Rahat rahat oturup,gazetemi dergimi okuyamıcaksam ben ole s*çmaya s*çma demem arkadaşO yüzden heryerde daima alafranga
quote:
Orjinalden alıntı: Leipold
Rahat rahat oturup,gazetemi dergimi okuyamıcaksam ben ole s*çmaya s*çma demem arkadaşO yüzden heryerde daima alafranga
aslında alaturka da kondüsyon yapıyo her sabah spor
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
Polise teslim olan zanlı ilk ifadesinde :"Ş...fsiz bi de pembe giymiş,nah yapıyordu.Yaşatmam bu alemde en kral hobbiti bile" dedi
Bu nebiçim bi açıklamadır ya Yarıldım
bence her ikiside kotu!!!
adam gibi bir sey gelistirmek gerekiyor!!!alafrangada alaturkada son derece sagliksiz....
ben hep sicarken dusunuyorum nasil bir sistem gelistirmeli diye ama devlet imkan vermiyorki
quote:
Orjinalden alıntı: Leipold
quote:
Orjinalden alıntı: disast3r
Polise teslim olan zanlı ilk ifadesinde :"Ş...fsiz bi de pembe giymiş,nah yapıyordu.Yaşatmam bu alemde en kral hobbiti bile" dedi
Bu nebiçim bi açıklamadır ya Yarıldım
bu konu bomba yaa baştan sona okuyun bence up
Forza alaturka dierinde bi garip oluyo insan yaw
kendi evimde alafranga ama dışarıda alaturka , o kadar insanın kıçının değdiği yere oturmam.
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
quote:
Orjinalden alıntı: taktik
level-pcnet vs.okuması daha kolay olduğu için alafranga
+1
zıçarken bişey okumadan duramam. canım sıkılıyo yoksa. alaturkada baya bi zor oluyor gazete falan okumak
ula sanki 2 saat çıkmıcakmış gibi yanınızda dergi mi götürüyosunuz hey Allah'ım hey
Dip not: ''Tuvalette uzun kalmak günahtır''
kesinlikle ALAFRANGA,rahatıma düşkünümdür
quote:
Orjinalden alıntı: urfalı
acılı çi küfte yedikten bir müddet sonra kakanı yaparken meydane gelen yangını dindirmek için alafranga tuvaletteki su sistemi çok gözel oluyor (tam yangının merkezine zamanında müdahalenin verdigi rahatlama diyebilirsiniz buna)
millet zicarken ne fantaziler kuruyor ya
Alaturka'da kakanın düştüğü anda o koruma şeysinin tık tık diye çıkan sesi çok melodik...Ayrıca alafranga da zıçamıyorum arkadaş...Daima alaturka
quote:
Orjinalden alıntı: harunkap
quote:
acılı çi küfte yedikten bir müddet sonra kakanı yaparken meydane gelen yangını dindirmek için alafranga tuvaletteki su sistemi çok gözel oluyor (tam yangının merkezine zamanında müdahalenin verdigi rahatlama diyebilirsiniz buna)
Süper ya
Yok kardeşim tuvalet dediğin kütüphane gibi olcak, yığcan kitapları her girdiğinde oturcan okican 5-10 sayfa (kapıda kitaplık yazıyo benim tuvaletin, foto eklerim belki üşenmezsem )
Yok arkadaş,bu DH'lilerin çoğu arıza.
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
Orjinalden alıntı: harunkap
quote:
Süper ya
Yok kardeşim tuvalet dediğin kütüphane gibi olcak, yığcan kitapları her girdiğinde oturcan okican 5-10 sayfa (kapıda kitaplık yazıyo benim tuvaletin, foto eklerim belki üşenmezsem )
hocam üşenme bekliyoruz fotosunu
quote:
Orjinalden alıntı: MMZ
iyi hortlamadı HOOORRTT
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
Orjinalden alıntı: Arzach
konuyla alakasız olcak ama arkadaşın verdiği linkteki sitede gezinirken rastladım