< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (12. sayfa)
-
-
İsterse bir maçta 1000 gol atsın. Takip etmeye değecek bir ligde değil. Giresunspor’a gelse daha fazla ilgi çekerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lig halı saha gibi çok net anlaşılıyor ligin içine yıldız topçular serpiştirilmiş olay bu zaten.
İdman yemiş psikolojisi düzgün bi Ronaldo bu halen aktif en iyi bitirici burda toparlanıp seneye Avrupaya dönerse çok iyi olur.
Her maç 2 gol atsa 70 gol yapar bi sezonda genel gol istatistiği için önemli sadece ligin kalitesini kat sayısı kimsenin umrunda değil.
Olmaz değil ama adam 38 yaşında dile kolay. Dünyanın en iyi 50 futbolcusunu toplasak bu yaşa kadar oynamış olanı bir elin parmağını geçmez.
-
Kendilerini nasıl da kandırıyorlar.
-
Bana mı dedin? Bu neyin kafası arkadaş elin futbolcusu üzerinden bile nasıl cepheleşmeyi başardınız.
-
Kral futbolu bırakana kadar 900 gole ulaşacak gibi görünüyor. Keşke 1000 barajına ulaşsaydı, güzel olurdu. ilk yılları çok boş geçti, Van Nistelrooy'a Rooney'e servis yapmaya, bek kovalamaya uğraşıyordu. Yine de kariyerinin anca 1/4'ünü ST oynayarak 900 gol atmak çok acayip bir iş
Arap ligi için bir ballondor ödül töreni var mı siüü çeksin abim
Sen kimsin aga? Tanımam etmem. İzmirli CR7'ye diyom.
-
Yıkamacısı yağlamacısı bu kadar olan adam için bir ödül uydururlar kesin. Deprem için 2 satır paylaşım bile yapmayıp don markasının reklamını yapan adama tapan tipler oldukça daha çok ödüller alır.
-
Getirin oradan El Tiramisu Penaldom ödül alacak. Veled ve Akpli turnusolü.
-
Ronaldo FIFA tarafından "FIFA En İyi Süper Yedek" ödülüne layık görüldü.
tebrik ederim bu yaşta bile ödüllere doymuyor adam
-
Objektif Ronaldocu ağlıyordu. Yapma diyordu yapma, Messi alma artık bir ödül daha diyordu.
Ronaldo'ya bu seneki ödülünü takdim etmek istiyorum.
senin objektif olduğunu sanıyordum. Penaldocu veletlerden farkın yokmuş onu anladım. Dünya kupasını efsane performansla kazanmış messi karşısında hala rezil haldeki ronaldodan bahsedebiliyorsun ya ... Messinin dünya kupası önünde diz çökmeniz lazımdı, ne yazık ki o egoistin arabistan gollerini sayıyorsun. Ronaldo ezildikçe daha çok bahane koyuyorsunuz ortaya Senden hiç beklemezdim gerçi, yazık kafana
-
Bir de yıllarca Messi Dünya Kupası alırsa tartışma biter falan dedi bunlar. Bizim için bir tartışma yoktu zaten. Şimdi nasıl da kıvırıyorlar dansöz gibi. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin hiçbir konuda. Ronaldo düştükçe bunlar daha da bir azıtıyorlar tıpkı malum bir kitle gibi. Biz onlara aktroll diyoruz. Bize de eğlence çıkıyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 28 Şubat 2023; 8:28:2 >
Dünya kupası finalinden önce "Ama Arjantin kaybederse Messi bir maç kaybetti diye tarihin en iyisi olmayacak mı çok saçma hüüü" diye ağlayanlar şimdi GOAT vs diye saçmalıyorlar
Dün sadece Arjantin'lilere vermişler ödülü sanki futbol dünya kupası denen 4 yılda 1 düzenlenen turnuvadan ibaret. İşin komiği Martinez en iyi kaleci seçiliyor ama yılın 11'inde yok Bırakın bu işleri ya hala bu düzmece ödülleri takan mı var resmen lobi savaşı oluyor oralarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ödüllere bakmadım, turnuvada şike olduğunu da sanmıyorum, ve bana göre Arjantin kupayı hakedecek oyun oynadı.
ama bütün bunlar beni tatmin etmedi çünkü final maçında hakem skandalı var, hakem maçın ardından verdiği röportajda kendi ağzıyla "durdurmamam gereken pozisyonu durdurdum" diye itiraf ediyor, kural dışı şekilde durdurmuş olduğu pozisyon 90+5'te durum 2-2 iken Fransa'nın %90 ihtimalle gol yapacağı bi pozisyon. futbolsever olarak ben ciddi bi oyun izlemek istiyorum böyle ahmaklıklar ve ciddiyetsizlikler beni tatmin etmiyor.
iyi oyun oynamak ile maçı kazanmak çok farklı şeylerdir. Arjantin maçı iyi oyunuyla kazanmalıydı, hakem skandalı ile değil. şike olduğunu sanmasam da ortalıkta çok büyük bi ciddiyetsizlik var. hakem korkmuyor, korkmadan açıklıyo yaptığı skandalı.
şöyle düşün, Verstappen çok iyi bi yarış çıkartıyor ama son turda spin atıp ikinci sıraya düşüyor, yarış bitmeden hemen önce yarış yönetimi birinci sıradaki yarışçıya nedensiz şekilde 5 saniye ceza verip yarışı Verstappen'in kazanmasını sağlasaydı, ve yarış bittiğinde yönetim: "5 saniye cezasını vermememiz gerekirdi ama yine de verdik" deseydi, siz bu olup bitenler karşısında ne derdiniz? şunu dermiydiniz: "5 saniye cezası kararı skandal ama olsun sonuçta Verstappen iyi yarışmıştı bu yüzden skandalı görmezden geleceğim ve Verstappen'i kutlayacağım" bunu mu derdiniz yoksa: "bu ne saçmalık ulan" mı derdiniz? Verstappen böyle bir galibiyet kazanmış olsa ben şahsen F1'i izlemeyi bırakırım. aynı şekilde dünya kupası organizasyonuna artık çok ciddi bakamıyorum çünkü herifler alay gibi yönetiyolar maçları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X