Şimdi Ara

Alacağım Sisteme Ayrı Bir PSu GeRekLiMidiR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD ATHLON 4400+
    BIOSTAR TA690G
    VERITECH 2 GB RAM
    ASUS TA9A1 350W
    LG DVD RW
    160GB HDD SAMSUNG
    GECUBE 3850

Ve alacagım sistemde ekran kartına ve işlemciye o.c yapacagım baska hiç bir seye dokunmayacagım sizce ASUS kasanın içindekı gercek Watt yetebilirmi yoksa bana uygun keseli bir kasa önerirmisiniz birde yanına en uygun PSU yardımlarınızı bekliyorum butce biraz kısıtlı da

• bence gerekmez.ama son karar senin.
  • abi işin ustadı sensın ben bu konuda biraz yabancıyım ama dediğim gibi işlemciye ve ekran kartına o.c yapacagım eğer dayanırsa dediğin gibi almayacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuroasogeco -- 26 Nisan 2008; 0:16:07 >
  • o psu 250 watt bile verse rahat rahat yeter alma
  • cok saol aga valla beni buyuk dertten kurtardın maliyet zaten fazla bide 100YTL daha eklenecekti off saol o zaman bu yazdıgım sistemi aldıgım zman guvenle işlemciye ve ekran kartına o.c yapabileceğim
  • ancak psuyu 2 seneden fazla kullanmanı tavsiye etmem.bu arada para biriktirip kailteli bir psu alman sisteminin sağlığı açısından yararlı olacaktır.
  • tabi kide kardesim zaten pederden bu sistemi toplayacak parayı zor koparıyorum bide 100YTL daha eklenmesin 1-2 sene sonra en kalıtelisinden de alırız o ayrı bekle beni PC o.c canavarı geliyor tekrardan tesekkur ediyorum kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuroasogeco -- 26 Nisan 2008; 0:42:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sisteme soğutucu önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o psu rahat yeter bu sisteme
    bu arada ekran kartını çok iyi bilmiyorum ama diğer parçalar verdiğin az paraya rağmen en fazla performans alacağın parçalar.
    biraz forumdan araştırmışsın galiba yada işten anlıyosun.çünkü pc parçalarından biraz anlayan kim gelirse gelsin bütçene göre aynı parçaları yazardı.
    şimdiden hayırlı olsun

not:4400 yerine eğer oc yapacaksan 4000 alabilirsin.ben kullanmadım ama forumda oc konusunda 4400 den daha iyi olduğu söyleniyor.
    hem 5..10 dolar daha karın olur
    ama yinede oc yapanlara sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 26 Nisan 2008; 1:21:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

o psu rahat yeter bu sisteme
    bu arada ekran kartını çok iyi bilmiyorum ama diğer parçalar verdiğin az paraya rağmen en fazla performans alacağın parçalar.
    biraz forumdan araştırmışsın galiba yada işten anlıyosun.çünkü pc parçalarından biraz anlayan kim gelirse gelsin bütçene göre aynı parçaları yazardı.
    şimdiden hayırlı olsun

not:4400 yerine eğer oc yapacaksan 4000 alabilirsin.ben kullanmadım ama forumda oc konusunda 4400 den daha iyi olduğu söyleniyor.
    hem 5..10 dolar daha karın olur
    ama yinede oc yapanlara sormak lazım

eyvallah hocam site sağolsun biraz arastırma biraz eski bilgilerim sonucu bu kasayı olusturdum herkese tesekkur ediyorum bu nedenle :):) Hocam ekran kartını acıkcası bende bilmiyorum :):) sadece en ucuz 3850 oldugu için tercih ettim bundan daha ucuzu yok 4400 yerine OErdem hocanın tavsiyelerine baktıgımda 4000 öneriyordu(750YTL lik sistem tavsiyesi) seninde dediğin gibi evet o.c yapacagım eğer o.c kapasitesi daha iyiyse tercih nedenim olur birde butce dediğim gibi kısıtlı 10 YTL nin bile hesabını yapar oldum Ne yapalım sartlar bunu gerektırıor gönul ister bizde 8800gt bizde 9800gtx ler alalım ama

• işte bende bunun için 4000 dedim.çünkü bilirim 10 liranın bile hesabını
    kargo ücretini bile beleşe getirmeye çalışırız.

forumda ''oc yapıcaksan 4000+ al'' lafları dolaşıyor zaten.e2160 intelin efsanesiyle x2 4000+ da amd nin efsanesi diye geçer.
    zaten en fazla satılan da 4000+ ler sanırım.sen kullananlara bi daha danış ona göre kararını ver yine de .kolay gelsin

• eyvallah kardesim arastıracagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.