Şimdi Ara

Albino bi hatunla evlenemeyi düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum aslında konuda belli, Gayet de ciddiyim ama hayatımda sadece 2 kez canlı olarak gördüm. Dernekleri bişeyleri var mıdır? Nasıl düşer demeye çalışmıyorum ama bulamıyorum malesef :D

PS: Gayet ciddiyim.

• Allah kimseyi bukadar yokluk içinde bırakmasın amin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de düzeyli bi ilişkiye hayır demem onlarla

Add kızlar <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scdewils

Allah kimseyi bukadar yokluk içinde bırakmasın amin.

çirkinleşmeye gerek yok biladerim gayet net bir soru sordum. senin kriterlerin sigara içmemesi ciğerlerlerinin temiz olması rahat nefes almasıdır. Ben albino bi kadına aşık olmak istiyorum benimde beklentim bu yönde. Kadınlar konusunda doyuma ulaştığımdan olsa gerek dışardan bakınca ilginç gelebilir ama durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junkie05 -- 9 Mayıs 2015; 19:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junkie05

quote:

çirkinleşmeye gerek yok biladerim gayet net bir soru sordum. senin kriterlerin sigara içmemesi ciğerlerlerinin temiz olması rahat nefes almasıdır. Ben albino bi kadına aşık olmak istiyorum benimde beklentim bu yönde. Kadınlar konusunda doyuma ulaştığımdan olsa gerek dışardan bakınca ilginç gelebilir ama durum bu.

Garipden çok saçma geldi albinonun bir çeşit hastalik oldugunu unutmamak gerek çünki hiç kimse hasta bir eşi olmasini istemez. Son verdiğin cevaba kadar dalgasına konu açtığını düşünmüştüm sanirim gayet ciddi düşüncelerin saygi duymak gerek neyse insallah bulursun bi albino.

• Bi kiz bul saçını beyaza boya qnq

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Junkie05

quote:

Garipden çok saçma geldi albinonun bir çeşit hastalik oldugunu unutmamak gerek çünki hiç kimse hasta bir eşi olmasini istemez. Son verdiğin cevaba kadar dalgasına konu açtığını düşünmüştüm sanirim gayet ciddi düşüncelerin saygi duymak gerek neyse insallah bulursun bi albino.

Vucudunda renk pigmenti bulunmayan bi kadın diyorum dostum. Beyaz ve sadece beyaz, saflık temizlik duruluk anlatabiliyormuyum sanırım böyle kadına hayatımı adayıp ölene kadar şiirler felan yazmayı düşünebilirim :D durum bu yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.