Bildirim
Alacağınız Son Kitaplar Nedir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben endemik ayt mat almayı düşünüyorum. Orada eski tarz zor sorular var. Gayet geliştireceğine inanıyorum.
Ayt mat deneme olarak acil ve 345 kesin çözülmeli. Biyoloji için biyotik yayınınım ayt biyo denemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Kimya içinse orta seviye olarak önce “kimya adası” ayt denemesi,sonra orta üst olan aydın yayınlarını öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 31 Mart 2020; 14:38:50 >
çok teşekkür ederim hocam
Orijinal/endemik arasında kaldım(ayt mat)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haleptıplı -- 31 Mart 2020; 14:40:26 >
Önemli değil hocam
Orijinalle metin ayt matematik arasında kaldım ben de ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt mat denemelerini yenilemelerini bekleyecektim de, sanırım yenileyemeyecekler en azından bu ay içersinde. -
Yeni kitap çıkarsa yeni deneme mat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biyoloji ayt için deneme arıyordum biyotik cidden güzel mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D
Ben endemik ayt mat almayı düşünüyorum. Orada eski tarz zor sorular var. Gayet geliştireceğine inanıyorum.
Ayt mat deneme olarak acil ve 345 kesin çözülmeli. Biyoloji için biyotik yayınınım ayt biyo denemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Kimya içinse orta seviye olarak önce “kimya adası” ayt denemesi,sonra orta üst olan aydın yayınlarını öneririm -
Evet hocam çok güzel. Çözümlerini de beğendim. Birkaç sıkıntı çıktı ama sorun değil. Diğer yayınların çözümlerine bin basar
acil analitik ,trigonometri(belki)
apotemi fonksiyonlar
endemik ayt mat soru bankası
avil tyt mat denemesi
bs türkçe denemesi
çözüm 3d tyt fen denemesi -
endemik ayt ye gerek var mı -
Cevap anahtarinda çok hata var hocam.İcinde iyi sorular var ama bı o kadar da basit veya gereksiz zorlukta sorular da var aklinda olsun.quote:
Ayt mat deneme olarak acil ve 345 kesin çözülmeli. Biyoloji için biyotik yayınınım ayt biyo denemesini şiddetle tavsiye ediyorum. Kimya içinse orta seviye olarak önce “kimya adası” ayt denemesi,sonra orta üst olan aydın yayınlarını öneririm
hocam forumda öneriliyordu o yüzden alacağım bunu erken bitirirsem üstünede orjinal atarım belki -
Peki önerebileceğiniz zor yayınlar var mı hocam?
Hocam ben de karekök çözdüm.Digerlerini pek bilmiyorum şu an 3D çözüyorum o da cok zor değilquote:
Peki önerebileceğiniz zor yayınlar var mı hocam?
endemiğin içerisindemi gereksiz sorular var hocam yani önermiyor musunuz? -
bence öyle, matematik hocalarım falan da aynı şeyi söyledi.tabi değişir kişiden kişiye.quote:
Orijinalden alıntı: Claudy
endemiğin içerisindemi gereksiz sorular var hocam yani önermiyor musunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 2025 yazılımcı maaşları
- tyt genel deneme önerileri
- veteriner tus bölümleri
- benim hocam anahtar kodu
- birim hacimdeki tanecik sayısı nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X