Şimdi Ara

Alarko flair klima hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır kullanmaya başladığım Alarko Flair 12.000 btu klima ile ilgili bir gözlemim oldu.
    Oda içerisinde kaldığımız süre bir başağrısı, göz kapaklarında ağrılık, yorgunluk ve bitkinlik hissetmekteyiz.
    Konuyla ilgili bilgisini olan varsa bilgilendirebilirmi.

• Odadaki nem oranı nedir? DRY modda çalışmıyor dimi?
  • suanda dry moddamı onuda bilmiyorum ama soguk hava modu şeklinde bir ikon var kumanda ekranında.
  • Bende konunun uzmanı değilim ama çalıştığım iş yerinden biliyorum klima santrallerinde ki nemlendiricileri aktif etmediğimizde Ameliyathane ve Yoğun bakımlarda çalışanarda tıpkı sizin şikayetleriniz gibi şikayetler geliyordu :) O yüzden nem durumunu sormuştum.

İnşallah başka bir sebepten değildir. Gaz kaçağı falan olunca bu tip bir semptom olurmu bilemiyorum. İnşallah böyle birşey değildir

Ha bide İYONİZER falan varmı ki? Ondan kaynaklı olabilirmi ki? Merak ettim bakalım ustalar ne diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 6 Ağustos 2012; 23:15:37 >
  • teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için.
    Arkadaşlar, klimayı hangi modda ve oranda çalıştırmamız daha sağlıklı olur.
    bilgisi olan varsa dönebilirmi.
  • bizim kapı zaten hep acık diğer odalara da serinlik gidebilsin diye.
  • en sağlıklı olarak hangi derecede kullanmamızı önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FujiPlus++ 12 BTU İnverter Klima
    10 yıl önce açıldı
    Profilo klima hk
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.lindecanada.com/en/msds/linde/R410A_msds_0211.pdf

Hocam bu materyali bir okuyun sanki sizdeki bu belirtilerle aynı

Inhalation High concentrations may cause asphyxia from lack of oxygen or act as a narcotic causing central
    nervous system depression. Symptoms of overexposure are dizziness, headache, tiredness, nausea,
    unconsciousness, cessation of breathing.
    Oxygen deficiency may occur in the presence of high
    concentrations resulting in asphyxiation. Maintain oxygen levels at or above 19.5%.
    Intentional misuse and deliberate inhalation may cause death without warning. Higher exposures to
    the vapors may cause temporary alteration of the heart's electrical activity with irregular pulse,
    palpitations, or inadequate circulation or fatality from gross overexposure.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 6 Ağustos 2012; 23:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

http://www.lindecanada.com/en/msds/linde/R410A_msds_0211.pdf

Hocam bu materyali bir okuyun sanki sizdeki bu belirtilerle aynı

Inhalation High concentrations may cause asphyxia from lack of oxygen or act as a narcotic causing central
    nervous system depression. Symptoms of overexposure are dizziness, headache, tiredness, nausea,
    unconsciousness, cessation of breathing.
    Oxygen deficiency may occur in the presence of high
    concentrations resulting in asphyxiation. Maintain oxygen levels at or above 19.5%.
    Intentional misuse and deliberate inhalation may cause death without warning. Higher exposures to
    the vapors may cause temporary alteration of the heart's electrical activity with irregular pulse,
    palpitations, or inadequate circulation or fatality from gross overexposure.

okudum ve dehsete kapıldım. peki bu neden olabilir onunla ilgili bir öngörü varmı acaba

• Biz baktık hiç bir şey anlamadık, biri Türkçeye çevirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyDepp7

okudum ve dehsete kapıldım. peki bu neden olabilir onunla ilgili bir öngörü varmı acaba

Beki bağlantı kısımlarında kaçak olabilir, Ustalar diğer konularda yazmışlar hep Vakumlama vb şeyleri aslında bu vakumlama ile sızdırmazlık testide yapılmış oluyor. Mesela benim klima takıldı ve o kadar kanırtmaya sallamaya vb işlemlere rağmen hiç bir gaz kaçağı varmı diye kontrolü falan yapılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Antika.

Biz baktık hiç bir şey anlamadık, biri Türkçeye çevirse

Google Translate ile çevirisi :)
    R410A gazı solunması halinde belirtiler:

Düşük konsantrasyonlarda narkotik etkiye neden olabilir. Belirtileri, baş dönmesi, baş ağrısı içerebilir
    bulantı ve koordinasyon kaybı ve yorgunluk.
    Yüksek konsantrasyonlarda boğulmaya neden olabilir. Belirtileri kaybı olabilir
    hareketlilik / bilinç. Mağdur boğulma farkında olmayabilir.
    Solunum cihazı giyen kirlenmemiş alan kurbanı çıkarın. tutmak
    Hastanın sıcak ve dinlenmiş. Doktor çağırın. Nefes alma durursa suni solunum uygulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 7 Ağustos 2012; 0:35:54 >

• Merci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.