Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3110 çıkmış...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yirmisekizli
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3110 çıkmış... Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hie

15 Şubat 2008; 20:52:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ereyon.com 'dan 2 gün önce akşam bu telefonu aldım ve dün kargolamışlar bugün öğleden sonra elimde oldu. Şuan şarjda tosun paşa. Şarja koymadan önce 2gb hafıza kartınıda taktım sabaha herşey hazır osun diye, daha açmadım aaahh aaaahhh sabaha kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

asalet sözde değil özdedir.
arkabisrem

16 Şubat 2008; 9:23:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Arkadaşlar sorum olacaktı bu telefona tema değiştirebililiyor muyuz ? Bir de msn kullanabiliyor muyuz bunda ?
Teşekkürler

tema değiştirebilrsin. msn i tam olarak bilmiyorum ama 3110c ye göre bir program varsa neden olmasın.

Kullanıcısı

hie

16 Şubat 2008; 14:07:20 

Arkadaşlar telefonumu şuan açtım ve iyi güzel telefonmuş , şuan data kablosunu taktım ve upgrade etmek istiyorum, karşıma çıkan menüde Nokia USB dedim, telefon bağlantısı kurdu.

Nokia update programınıda indirdim sitesinden, şuan güncelleştirme yapıyor. Sanırım rekor bende telefonu şarjda tutma konusunda

Dün akşam 8: 25 gibi şarja taktım ve biraz önce yani tam olarak 14:00 'da çıkarttım. 17 saat 35 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 16 Şubat 2008; 14:07:57 >

hie

16 Şubat 2008; 20:57:33 

Dilediğiniz kadar 3110 Classic oyunları download edebilirsiniz, buyurun adres:

http://www.getjar.com/software/Java/Nokia_Series_40v2_128x160/Games
---

Not: başlık ölü kaldı yeni çıkan modeller ve diğer başka nedenlerle, sorun yaşarsanız lütfen burada bildirin, cevap gelmezse pm atın hemen ilgilenirim...
---

3110 için opera browser

http://download8.getjar.com/downloads/web/pub/22778/opera-mini-3.1.7203-advanced-int.jar
[image]http://media.getjar.com/repository/img/13444.JPG[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 16 Şubat 2008; 21:24:30 >

..::nET::..
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

17 Şubat 2008; 1:47:09 

Bu telefon süper kaç aydır alacam alacam diğer aya attım hep. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum ereyondan. Ama aklıma tek gelen şu fring vs. kullanılmıyor sanırım bu telefonda. Ama telefonda herşey var. Tam da istediğim şekilde. Karizma bir telefon. Bence N70 den daha güzel bir dış kabı var. Özelliklerinde de herşey var zaten

Ama fring ve tema aklımı karıştırıyor. Şimdi tema var mı bu telefonda
arkabisrem

17 Şubat 2008; 10:28:24 

quote:

Bu telefon süper kaç aydır alacam alacam diğer aya attım hep. Bu hafta içinde almayı düşünüyorum ereyondan. Ama aklıma tek gelen şu fring vs. kullanılmıyor sanırım bu telefonda. Ama telefonda herşey var. Tam da istediğim şekilde. Karizma bir telefon. Bence N70 den daha güzel bir dış kabı var. Özelliklerinde de herşey var zaten

Ama fring ve tema aklımı karıştırıyor. Şimdi tema var mı bu telefonda

tema var ama fring malesef yok çünki 3110 c java tabanlı bir telf.

Kullanıcısı

Uzaklaştırılmış

17 Şubat 2008; 14:14:09 

Fring de olsa tam olurdu.Süper telefon.Karizma duruyor.Ama tek eksisi şu fring :(
yunuspdr@hotmail.com

17 Şubat 2008; 14:23:25 

ya arakadaşlar bende kararsız kaldım acab 3110 mu alsam yoksa 6300 burda fikrinizi almamın sebebi 3110 daha iyi tanıyp bilmeniz geçen ikinci el olarak almıştım ama arama yaparken cızırtı geliyordu geri verdim bumdan dolayı soğudum daha sonra hattımdan kaynaklanabileceğini düşündüm avea kullanıyorum. bu arada 3110 görünüş ve şekil daha hoşuma gidiyor helede arka kapakları lütfen yorumlarınızı bekliyorum şarj nekadar gidiyor bilgi verirseniz sevinirim.
hie

18 Şubat 2008; 14:19:56 

Şarjı bayaa uzun gidiyor kullanıma göre değişiyor tabiki, 6300 biraz daha klasik telefon görüntüsü var. karaböcük 3110 tavsiye ederim

jarhead

18 Şubat 2008; 22:34:36 

quote:

Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com

ya arakadaşlar bende kararsız kaldım acab 3110 mu alsam yoksa 6300 burda fikrinizi almamın sebebi 3110 daha iyi tanıyp bilmeniz geçen ikinci el olarak almıştım ama arama yaparken cızırtı geliyordu geri verdim bumdan dolayı soğudum daha sonra hattımdan kaynaklanabileceğini düşündüm avea kullanıyorum. bu arada 3110 görünüş ve şekil daha hoşuma gidiyor helede arka kapakları lütfen yorumlarınızı bekliyorum şarj nekadar gidiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Şarjı gerçekten iyi gidiyor bendede....Çok hoş telefon 4 5 aydır kullanıyorum çok memnunum....

Uzaklaştırılmış

19 Şubat 2008; 21:38:33 

Bu akşam ereyondan sipariş verdim. Tel sessizdeydi cep teli aramışlar siparişten sonra.Fraud Kontrol de hala bakalım.
OkyaNuS.

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 21:57:14 

quote:

Bu akşam ereyondan sipariş verdim. Tel sessizdeydi cep teli aramışlar siparişten sonra.Fraud Kontrol de hala bakalım.

Hayırlı olsun hocam.
Ben memnunum şahsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 19 Şubat 2008; 21:57:29 >

"bazı şeyler için
iyi olmak yetmiyormuş
sevilmek için aşk için
iyi olmak yetmiyormuş"

Uzaklaştırılmış

19 Şubat 2008; 22:00:03 

Sağol. Merak ediyorum ne zaman elime ulaşır acaba.
yunuspdr@hotmail.com

20 Şubat 2008; 16:32:16 

arkadaşlar brnde 3110 sahibi olup aranıza katıldım benim telefonuma V04.91 sürümü yüklü acaba nasıl güncelleştirebilirim. kendim yapabilirmiyim yada telefoncuya götürsem ne kadar tutar. bu arada hafıza kartı olarak 1 gb toşiba kart var bu bir sıkıntı yaratırmı ayrıca tema falan nasıl yükleyebilirim. selamlar
hie

21 Şubat 2008; 10:48:08 

kendin yapabilirsin çok kolay, telefoncuya götürmene gerek yok. Bağlantı kablosu hazırsa nokia 'nın sitesinden programı indir ve güncelleştirme için gerekli yönergeleri takip et. 4-5dk sürmeyen bir işlem, sonra telefonun hazır
--

Arkadaşlar 2GB kart taktım, şuan 1700mb civarı doldu, inanılmaz hızlı çalışıyor hey maşallah

yunuspdr@hotmail.com

21 Şubat 2008; 16:03:34 

proğram indir derken nokia software updater bunumuy kastettin bunu indirdim bilgisayara kurdum.birde öğrenmek istediğim avea kartımda kayıtlı numaralarda silinirmi sizce onu nasıl yapcam
hie

22 Şubat 2008; 9:02:17