Şimdi Ara

Alan Wake Multiplayer olsaydı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Alan Wake özellikle benim için çok güzel bir oyun oynarken bir an düşündüm ve aklıma multisi olsa nasıl olurdu diye bir soru geldi ve cevap olarak da bunları düşündüm;
    Taraflar alınanlar ve ışık savaşçıları olarak 2 ye ayrılırdı alılanlar kendilerini karanlık tarafından koruya bilecekler geliştirme olarak çevrelerindeki karanlığı daha fazla yapabilirler bu sayede ışık tutulduğunda daha fazla ömürleri olur ışık tutulduğunda ekran bulanır alınanın görmesi zorlaşır,yada geliştrimede silah da alabilrler balta, fırlatmak için çekiç falan bu alınanlarda belli bir puana ulaşan ilk oyuncuyada karanlık varlık vardıya bütün karanlığı konturol eden onu verirlerdi.
    Işık savaşçıları zaten belli fenerler,flah bombaları gibi oyunda kullanılan şeyleri ışık savaşçılarında da belli puana ulaşanı artık alan wakei yada thomas zanei verirler.(bence alan wake)
    Oyun modları olarak;
    Deathmach:Klasik
    Conquest Dark:Bu modda ışık tarafı karanlık tarafının kara kalesini ele geçirmeye çalışır alınanlarda bu tarafı korur her ışık savaşçıları her reswapnda sokak lambaların altında doğar ve her doğuşta bu lambalar patlar(biliyorum bf3 tickhet :D)eğer ışık savaşçıları kale ye girer içerideki jeneratörü çalıştırıp kaleye ışığı verirse oyun biter.
    Rescue Prison:Bu modda bayrak kapmacanın alan wake tarzı karşı taraflar diğer tarafın ön önemli şeyini elinde tutar ve tarafların görevide bu değerli şeyleri kurtarmak.
    Modların çoğu diğer oyunalara benzediğini biliyorum ama professyonel oyun firmaları kopya çıkarıyor ben ne yapayım
    Evet aklıma gelenler bunlar niye yazdığımıda bilmiyorum aslında sıkıntıdan olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 20 Ağustos 2012; 15:06:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

Evet Alan Wake özellikle benim için çok güzel bir oyun oynarken bir an düşündüm ve aklıma multisi olsa nasıl olurdu diye bir soru geldi ve cevap olarak da bunları düşündüm;
    Taraflar alınanlar ve ışık savaşçıları olarak 2 ye ayrılırdı alılanlar kendilerini karanlık tarafından koruya bilecekler geliştirme olarak çevrelerindeki karanlığı daha fazla yapabilirler bu sayede ışık tutulduğunda daha fazla ömürleri olur ışık tutulduğunda ekran bulanır alınanın görmesi zorlaşır,yada geliştrimede silah da alabilrler balta, fırlatmak için çekiç falan bu alınanlarda belli bir puana ulaşan ilk oyuncuyada karanlık varlık vardıya bütün karanlığı konturol eden onu verirlerdi.
    Işık savaşçıları zaten belli fenerler,flah bombaları gibi oyunda kullanılan şeyleri ışık savaşçılarında da belli puana ulaşanı artık alan wakei yada thomas zanei verirler.(bence alan wake)
    Oyun modları olarak;
    Deathmach:Klasik
    Conquest Dark:Bu modda ışık tarafı karanlık tarafının kara kalesini ele geçirmeye çalışır alınanlarda bu tarafı korur her ışık savaşçıları her reswapnda sokak lambaların altında doğar ve her doğuşta bu lambalar patlar(biliyorum bf3 tickhet :D)eğer ışık savaşçıları kale ye girer içerideki jeneratörü çalıştırıp kaleye ışığı verirse oyun biter.
    Rescue Prison:Bu modda bayrak kapmacanın alan wake tarzı karşı taraflar diğer tarafın ön önemli şeyini elinde tutar ve tarafların görevide bu değerli şeyleri kurtarmak.
    Modların çoğu diğer oyunalara benzediğini biliyorum ama professyonel oyun firmaları kopya çıkarıyor ben ne yapayım
    Evet aklıma gelenler bunlar niye yazdığımıda bilmiyorum aslında sıkıntıdan olsa gerek
    aga niye burda mesaj silme yok yada varda benmi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 20 Ağustos 2012; 15:07:38 >

• MultiPlayer olsaydi O guzel Garip Korku ve Heyacani tatiramazdi Hikayeye Coop nasil eklesinler Adam kendi Kitabinin içine duşuyo :D Coop oacak son bi oyun varsa oda Alanwake
    .. Edit Kismindan mesaj silebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beful

MultiPlayer olsaydi O guzel Garip Korku ve Heyacani tatiramazdi Hikayeye Coop nasil eklesinler Adam kendi Kitabinin içine duşuyo :D Coop oacak son bi oyun varsa oda Alanwake
    .. Edit Kismindan mesaj silebilirsin :D

coop nerden çıktıki :D
  • Mp Mod olsada Soylediklermi Gecerli Ne bu Gears Of War mi Oyun ilk ciktiginda Xbox ta oynadim :D
  • quote:

Mp Mod olsada Soylediklermi Gecerli Ne bu Gears Of War mi Oyun ilk ciktiginda Xbox ta oynadim :D

sadece bir fikir Gears Of War ile nasıl karşılaştırdın yani nerden çağrışım yaptı
  • Yani Shotter Miş gibi Tutupta Oyuna Deathmach Eklemenin bi katkisi veya gideri olacagini sanmiyorum ama iyi duşunmusun Saygilar Sonucta Fikir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani Shotter Miş gibi Tutupta Oyuna Deathmach Eklemenin bi katkisi veya gideri olacagini sanmiyorum ama iyi duşunmusun Saygilar Sonucta Fikir

saol ama sende haklısın Alan bu haliyle güzel sadece Alan Wake benim için en iyi oyundur 2 de darksiders onuda belirtiyim sadece alan wake yertersiz kaldı şimdi doyamadım uzatmanın peşindeydim o yüzden geldi aklıma
  • Alan Wake'in multiplayeri olsaydı oyun biterdi.En basitinden Alan Wake American Nightmare'a bir arcade mod koymuşlar oyunu dağıtmışlar.Saçma sapan silahlar vardı ve alınan öldürerek puan kazanıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tancredi -- 21 Ağustos 2012; 10:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tancredi

Alan Wake'in multiplayeri olsaydı oyun biterdi.En basitinden Alan Wake American Nightmare'a bir arcade mod koymuşlar oyunu dağıtmışlar.Saçma sapan silahlar vardı ve alınan öldürerek puan kazanıyorduk

yo aslında silahları gayet iyiydi m16 aa-12 falan ama ilk oyundaki gizem korku öğeleri falan yoktu daha çok aksiyona kaymışlar ama zaten bu oyunda kutusuz doldır
  • quote:

quote:

Alan Wake'in multiplayeri olsaydı oyun biterdi.En basitinden Alan Wake American Nightmare'a bir arcade mod koymuşlar oyunu dağıtmışlar.Saçma sapan silahlar vardı ve alınan öldürerek puan kazanıyorduk

yo aslında silahları gayet iyiydi m16 aa-12 falan ama ilk oyundaki gizem korku öğeleri falan yoktu daha çok aksiyona kaymışlar ama zaten bu oyunda kutusuz doldır

Anlamadın galiba,m16 falan olması saçma zaten.Ne işi var o tür silahların Alan Wake gibi oyunda,tabanca çeşitleri değiştirilebilir sadece.

• quote:

quote:

quote:

Anlamadın galiba,m16 falan olması saçma zaten.Ne işi var o tür silahların Alan Wake gibi oyunda,tabanca çeşitleri değiştirilebilir sadece.

he anladım haklısın o konuda ama silahları çok seven biri olarak çok silah her zaman benim için iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.