Şimdi Ara

Alabileceğim Maximum hız nedir? (Adsl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merak ettiğim bir konu var. Kısaca anlatmaya çalışayım.
    Askere gittim geldim internet bağlatmak istedim fiyatlara vs bakarak VodafoneNet Adsl (16mbit'e kadar 60gb akk) bağlattım fiyatı vs. uygun geldi. herneyse bağlattım evim santrale bayağı bi uzak fakat bulunduğum bölgede Fen lisesi var ve bende bu fen lisesine 40metre uzaklıktayım (aynı kompleks içindeyiz) Fen Lisesinde FiberNet var denedim gördüm 94mbit internet hızını gördüm orda. İnternetim bağlandı hız yerlerde aradım müşteri hiz. alt yapınız kötü durumda dediler ben ise onlara 40metre ötemde fiber internet var dedim ama nafile neyse Telekom ekipleri geldi hemşerim çıktı gelen ekipten biri dedim böyle böyle hızım yavaş bana 10-15 gün sabret hemen yine 40-50 metre ötemde telekomun kabin kuracağını söyledi (kabin hazırdı kurulumunu bekliyorduk) neyse kabin kuruldu aradım alt yapınız iyi dediler artırdılar ayın başlarında 13mbit zaman zaman 14mbiti gördüm daha sonra bu ayın 13-15 i gibi sık sık kopmalar olmaya başladı aradım alt yapınız desteklemiyor vs şeyler söylediler o yüzden 8mbit e sabitledik dediler artırın dedim kopma yaşarsınız dediler.
    Telekomda bu işlerde uğraşan kişiye sordum abi hat değerlerim kötüymüş hızım düşük dedim "nasıl olur daha kabin kurulalı 1 ay oldu dedi geldi ölçtü iyi dedi hat değerlerin" ama aradığımda düşük diyorlar 8e sabitledir.

Ekran görüntüsü aldım anlaşılır mı bilmiyorum ama alabileceğim max. değer nedir acaba? ona göre btk ya şikayet edicem.

Alabileceğim Maximum hız nedir? (Adsl)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.