Şimdi Ara

Akvaryum kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise son sınıf öğrencisiyim yaklaşık 2 aydır 12 litrelik akvaryumda Japon balığı besliyorum ama artık seviye atlayıp 200 litrelik bir zebra çiklet kolonisi kurmak istiyorum.Stajyer maaşı olarak ortalama 600 TL alıyorum.Ama tek sorun babam evde yer yok bahanesi ile bana akvaryum aldırmıyor,ben babamı nasıl ikna edebilirim bana bir yardımcı olursanız sevinirim hobiciler böyle şeyler yaşamışsınızdır Hatta artık akvaryum deyince konuyu kapat diyor.

• Güzel akvaryum fotoğrafları gösterebilirsin, belki işe yarar.
  • yha akvaryumla ilgili gözünün önünde bir ton araştırma yapıyorum arasıra cıktı alıp masaya koyuyorum soruncada orada unutmusum diyorum ama napacam bilmiyorum offf bana yardım edın ara sıra kızıyo yeter bırak su akvaryum balık işlerini diyor

• işin zor kardeşim.napsan anlamaz.çok ufak bi akvaryumda bir kaç renkli balık görünce önce alışır sonra büyüğüne izin verir sevince gözünün önünde olursa.bu yöntem de işe yaramazsa bir iki duygusal konuşma çek,baba senle gurur duyuyorum falan,sana babalar gününde hediye almak istiyodum ama param yoktu,aslında bu akvaryumu sana hediye olarak alıp odana koyacaktım falan de,zaten izin verirse kendi odana alırsın aldıktan sonra.
  • emınonune gıt mısır carsısı yanında satan yerler var 2 cı aradan gır sonda bı akvaryumcu var sehpasıyla bırlıkte verıyor 300tl ye cok guzel bı akvaryum alırsın benım arkadas ordan aldı cesıt var orda 70tl ye dıs motor alabılrsın ordan bıde tavsıyem zebra alma cesıt olarak bırde beyazda alma akvaryumun altını ustune getırıyor. bırde akvaryuma herzaman yer olur yeterkı eve gırsın evdekılerı ıkna etmek sana kalmıs :) bızımkılerde ıstemıyordu yer yok dıyordu sımdı satacam dıyorum satırmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewsd212 -- 7 Aralık 2011; 21:48:25 >
  • benimde babam istemiyordu ölünce üzülüyorum diye ama annemle anlaşıyordum :) herşeyiyle gidip aldım yinede sonra yerini ayarladım babam yokken yerleştirdim annemle babm geldi gördü biraz tavır yaptı sonra oda sevmeye başladı ben yokken izlemeler falan en çokta votozumu seviyor :) halada devam ediyorum. bende bilgi alayım biraz sizden 75 lt akvaryumum var içinde şuan 1 tane sarı prenses 2 tane portakal 1 tanede zebraların yanında turuncu gibi oluyor ya ondan var ama portakalları verip sarı prenses alıcam yani toplam 4 sarı prenses birde o turuncu zebram olacak çünkü onu vermeye kıyamıyorum
  • Arkadaşlar merhaba,

Kendimce yıllardır deneyimlediğim akvaryum hobisinden aktarabildiklerimi bir blog'da toplamaya karar verdim, her hafta yeni içeriklerle doldurup aktif tutmaya çalışacağım, sizlerden de gelecek içerikler ve yaşadığınız deneyimler hobiye yeni başlayacak akvarist arkadaşlar için gerçekten yararlı olacaktır.

Umarım tüm akvaryum dünyasına az da olsa katkısı olur.

Selamlar sevgiler.

http://www.akvaryumkurmak.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    10 ay önce açıldı
    Araba Fabrikası Kurmak İstiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babanı kolundan tutup bir akvaryumcuya götürmek işe yarayabilir. Ama öyle kenar mahalle akvaryumcusu olmayacak. Kaliteli bir akvaryumcu bulursan seveceğine eminim.
  • akvaryumu alalı 1 yıl oldu hocam fena hort oldu bu
  • Ben evde kimse yokken akvaryumu kurdum.Geldiklerinde evde akvaryum kuruluydu.Babam hemen kaşlarını çattı bu ne burda alma demedimmi ben sana falan dedi.Sonra ben onadama gittim.Bir ara mutfağa geçerken babamı izledim çatık kaşla yavaş yavaş akvaryuma yaklaştı.Balıkları incelemeye başladı sonra bir anda kaşları düzeldi gülümsemeye başladı sonra balıklara elini uzattı balıklar eline doğru yüzünce daha bir mutlu oldu en sonundada bana seslendi ben içeri girdiğimdede bunların karnımı aç sanki şu hayvanlara güzel bak aç görmicem onları dedi ve sanki hiç istemeyen o değilmiş gibi devam ettik :) Ama allah var bende bitkili neonlu discus lu mükemmel bir bir akvaryum yapmıştım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.