Şimdi Ara

Alacağım Ama Hangisi?(3500vs3110)(ALINDI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Cep telefonu almak istiyorum fakat hem kibar mmc kartı olan hem ucuz hem bol fonksiyonlu hemde nokia bu özelliklere uygun sadece 2 model bulabildim fakat kararsız kaldım 2si arasında

birinci model Nokia 3500classic
    bunun üzerinde bayağı düşündüm sebebi ise 2megapiksel kamerasının olması

ikinci modelimiz ise 3110classic

bu modelde ise tasarımının daha tok durması hoşuma gitti fakat 1.3megapiksel kamerasının olması bu modeli 2.plana koymama neden oldu.

Sizce hangi modeli almalıyım ?özellik farkı sadece bu kamera farkı çok farkedermi 1.3 megapixel ile 2megapixel ?sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio_TR -- 25 Mart 2008; 11:53:45 >

• Bence ikisinide almayı düşünme iyi araştır acele etme.
  • 3500C'yi kamera için istiyosan baştan ele. Berbat bir çekimi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

3500C'yi kamera için istiyosan baştan ele. Berbat bir çekimi var.

yapmayaa ozaman 3110 daha berabattır?

@yüksel önerebileceğin başka modeller varmı bu fiyat aralığında?
  • Abi ben kullanmadım. Kullanmıyorum. Geçenlerde bi kere elime geçmişliği vardı. Bende telefon alacağım için ilk olarak kamerasına baktım. Geçe çekiminde florasan açık aydınlatması iyi olan evde berbat bi çekimi vardı. Tuşları bana çok tuhaf geldi. Çok sık mesaj yazan birisi olduğum için tuşlarını da beğenmedim. Ekranı iyi gibiydi.
  • ben bu iki telefonuda inceledim açıkken de gördüm.3500 daha iyi olduğu görülüyor. ama tipi bi acaip, ama kamerası 3110 dan daha iyi. bende aslında telefon alacağım onun için araştırıyorum. malzeme kaliteleri de düşük gibi geldi bana. mevsim yaz küçük kaliteli (kamera çok önemli değil mp3 müzik ve mp3 zil özelliği ve şarjı iyi olması önemli) özellikleri iyi bir telefon olsun istiyorum. şimdi eski bir model ama 6230İ araştırıyorum. Eski sürümleri gibi kaliteli ise daha ciddi bakacam. cep telefonlarında parti parti kalite fark ediyormuş, aynı marka ve model olsa bile.
  • ben kullandın sandım..Tuşlar benimde garibime gitti inceledim 3saat önce bir mağazada ama öbürü daha güzel ama işin içine kamera girince biraz kararsız kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüksel 6230i ile 3110'un özellikleri hemen hemen aynı benim şuanda kullandığım telefonumda 6230i ben ilk çıktığı sıralar almıştım 590ytl idi o sıralar halen kullanıyorum ama işte biraz sıkıntı yaratmaya başladı değiştirmek istiyorum. Sende yeni modeller bak bence biraz eskidi artık 6230iler ama süper telefonlar yani uzun süre kullanılabilecek telefonlar ama yeter ki yere düşürme:(
  • 6230İ küçük ve şarjı iyi bildiğim kadarıyla fakat yavaş bir telefonmuş diye duydum. fiyat 250-280 arası birde onun gibi küçük sony ericson W200 var 180 ytl o da küçük bir telefon.
  • Evet telefon yavaş ama sonuçta bir telefon ne beklenebilirki hızlı sorunsuz bir telefon alacaksak n95 bakacağız değil mi?

Ama kibar,şık,zarif,kaliteli güzel bir telefon.

ericson da k310i kullandım w200e benzer buda iyi ama kamera kötü..mmc yok vsvs en kötüsü ise şarj aleti sorunu nokia heryerde çöle bile gittsen bulursun o derece erıcsonda bu yok malesef
  • sony ericson T630 var bende aldım alalı şarj kablosunun telefona takıldığı yuva sorunlu. ücretsiz olarak şarj cihazını değiştirdiler ama arasıra sorun çıkarıyor tuşlar takılıyor, yani kısacası sony ericson bezdirdi. dediğin gibi kibar,şık,zarif,kaliteli güzel bir telefon olsun istiyorum. kamera özelliği çok önemli değil diğer özellikler güçlü olmalı.
  • Ozaman bulabilirsen al derim Şarj sorunum Allaha bin şükür yok yuvada da sorun yok olmadıda.bi ara donar gibi oluyordu servise götürüdüm sonra düzeldi.daha 2.kez servise gitmedi ama dediğim gibi tasarım biraz eskidi ha sen telefon özelliği ön planda olsun diyorsun 6230i güzel umarım bulabilirsin.güzel telefon ama bu yukarıda kiler olmaz mı?
  • Sony Ericsson'da pek sorun olmaz aslında. Güzel cihazdır. Ancak bazen çıkabiliyor.

Bende ki telefonda çok sorunlu bir telefon mesela. Nokia'nın çıkarttığı en berbat telefonlardan birisi 3230
  • 3500 clasic güzel bir telefon tavsiye ederim ...

• yukarıdakilerden özellik olarak 3500 daha iyi bence. ikisi arasında tercihim büyük ihtimal 3500 olurdu tipi değişik bir şey ama kamerası 2 mp. diğerinin 1.3. İki telefonda kapalı kutu nasıl olduğunu kullananlar bilir. 3110C nin reset sorunu olduğunu internette belirtenler var.
    Ha birde bir şey söyliyim motorolanın L9 modeli var kaliteli bir telefon en büyük eksisi çok büyük biraz ağır diğer özellikleri güzel fiyatı carrefur da 300 ytl idi.
  • @ömer teşekkür ederim kullanıyorsan buraya bi resim koyarsan 3500 ile çekilmiş sevinirim...

@yüksel dediğim gibi nokia dan şaşmayaksın yaygınlığı dolayısıyla motorola hayatımda gördüğüm en gıcık telefon...

bakalım,araştıralım
  • 3500 daha üstün bence tipi de daha güzel ve kullanışlı...
  • 3500 daha özellikli 3110c'e göre... 3500
  • Ben de bu iki telefon arasında kalmıştım. 3110 ile ilgili açılan konu başlığına yazdım:

http://forum.donanimhaber.com/m_15078642/mpage_10/key_/tm.htm#22023875

3110'la çekilmiş resimler bana çok da kötü gelmedi:

http://forum.donanimhaber.com/m_15078642/mpage_11/tm.htm#22070530

Ayrıca araştırırken ben bir de Samsung E200'ü farkettim:

http://forum.donanimhaber.com/m_15078642/mpage_11/tm.htm#22071570

Fiyatları hepsiburada'dan bakmıştım hep ama ereyon'dan bakmayı da akıl edince aradaki bariz farkı gördüm. Özellikle Samsung E200 nerdeyse 50 milyon daha ucuz ereyon'da. 3110C de 232 ytl:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=45286

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=45209

Henüz karar veremedim 3110 mu E200 mü diye. Gerçi o kadar para vermişken biraz daha koyup 6300 almayı da düşünmüyor değilim. Taksit yapacağız zaten.. Bakalım önümüzdeki hafta sonuna kadar euro biraz daha düşer diyorlar. Bekleyeyim biraz. Gerçekten farkediyor. Dün 230 ytl olan telefon (E200) bugün 223'e düştü euro biraz düştüğü için. Ne kadar koparırsak kardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinarious -- 24 Mart 2008; 20:25:25 >

• 6300 şarjının 1-2 ancak gittiğini belirtiyorlar. Şarj süresi bence çok önemli. şarjı 1-2 gün giden telefonlar ne kadar iyi olabilirki. dış görünüş aldatmasın. Telefon telefon gibi olmalı bence. Elerindeki teknolojileri bitirip paraya dönüştürüp yine kısa zamanda başka özellikli telefonlara yerini bırakacak.paranızı boş yere harcamayın çok zengin bile olsanız.
    Bu da benim görüşüm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.