Şimdi Ara

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2024)
Giriş
  • Rahat rahat oturup,gazetemi dergimi okuyamıcaksam ben ole s*çmaya s*çma demem arkadaşO yüzden heryerde daima alafranga
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

Rahat rahat oturup,gazetemi dergimi okuyamıcaksam ben ole s*çmaya s*çma demem arkadaşO yüzden heryerde daima alafranga

aslında alaturka da kondüsyon yapıyo her sabah spor
  • quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Polise teslim olan zanlı ilk ifadesinde :"Ş...fsiz bi de pembe giymiş,nah yapıyordu.Yaşatmam bu alemde en kral hobbiti bile" dedi

Bu nebiçim bi açıklamadır ya
    Yarıldım

• bence her ikiside kotu!!!

adam gibi bir sey gelistirmek gerekiyor!!!alafrangada alaturkada son derece sagliksiz....

ben hep sicarken dusunuyorum nasil bir sistem gelistirmeli diye ama devlet imkan vermiyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leipold

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

Polise teslim olan zanlı ilk ifadesinde :"Ş...fsiz bi de pembe giymiş,nah yapıyordu.Yaşatmam bu alemde en kral hobbiti bile" dedi

Bu nebiçim bi açıklamadır ya
    Yarıldım

• bu konu bomba yaa baştan sona okuyun bence
    up
  • Forza alaturka dierinde bi garip oluyo insan yaw
  • kendi evimde alafranga ama dışarıda alaturka , o kadar insanın kıçının değdiği yere oturmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

Orjinalden alıntı: taktik

level-pcnet vs.okuması daha kolay olduğu için alafranga

+1

zıçarken bişey okumadan duramam. canım sıkılıyo yoksa. alaturkada baya bi zor oluyor gazete falan okumak

ula sanki 2 saat çıkmıcakmış gibi yanınızda dergi mi götürüyosunuz hey Allah'ım hey

Dip not: ''Tuvalette uzun kalmak günahtır''

• kesinlikle ALAFRANGA,rahatıma düşkünümdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

acılı çi küfte yedikten bir müddet sonra kakanı yaparken meydane gelen yangını dindirmek için alafranga tuvaletteki su sistemi çok gözel oluyor (tam yangının merkezine zamanında müdahalenin verdigi rahatlama diyebilirsiniz buna)

millet zicarken ne fantaziler kuruyor ya

• Alaturka'da kakanın düştüğü anda o koruma şeysinin tık tık diye çıkan sesi çok melodik...Ayrıca alafranga da zıçamıyorum arkadaş...Daima alaturka
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunkap

quote:

acılı çi küfte yedikten bir müddet sonra kakanı yaparken meydane gelen yangını dindirmek için alafranga tuvaletteki su sistemi çok gözel oluyor (tam yangının merkezine zamanında müdahalenin verdigi rahatlama diyebilirsiniz buna)

Süper ya

Yok kardeşim tuvalet dediğin kütüphane gibi olcak, yığcan kitapları her girdiğinde oturcan okican 5-10 sayfa (kapıda kitaplık yazıyo benim tuvaletin, foto eklerim belki üşenmezsem )

• Yok arkadaş,bu DH'lilerin çoğu arıza.

• quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orjinalden alıntı: harunkap

quote:

Süper ya

Yok kardeşim tuvalet dediğin kütüphane gibi olcak, yığcan kitapları her girdiğinde oturcan okican 5-10 sayfa (kapıda kitaplık yazıyo benim tuvaletin, foto eklerim belki üşenmezsem )

hocam üşenme bekliyoruz fotosunu

• quote:

Orjinalden alıntı: MMZ

iyi hortlamadı HOOORRTT
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: Arzach

konuyla alakasız olcak ama arkadaşın verdiği linkteki sitede gezinirken rastladım

http://www.kutukutu.com/haber/index.php?dil=en&si=haberci_dede&sa=haberler&ha=16

sen bide buna bak

http://www.kutukutu.com/haber/index.php?dil=en&si=haberci_dede&sa=haberler&ha=76

oHa.gif

• yılın anketi diye konu görünce aklıma bu geldi hakkaten efsane anketlerden biridir
  • Dedem moka gülenin mok kadar aklı yok derdi...
  • Hort.gif oldu bu konu biraz
    2006 yılının konusu ve anketi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.