milletin oturduğu klozete nasıl oturupta mıçabiliyorsunuz ? hiç mi tiksinmiyorsunuz?
Ben çok zorda kalmadıkca dışarıda mıçmıyorum gecen gün acayip zor durumda kalmıştım yanlız isterseniz belki anlatırım bende wc anımı
anlat merak ettim şimdi
Sonra sizde anlatıcaksınız ama
tamam bende de var bi tane sen anlat ben de yazcam.
Başlıyorum hadi hayırlısı biraz uzun olucak
Ne hayetinde telefonum 60 gün sonra servisden yenisi kargoya verilmişti ama hiç arayıp adres sorma tenezülünde bulunmamışlar sağolsunlar adresi Muğla Marmaris yazmışlar bende o zaman ailemin yanında Muğla Yatağanda idim arası kabaca 60Km'dir neyse sonunda kargo şubesini aradım paket durumunu sordum falan tamam paket şubede bugün almazsanız geri yolluyoruz dedi eleman adres değişikliliğide yapmıyor yurtiçi kargo...
Yapıcak bişey yok bindik otobüse 60Km yol gidicez aç aç üstelik daha yolun çeyreğinde iken benim mide hafifden ağrımaya bagırsaklar çalışmaya başladı meğer mideyi bozmuşuz biz er zor Yatağandan Muğlaya vardım hemen WC'e koştum resmen girmem ile çıkmam bir oldu ne bi tuvalet kağıdı ne bir hijyen hiç bir şey tabi bende küçüklükten beri evimden başka yerdede rahat mıçamam dedim yapcak bir şey yok geriye 47km kaldı dayancaz ama nasıl ağrıyo 5-6dk'da bir mıçmam için elinden geleni yapıyor
Şimdi asıl olaya başlıyor...
Marmaris yolunun yarılarında sonlarındayız ama ben dayanamıyorum artık o derece sürekli ağrıyor bagırsaklar inanılmaz basklı yapıyor çıkartım yapmak için hem o arada otobüs sallanıyor hem mideyi bozmuşuz yani tüm yolu berbat bir şekilde geldik neyse dediğim gibi artık yolun sonlarına doğru gidiyoruz üstüne birde jandarma durdurdu kimlik kontolü yapıcak koca otobüsde bi 20dk ordan gitti zaten neyse en sonunda otogara vardık ama ben otobüsden inemiyorum dostum o derece yani kasıla kasıla iniyorum hemen tuvalete zar zor koştum ama oda kapalı demezmi şehir içine gidicek minibüsde yok napcaz napcaz diye düşünürken yavaşca kendimi kasa kasa taksi duragına gittim resmen param olduğu halde adama yalvardım beni şehir içine götürsün diye iyide para aldı orası başka en sonunda soluğu Burgerking wc sinde aldım o an o rahatlığı varya anlatamam dostum
ben tuvalet kagıdı seriyorum yanlara.kımbılır nasıl popolar oturuyor oraya
Para verseler klozete zıçmam. Evde her ikisi de var ama 1 kere bile kullanmadım. En son kullandığım klozet 2005 yılında Kuşadasında bir otelde idi ve tıkanmıştı,zıçtığımızı eldiven takıp elimizle topladık.
Edepsizleşme taşa yapma
geçen sene ilk defa deneyeyim dedim.
oturdum tam bırakıyorum bombaları, aynı anda da işiyodum ileri doğru gitti ağzıma doğru sıçradı sidikler tabi kalktım hemen kurtuldum pislenmedi biyerim
sonra devam ettim bombalamaya baya uzun kaldım, bu sefer de bitürlü kalkamıyorum dizlerim mahvolmuş (boylu kilolu bi insanım)
zar zor duvarlara tutuna tutuna kalktım
o oldu bidaha da içime doğru s.çarım daha iyi
klozet akar ya alaturka da neymiş
Umumide olsa klozet daha iyi. Normal şekilde asla girmem ama eğer tuvalet kağıdı varsa komple klozetin üstünü çift kat tuvalet kağıdı ile kaplayın sonra halledin işinizi..
Klozet soğuk
FORUMDA İŞEMELİ ZIÇMALI DAKİKALAR
Akrabada kalırken (onların wc alaturka) kuzen girmişti bende pc de takılıyorum. Tabi alaturkaya çömelince delik baya bi açılıyo ki ister istemez ard arda patlıyo bombalar. Mutfağa gitmek için kalktım ve wc nin önünden geçerken 3. dünya savaşına tanık oldum resmen. Sakın ha misafirlikte zçmayın.
O değilde Klozette alaturka takılanlar var onlar ne olacak ?
oturunca kalkması zor oluyor umumi bir klozet e yapmak zorundaysam ve tuvalet kağıdı varsa oturulan yere tuvalet kağıtlarını serip otururum hacı.aydslisi olur bilmemneylisi olur neme lazım.
Formülü var.
Çömelmek + *** + duyuldukdan sonra yankılanan cuk sesi = Sebepsiz mutluluk.
sıçrıyo bidebögg..oktan muhabbet oldu bu..
Bu konudan sonra s.çmaya gidesim geldi.
Valla yatıyorsun işte cok rahat oluyor. İki taraftaki tırtıklı yerlere uzak ayakları sonra sal gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: the psikopat
Deliğin içine atla.
yorumlara koptum
bu arada biz ikiside var ama küçüklüğümden beri alaturkadan vazgeçemedim...
quote:
geçen sene ilk defa deneyeyim dedim.
oturdum tam bırakıyorum bombaları, aynı anda da işiyodum ileri doğru gitti ağzıma doğru sıçradı sidikler tabi kalktım hemen kurtuldum pislenmedi biyerim
sonra devam ettim bombalamaya baya uzun kaldım, bu sefer de bitürlü kalkamıyorum dizlerim mahvolmuş (boylu kilolu bi insanım)
zar zor duvarlara tutuna tutuna kalktım
o oldu bidaha da içime doğru s.çarım daha iyi
Alaturkada daha verimli sıçıyorsun, deliği tam açtığın için ıkındıkça geliyor rahatlıyorsun daha bir ıkınasın geliyor. Ama herşey bitiyor kıçını siliyorsun kalkmaya çalışınca dizlerin tutmuyor zaten kan ter içinde kalmışsın kıçında bir ağrı o kısım hoş olmuyor işte. Klozetli her zaman iyidir ya rahat rahat otur gazete oku telefonda snakes oyna arkadaşına mesaj at ohh kebapsın. Ancak kıbrısta yurtta kaldığım senede tuvalet ortaktı, klozetliyi alaturka şeklinde kullanan arkadaşlar vardı, klozete ayaklarını basıp sıçıyorlardı, o yüzden 2 klozette kırıldı, mecburen başka koridordaki klozetlere sıçıyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme