Şimdi Ara

AKVARYUMCULAR YARDIMM acil ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 60lt'lik akvaryumum var.Fon alıcam ama hangi renk almalıyım sizce ? DÜZ MAVİ var siyah var 1-2 renk daha var ayrıca böyle yeşilliği bol olan resimlerde var.Nasıl bişey alınmalı sizce ?

akvaryumumda 3 tetrazon 2 gurami var. SAMA TEK TÜR beslemek istiyorum sizce hangisini besleyeyim ????????????? 2 türde çok güzel aslında.

yeniyim daha ^^

• mavi ve desenli olursa işine yarar ama uzun vadede eğer bi vatozun yoksa camın arkasını görünmez yapar
  • pm at bana
  • hangisini beğendiysen onu al bence ama yeşillikli olanlar favorimdir, düzler hiç hoş durmuyor, bitki bulursan bitkide al, denizden taşlar topla vesaire, vesaire yani natürel bir ortam oluşturmaya çalış, dolayısıyla tek renk iç karartıcı durur.
    Güramiye gelince çok köpürcük yapıyorlar
    ben lepistes, kılıç, verifela vb. besliyordum. birbirine uyumlu çeşitler arttıkça akvaryum renkleniyor, japon atmayın diğer balıkların kuyruğunu yiyormuş

Birde beslediklerim genelde canlı doğuranlardır.
  • akvaryum forumlarında sormuştum biri demişti düz siyah al diye. Bende fikir açısından buraya sorayım dedim.. :) ozaman bol yeşillikli olanlardan alırım. Vatoz yok. Şimdi herkes hemfikirmi düzlerin hoş durmadığından ? ona göre alıcamda

Bitki yok akvaryumda.Düşünmüyorum şimdilik,zor iş.
  • bi kere ciklet türü balık besle, (sarı prenses, ahly, mavi imparator, yunus, frontozo) bunları al, dibine sadece midye kırıgı döşe, arka fona yeşillik koy, ama akvaryum içine ot koyma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

bi kere ciklet türü balık besle, (sarı prenses, ahly, mavi imparator, yunus, frontozo) bunları al, dibine sadece midye kırıgı döşe, arka fona yeşillik koy, ama akvaryum içine ot koyma

dediğim gibi gurami ve tetra var :) aslında bitane sarı prenses de var ama o ayrı bi akvaryumda tek başına...pişman oldum aldığıma :/

O ZAMAN YEŞİLLİK OLAN FONLARDAN ALIYORUM :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

bi kere ciklet türü balık besle, (sarı prenses, ahly, mavi imparator, yunus, frontozo) bunları al, dibine sadece midye kırıgı döşe, arka fona yeşillik koy, ama akvaryum içine ot koyma

ciklette halısınız cok guzel balıklar ama en az 200 lt olması lazım ciklet icin 60 lt anca ufak canlı doguran tarzı balıkların beslenmesi daha dogru olur

bu arada arka fonu siyah kullan derin gosterir ve balıklar daha dikkat ceker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt.e -- 4 Nisan 2010; 12:21:23 >
  • akvaryum dan bi görüntü

AKVARYUMCULAR YARDIMM acil ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 4 Nisan 2010; 12:33:00 >
  • akvaryum güzel gözüksün diyorsan düz mavi fon + mavi florasan + kahverengi kum +canlı bitki bunları alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 4 Nisan 2010; 12:52:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.