Şimdi Ara

ALAN DIŞI SINAV VE OKUL BAŞARISI ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf sınav havasını yaşamak için hiçbir amacım olmadan cumartesi günü yapılacak olan edebiyat-coğrafya sınavına gireceğim. Neredeyse hiçbir bilgim yok.Ancak paragraf sorusu gelirse yapabilirim. Benim kafama takılan soru şu; sınavda 5-10 net anca yaparım herhalde (daha önce hiç edebiyat çözmedim) benim bu sınavdaki yapacağım net okul başarısını düşürür mü? Yani bana okuldan gelecek puana bir etkisi olur mu? Etkisi olursa sınava girmeyeceğim. (Sayısal öğrencisiyim)

• Okul puanı bildiğim kadarıyla başarı kriteri olarak YGS ortalamasını kullanıyor, dolayısıyla sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Okul puanı bildiğim kadarıyla başarı kriteri olarak YGS ortalamasını kullanıyor, dolayısıyla sorun olmaz.

Yani LYS başarısının hiçbir önemi yok mu okul puanında?
  • Ben de AOBP hesaplanırken sadece YGS'nin önemli olduğunu biliyorum, ÖSYM'de öyle yazıyordu.
  • YGS sonuçlarına göre hesaplanıyormuş. http://www.osym.gov.tr/dosya/1-55820/h/obpaobpyonerge2010.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 23 Haziran 2011; 23:10:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler merak ettiğim bir konu var

şimdi şöyle mi oluyor mesela ben not ortalaması olarak sonlardayım okulda ama ygs baya iyi geçti diyelim ortalaması filan mı alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

beyler merak ettiğim bir konu var

şimdi şöyle mi oluyor mesela ben not ortalaması olarak sonlardayım okulda ama ygs baya iyi geçti diyelim ortalaması filan mı alınıyor

Diploma notuna göre okulda kaçıncı sıradaysan ona göre belirleniyor. Senin ygs'deki başarın okul sıralamanı değiştirmez ancak okulun ygs başarısını arttırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.