Şimdi Ara

Alanya Dreams Apart Rezervasyon yaptırıp otele gittim boş oda yok dendi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen sene booking araciligiyla yapmistim rezervasyon bu sene gene ayni yere guvenerekten telefon actim bir hafta onceden neyse fiyatta anlastik tamam olsun falan derke 1 hafta sonra girdik bavullarla. Otelin işletmesi degismis ve üç kagitci kılıklı agzından yalan düşmeyen Cemal isminde bir adam başka bir otelde -kendi yonlendirdigi- 2 gece kalmamizi sonra oda bosalinca tekrar oraya gecmemizi söyledi. Sonrasi bagrış çağrış işte.

Neyse ki kendi imkanlarimizla güzel bir otel bulduk o gün. Ama bu uyanık geçinenlerin yaptıği yanina kalmamali. Sadece telefon gorusmesi yaptik rezervasyon yaparken onun ses kaydi var elimde. Onun harici bir belge yok. Hukuki olarak hakkimi nasil arayabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi.

Otel Alanya'da bulunmakta. Alanya Dreams Otel.

İsmini özellikle veriyorum eşinizi dostunuzu uzak tutun belki birileri gitmeden once aratır google dan sayfa gelir.

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297961-d6869359-Reviews-Alanya_Dreams_Apart_Hotel-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmert02 -- 23 Eylül 2015; 2:28:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun keşke yola çıkmadan önce kesin teyidi alsaydınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Geçmiş olsun keşke yola çıkmadan önce kesin teyidi alsaydınız.

Teşekkur ederim. Gitmeden iki gün önceden teyid aldıgım halde bunlar başima geliyor. Bu olay bana booking harici rezervasyonum olmadan kimseye güvenemeyecegimi tecrube ettirdi. Dikkat etmek gerek ortalık kendini çakal zanneden esnafla dolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bayram apart otelde başıma geldi. personelin birbirinden haberi yok. adama para havale ediyoruz onu bile kontrol etmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

Arkadaşlar merhaba. Geçen sene booking araciligiyla yapmistim rezervasyon bu sene gene ayni yere guvenerekten telefon actim bir hafta onceden neyse fiyatta anlastik tamam olsun falan derke 1 hafta sonra girdik bavullarla. Otelin işletmesi degismis ve üç kagitci kılıklı agzından yalan düşmeyen Cemal isminde bir adam başka bir otelde -kendi yonlendirdigi- 2 gece kalmamizi sonra oda bosalinca tekrar oraya gecmemizi söyledi. Sonrasi bagrış çağrış işte.

Neyse ki kendi imkanlarimizla güzel bir otel bulduk o gün. Ama bu dolandirici herifin yaptıği yanina kalmamali. Sadece telefon gorusmesi yaptik rezervasyon yaparken onun ses kaydi var elimde. Onun harici bir belge yok. Hukuki olarak hakkimi nasil arayabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi.

Otel Alanya'da bulunmakta. Alanya Dreams Otel.

İsmini özellikle veriyorum eşinizi dostunuzu uzak tutun belki birileri gitmeden once aratır google dan sayfa gelir.

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297961-d6869359-Reviews-Alanya_Dreams_Apart_Hotel-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

3 4 yıldızlı alanya otelleri hep böyle dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 13 Ağustos 2015; 19:11:29 >

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Daha oncede benzer yerlere gitmistim problem cikmamisti hocam.. Bundan sonra booking ile rezervasyon yapmadan gitmem de kimseye guvenmem de zaten ..

• quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

aynısı bayram apart otelde başıma geldi. personelin birbirinden haberi yok. adama para havale ediyoruz onu bile kontrol etmemiş.

Soylediginiz yeri biliyorum.. Ayarlayabildiler mi bari oda..Gecmis olsun sizede hocam.. Uzak durmak lazim boylelerinden.. Bundan sonra alanyaya gitmem zaten yuksek ihtimal fakat turkiyenin her yeri de var bu tip yerlerden ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.sikayetvar.com/tatilvitrinicom bu sitede üçkağıtçıdır hatta yıllardır aynı üç kağıtları sürdürebilmekte. Başı boş ülke olunca normal... İcraya veriyorsun icra için bile cebinden para çıkıyor ve bir şey alamıyorsun.
  • nasılsa bazı müşteriler gelmez düşüncesiyle olmayan odaları satıyorlar. 100 odalı bir otel için 110 oda satıyorlar. beklentileri gibi geçerse oh ne güzel olmayan 10 odalık kar, diğer türlü doluluk olunca da rezervasyonun yok diyebiliyorlar. vicdanın var mı sorsan o da kim derler.
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Booking üzerinden gidince korkularından hemen veriyorlar odayı ama kendi başına yaptıklarında çakala vuruyorlar... tripadvisora mutlaka yaz, ayrıca Tursab'a da şikayet et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

aynısı bayram apart otelde başıma geldi. personelin birbirinden haberi yok. adama para havale ediyoruz onu bile kontrol etmemiş.

Soylediginiz yeri biliyorum.. Ayarlayabildiler mi bari oda..Gecmis olsun sizede hocam.. Uzak durmak lazim boylelerinden.. Bundan sonra alanyaya gitmem zaten yuksek ihtimal fakat turkiyenin her yeri de var bu tip yerlerden ..

ayarladılar ama 4 saat kadar beklemek zorunda kaldık o yol yorgunluguyla. Alanya bizim içinde kötü tercih olmuş. plajlar iyi hoş ama geceleri barlar sokağı fln eğlenilebilecek yerler değil. heryer apaçi heryer rus peşinde koşan salyalı tiplerle dolu. mekanlar desen ztn leş ötesi ufak tefek animasyon yapmaya çalışıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: elturco78

Booking üzerinden gidince korkularından hemen veriyorlar odayı ama kendi başına yaptıklarında çakala vuruyorlar... tripadvisora mutlaka yaz, ayrıca Tursab'a da şikayet et...

Tursab a nasil sikayet edebiliyoruz bilginiz var mi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.