vanity yani oyunda size sadece görünüm bazında farklılık sağlayacak eşyalar satın alınabilecek ve "Premium" status alabileceksiniz. Peki nedir bu premium status? Henüz net bir açıklama yapılmadı fakat daha hızlı mineral/odun/deri/taş toprak toplamaya faydası olacağı söyleniyor. Bu durumda oyun P2W olur mu? Çok ta olmaz zira Silver ile de Gold değiş tokuşu yapılabilecek oyuncular arasında, bu durumda hiç para harcamadan da Premium durumuna bir oyuncu geçebilecek.

    Şahsi kanaatim oyun çok güzel olacak, herşeyden önce tek server olması çok güzel olmuş. Ping testleri yapmışlar bi sıkıntı olmadığını söylediler ve işin güzel yanı öyle bir durum olsa bile server Hollanda da olacağı için Amerika (NA) ve Uzak Doğu (SEA) ülkeleri düşünsün, bizim için bir sıkıntı olmayacak. Yapan ekip Alman, bu açıdan disiplinli bir yol haritaları var ve vaadlerini gerçekleştiriyorlar. Şu ana kadar forumlarına 22000 kişi üye olmuş, ortalama bunun 4te 1i founder yani destekçi olsa yaklaşık olarak 2 milyon dolar gibi bir bütçe toplamış olduklarını düşünüyorum, bu oyunun sürdürülebilirliği açısından çok önemli.

    Ben kendim 50$ değerindeki Epic Founder Pack aldım, bu paket ile Alpha erişimi, Closed Beta erişimi, oyun içinde 5000 gold, Founder sertifikası ve avatarımda gümüş zeytin dalı olması gibi hediyeler kazandım. Dediğim gibi 3 gün sonra Alpha test başlayacak, eğer UO türevi yeni soluklu bir oyun arıyorsanız kesinlikle desteklemenizi öneririm. Ben 50$ sadece oyun için değil, gençlerin UO gibi bir oyunun tekrar tadına varabilmesi için desteklemek amacı ile verdim.

    Eğer kayıt olursanız, Referans link:https://albiononline.com/?ref=925SFU513R

    Benim referansımla oyuna kayıt olur ve Founder pack alırsanız, eşek bir miktar para gibi hediyeler kazanacağım. Bu hediyeleri paylaşma taraftarıyım. Kayıt olduktan sonra bana burdan veya oradan PM ile ulaşabilirsiniz. Oradaki nickim "Blackhand".

    Bu arada bombayı sona saklamıştım: Oyun CROSS-PLATFORM. :) yani Win, MacOS, Linux, Android, iOS üzerinden oynanabiliyor.Y

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 23 Kasım günü Close Beta testleri başlayacak. Herhangi bir founder pack sahibi olanlar CBT'de oynayabilecek. Founder paketleri 30 dolardan başlamakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugway -- 16 Kasım 2015; 17:32:55 >
  • Selamlar,

    Oyunun bir başlığı yok sanırım. Bu oyunu özellikle bu foruma girip Ultima Online'a ilgi duyan herkesin ilgilisini çekebileceğini düşünüyorum.

    Sunduğu özgürlük, craft ve gather sistemi ve ev yapımı vs özellikleriyle Ultima Online'a uzaktan akraba olabilecek bir oyun.

    Geçen hafta gerçekleştirilen şu röportajı izleyerek oyun hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=_ZxNHTSqWKA
  • Ultima seven arkadaşların founder packlerden birini alarak bu güzel oyuna destek olmalarını isterim:) ben legendary packe yükselttim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betaya girecek arkadaşlardan buraya video ve değerlendirmeler bekliyoruz.

    UO başlığının içinde olması ve hitap ettiği kitlenin de UO tayfasına yakın olması nedeniyle, oynarken uo'ya yakın ve uzak özelliklerinin üzerinde durularak buraya gelecek yazılar betaya girmeyenler için faydalı olacaktır.
  • güzelse bende başlarım. artık wow tarzı birbirinin kopysı mmo'lar maalesef pek tutmuyor.
  • ugway kullanıcısına yanıt
    ben 18 yaşında bir 12. sınıf öğrencisiyim bu yüzden şuan başlamam imkansız gibi oyun f2p olup CBT si 3 ay sonra bitiyor sanırım sizce bu oyuna tek başıma başlasam iyi kötü bir çevre yapabilir miyim ingilizcem var ama oynayacak arkadaşım yok bu arkadaşları oyun içinden bulabilir miyim ve hazirandan sonra başlasam çok gecikmiş olur muyum
  • Fabio03 kullanıcısına yanıt
    arkadaş her zaman bulursun, üniversiteye yerleştikten sonra başlamanı öneririm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugway kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.