Şimdi Ara

alacağım denemeler + deneme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    körfez 5li interakif
    güvender 10lu video çözümlü
    maltepe 5li
    + zaman denemeleri

sizce nasıl bir kombinasyon olmuş ? (güvenderi dershanede sınıfça alacağımız için alıyorum , birde maltepenin 8lisini mi yoksa 5lisini mi alsam daha iyi olur ? )
    başka neleri ekleyip neleri çıkarabilirim ?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 2 Mart 2013; 14:26:48 >

• fem 8 li ve 6 lıdan birini çıkarıp final i eklesen daha iyi olur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

fem 8 li ve 6 lıdan birini çıkarıp final i eklesen daha iyi olur sanki

final için zor ve gereksiz falan dedikleri için vazgeçmiştim hocam
  • 40'a yakın deneme yazmışsın. Dersanede olacağın sınavları falan da hesap edersek verimli bir tercih olmaz diye düşünüyorum.Bu kadar fazla birbirine yakın yayınların denemelerini çözmektense, çıkmış soruları çözmenin daha yararlı olacağı kanısındayım. Özellikle o dediğin güvenderin denemelerini çözmeyi vakit kaybı olarak görüyorum.(Sınıfça çözecek olsanız bile.) Güvender'in yaptığı en iyi iş sınava yakın bir tarihte yaptığı Türkiye geneli sınavı sanırım. Sana tavsiyem, Zaman denemelerini hakkını vererek çözmen(çözümleri internette var zaten)- A yayınlarının çıkmış sorulardan oluşturmuş olduğu denemeleri mutlaka çözmen. - ve zaman kalırsa fem 6'lıyı çözmen. Daha sonra bu sınavlarda yapmış olduğun hatalardan yola çıkarak bir konu analizi yapıp kalan süreçte bu konulara yeniden gözatmanı öneririm. Kalan 22 gün bence en iyi bu şekilde değerlendirilir.. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Mart 2013; 14:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyerdem

40'a yakın deneme yazmışsın. Dersanede olacağın sınavları falan da hesap edersek verimli bir tercih olmaz diye düşünüyorum.Bu kadar fazla birbirine yakın yayınların denemelerini çözmektense, çıkmış soruları çözmenin daha yararlı olacağı kanısındayım. Özellikle o dediğin güvenderin denemelerini çözmeyi vakit kaybı olarak görüyorum.(Sınıfça çözecek olsanız bile.) Güvender'in yaptığı en iyi iş sınava yakın bir tarihte yaptığı Türkiye geneli sınavı sanırım. Sana tavsiyem, Zaman denemelerini hakkını vererek çözmen(çözümleri internette var zaten)- A yayınlarının çıkmış sorulardan oluşturmuş olduğu denemeleri mutlaka çözmen. - ve zaman kalırsa fem 6'lıyı çözmen. Daha sonra bu sınavlarda yapmış olduğun hatalardan yola çıkarak bir konu analizi yapıp kalan süreçte bu konulara yeniden gözatmanı öneririm. Kalan 22 gün bence en iyi bu şekilde değerlendirilir.. Kolay gelsin.

teşekkürler hocam , zaten son 10 yılın çıkmış sorularını çözmüştüm , güvenderin denemesinede gireceğim , peki uğur ve fen bilimleri nin denemeleri nasıldır ?

ben günde 3 deneme çözmeyi düşünüyorum hocam geri kalan zamanda da 2-3 saat falan konu eksiği gidereceğim + integral çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

40'a yakın deneme yazmışsın. Dersanede olacağın sınavları falan da hesap edersek verimli bir tercih olmaz diye düşünüyorum.Bu kadar fazla birbirine yakın yayınların denemelerini çözmektense, çıkmış soruları çözmenin daha yararlı olacağı kanısındayım. Özellikle o dediğin güvenderin denemelerini çözmeyi vakit kaybı olarak görüyorum.(Sınıfça çözecek olsanız bile.) Güvender'in yaptığı en iyi iş sınava yakın bir tarihte yaptığı Türkiye geneli sınavı sanırım. Sana tavsiyem, Zaman denemelerini hakkını vererek çözmen(çözümleri internette var zaten)- A yayınlarının çıkmış sorulardan oluşturmuş olduğu denemeleri mutlaka çözmen. - ve zaman kalırsa fem 6'lıyı çözmen. Daha sonra bu sınavlarda yapmış olduğun hatalardan yola çıkarak bir konu analizi yapıp kalan süreçte bu konulara yeniden gözatmanı öneririm. Kalan 22 gün bence en iyi bu şekilde değerlendirilir.. Kolay gelsin.

teşekkürler hocam , zaten son 10 yılın çıkmış sorularını çözmüştüm , güvenderin denemesinede gireceğim , peki uğur ve fen bilimleri nin denemeleri nasıldır ?

ben günde 3 deneme çözmeyi düşünüyorum hocam geri kalan zamanda da 2-3 saat falan konu eksiği gidereceğim + integral çalışacağım

Uğur hakkında bir bilgim yok ama, fen bilimleri çizgiüstü denemelerini alan arkadaşlarım var ve memnun kalmışlardı. Bu arada günde 3 deneme baya iddialı ancak yapabilirim diyorsan sorun yok. Yapacağın denemelerde optik kullan, sabah 10'da başlamaya özen göster ve kurşun kalemle çöz. Benim tavsiyelerim bu kadar, sana başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Mart 2013; 15:28:51 >

• quote:

quote:

quote:

Uğur hakkında bir bilgim yok ama, fen bilimleri çizgiüstü denemelerini alan arkadaşlarım var ve memnun kalmışlardı. Bu arada günde 3 deneme baya iddialı ancak yapabilirim diyorsan sorun yok. Yapacağın denemelerde optik kullan, sabah 10'da başlamaya özen göster ve kurşun kalemle çöz. Benim tavsiyelerim bu kadar, sana başarılar dilerim.

teşekkürler hocam söylediklerini uygulamaya çalışacağım , sabah 6 da kalkıp akşam 5 e kadar 3 deneme yapmayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

fem 8 li ve 6 lı
    körfez 5li interakif
    maltepe 5li
    + zaman denemeleri

sizce nasıl bir kombinasyon olmuş ? (güvenderi dershanede sınıfça alacağımız için alıyorum , birde maltepenin 8lisini mi yoksa 5lisini mi alsam daha iyi olur ? )

teşekkürler.

hedef neresi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

fem 8 li ve 6 lı
    körfez 5li interakif
    maltepe 5li
    + zaman denemeleri

teşekkürler.

hedef neresi hocam

asıl hedef 20k ama 40kya kadar oluru var

• Bende güvender 8li var hiç çözmedim bugün başlıcm. Ygs sorularına yakınlık derecesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

Bende güvender 8li var hiç çözmedim bugün başlıcm. Ygs sorularına yakınlık derecesi nedir?

Dostum keşke almasaydın 8liyi cidden çok dandik olmuş değiştirme imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

quote:

Bende güvender 8li var hiç çözmedim bugün başlıcm. Ygs sorularına yakınlık derecesi nedir?

Dostum keşke almasaydın 8liyi cidden çok dandik olmuş değiştirme imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim.

Önceden almıştım değiştiremem artık çok mu kolay?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

quote:

Önceden almıştım değiştiremem artık çok mu kolay?

Tabi kolaylık kişiden kişiye değişir ama ben beğenmedim bence basit ama mecburen çözceksen kısa zamanda bitirmeni öneririm.

• fem 6'yı bitiyor hocam tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
  • bende de maltepe ,dosya yayınları ,birey fem 2 li var hangisini çözceğimi şaşrdm zaman denemelerinin fen mat i nı da çözmek istiyorm güvender ve fem kapsül de var :D bende FEDA ya başlıcm BJK gibi :D
  • Günde 3 deneme çok gereksiz bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

fem 8 li ve 6 lı
    körfez 5li interakif
    maltepe 5li
    + zaman denemeleri

teşekkürler.

hedef neresi hocam

asıl hedef 20k ama 40kya kadar oluru var

tmm teşekkürler hocam

merakımdan sordum

• baska deneme tavsiyesi verecek olan arkadaslar var mi ?

tesekkurler

• hep cemaat yayınları çözüyorsun biraz da uğur , fbm gibi yayınlara yönel . en teknik sorular onlarda. maltepe güvender körfez fem bunların hepsinin sahibinin kim olduğunu bilmeyen yoktur.
  • arkadas cemaat yayınları cozuyo dıye laf yapmısınız ama dıgerlerınde de pek iş yok kı bakıyosun ygs 'ye en yakın denemeyı yıne fem yapıyo fınalın 10lusunu aldım b*k gıbı kısa kısa turkce soruları yahu bu adamlar hıc mı cıkmıs soruları ıncelemıyolar ınsan bıraz paralel sorular sorar
    karekok bı nebze ıyı
    Fen bılımlerı ıdare eder
    Ugurda gereksız zafer denemesı ıcın **** sıtesınde ıyı demısler oyle yanı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.