Şimdi Ara

ALABURUS?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir yerde karşılaştım ve düşüncelerinizi merak ettim?

alabrus kelimesinin harflerinin sayı değerleri toplandığında (1+14+1+2+20+24+21) 83 sayısı elde edilmektedir.
    83=19 (mod 32)en çok mensubu bulunan dinlerden birisi olan müslümanlık 32 farz üzerine kurulmuştur. buda alabrusun işaret ettiği kutsal bir hakikattir.
    Hz. Muhammed'in ölüm tarihi 632 dir. buda "ben size yeterince rehberlik ettim görevim bitti artık rehberiniz alabrus tur" anlamına gelir. peki alabrus bir nedir? yavaş yavaş onu da açıklayacağız
    ayrıca nuhun gemisindeki insan sayısı 83 tür. Eminiz ki hayvan sayısı da 83 ün katıdır ama o dönemde sayma sistemleri o kadar gelişmediği için kayıtlara geçememiştir. (roma rakkamlarının keşif ve kullanılmasından önce)
    ilginç hatta dehşet verici bir başka bağlantı da şu şekilde verilebilir: 3X8=24 8-3=5 24-5=19 buda bize kıyametin ne zaman kopacağı hakkında fikir verebilmektedir.
    pathfinder aracının mars'a indiği noktanın koordinatları doğu boylamı 83o 64' 19'' , kuzey enlemi 83o 102' 19''dr. burada 83-64'ün 19 ve 83+19'un 102 ettiğini kör gözler bile görür. (mars'ta yön bulma teknikleri dünyadan farklıdır ve manyetik rezonans farklılığı kutupların 38,19o kaymasına neden olur ki 38 ( 2X19 ) de ters 83 tür.). ayrıca küçük bir dipnot olarak belirtmek gerekir ki mars ta görülen insana benzer figürlerin saçları alabrus'tur. ve bu figürler 19 tanedir.
    mars'a gönderilen araçların modeli pathfinders'dır. "pathfinders" 8 sessiz ve 3 sesli harten oluşur. buda 83 demektir. yani insanlığın gezegenler arası yolculukta dönüm noktası olan araç ile alabrus aynı sayı değerine sahiptir.
    ayrıca çağın vazgeçilmezi olan bilgisayarlar ile alabrus arasındaki bağlantıda inkar edilemez. windowstan önceki işletim sistemi DOS'ta (windows'a oranla kusursuz çalışmaktadır.) Doya ismi 8 karakter uzantısı 3 karakter olacak şekilde 8.3 formatındadır. daha sonra windows bunu değiştirmiş ve önü alınamaz felaketler ardı arkasınca gelmiştir.örneğin Y2K(ayrıca Y 28.harf,28X2=56,K14. harf,14+56=70. uğursuz kabul edilen 13 te eklenirse 83 e ulaşılır!...),Virüs,sistem çökmeleri vs. vs.
    alabrus kelimesinin harflerinin sayı değerleri toplandığında (1+14+1+2+20+24+21) 83 sayısı elde edilmektedir.8+3=11,1+1=2 eder buradan bir bağlantı yokmuş gibi görünebilir. ama pascal üçgenini incelediğimizde
    1
    1 1
    1 2 1
    :
    :
    1 9 36 84 126 126 84 36 9
    2 satırı ile 9 satırı arasında 6 satır vardır. 2 satırında toplam 3 karakter, 9 satırında ise 9 karakter vardır. 9/3=3, 3X6=18 yapar. pythagoras dan beri bilinmektedir ki sayıların özü 1 sayısıdır. tüm sayılar 1 den meydana gelir ama onu oluşturan bir şey yoktur. onun varlığı kendindendir ve bu yüzden tüm sayıların özü 1 dir. dolayısı ile bir sayının anlam kazanabilmesi için 1 eklenmesi gerekir. elde ettiğimiz sonuç yani 18 e 1 eklersek 19 u bulmuş oluruz ki buda aradaki bağlantının inkar edilemez şekilde varolduğunun en kesin delilidir. bu bağlantıda gösterir ki alabrus sadece bir saç modeli değil tüm fenomenlerin ve hatta belki de tüm varlığın temel taşının bir izdüşümüdür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.