Şimdi Ara

Akvaryum'un etrafında küçük böcekler gezmeye başladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suyla alakalı birşey olabilirmi eskiden yoktu böyle birşey şimdi karınca boyunda böcekler akvaryumun kenarlarında gezmeye başladı.

• edit: yanlış anlaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 10 Ağustos 2008; 23:22:33 >
  • Farklı bir bakış açısıyla bakarsak akvaryumun ışığı nedeniyle toplanıyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 10 Ağustos 2008; 23:16:37 >
  • pardon ya ben suyun içinde sandım kusura bakmayın
  • Işıktan olduğunu sanmıyorum camda geziyorlar suyun yanına gelip sanki su içiyorlar ?
  • Böceksavar alıp, akvaryumun etrafına sık, akvaryumun suyunun 1/3 ünü falanb değiştir, mavi mürekkep dök. Bir kaç gün durumu izle. Belki yemin kokusuna falan geliyor olabilir.
  • resim koyarsan daha iyi yardımcı oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim akvaryumda(suyun içinde yüzeyde) vardı öyle böcekler 1-2 tane pembe kurt gibi suyun üzerinde yüzüyorlardı
    metilanı bastım suyun 3-1 ini değiştim gittiler

ama fotoğraf koyarsan iyi olur
  • suya kosla oksi action at sorunun hallolacaktır
  • Daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Suyun içindemi parazitler.Eğer suyun içindeyse su degerlerinizde bozulma vardır.Büyük ihtimal fazla yemlemeden yada dip çekimi yapmamanızdan kaynaklanır.2 gün arayla suyunuzun 1/3 ünü değiştirin 6 ıncı gün sonunda suyunuz tamamen değişmiş olacaktır.Yukarıda metinel mavisinden(mavi mürekkep) bahsetmişler o ilaç beyaz benek ilacıdır sudaki parazitler için kullanılmaz.Sağlıklı balıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FauFau -- 11 Ağustos 2008; 22:57:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

suya kosla oksi action at sorunun hallolacaktır

TAMAM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

suya kosla oksi action at sorunun hallolacaktır

balıklarının daha parlak gözükür camlarınız ışıldar akvaryumda 20litreye sadece 5ml kosla oksi action

• quote:

Orjinalden alıntı: FauFau

Daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Suyun içindemi parazitler.Eğer suyun içindeyse su degerlerinizde bozulma vardır.Büyük ihtimal fazla yemlemeden yada dip çekimi yapmamanızdan kaynaklanır.2 gün arayla suyunuzun 1/3 ünü değiştirin 6 ıncı gün sonunda suyunuz tamamen değişmiş olacaktır.Yukarıda metinel mavisinden(mavi mürekkep) bahsetmişler o ilaç beyaz benek ilacıdır sudaki parazitler için kullanılmaz.Sağlıklı balıklar.

bende metinel mavisi var prospektüsünde kurt mantar beyaz benek gibi 10-12 hastalığa karşı ilaç olark kullanıldığı yazıyodu hepsi aynı değil onların bildiğim kadarıyla
  • Arkadaşlar bölüm genel olarak çok iyi gidiyor lütfen gereksiz mesajlarla kirletmeyin.

(Şu an ben de öyle yapıyorum sanırım. )
  • Kendi tecrübelerime dayanarak metinel mavisi ani ısı değişimden kaynaklanan balık üzürinde oluşan parazitlerin sayesinde oluşan hastalıklara iyi gelmektedir.Balıklardan bağımsız oluşan micro organizmalar genelde yemleme yüzünden su değerlerindeki farklılıklardan oluşmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.