Şimdi Ara

Alan Seçiminde Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2'ye geçtim. Şimdi Fen bölümüne gidiyorum, ama TM'ye geçsem mi diye kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Psikolog, İnşaat Mühendisi yada Jeofizik Mühendisi olmayı istiyorum. Biliyorum mühendislikler Fen'den, psikologda tm den oluyor ama çok kararsızım. Lütfen bir yardımcı olun. Notlarımı söyleyim.

Biyoloji: 3 (İlk dönem 1)
    Kimya: 3 (İlk dönem 3
    Fizik: 4 (İlk dönem 4
    Geometri:4 (İlk dönem 4)
    Edebiyat: 4 (İlk dönem 3)
    Dil ve Anlatım: 4 (İlk dönem 4)
    Coğrafya: 4 (İlk dönem 4)
    Matematik: 5 (İlk dönem 5)

• Bence duzenli calismayla mf yada tm de de basarili olursun.Hangi meslegi yapmak istedigine gore karar verirsen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.bracewell

Bence duzenli calismayla mf yada tm de de basarili olursun.Hangi meslegi yapmak istedigine gore karar verirsen daha iyi olur.

Psikolog olmayı da çok istiyorum, inşaat mühendisi olmayıda. Ama dediğim gibi çok kararsızım
  • bence okul notlarına göre alan seçmen çok yanlış çünkü sen sınavda bütün Türkiye ile yarışacaksın sadece okuldaki arkadaşlarınla değil. okumak istediğin bölümlere göre alan seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyük-körük

bence okul notlarına göre alan seçmen çok yanlış çünkü sen sınavda bütün Türkiye ile yarışacaksın sadece okuldaki arkadaşlarınla değil. okumak istediğin bölümlere göre alan seç.

Okumak istediğim bölümünde kararsızım

Yarın okula gidince, rehber öğretmenine danışacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.