Şimdi Ara

akvaryum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir akvaryum alcam yaklaşık 60-65 cm uzunluğunda içinde ısıtıcısı süsü lambası motoru kumu hepsi birlikte ne kadar tutar yani en fazla ne kadar para biriktirmem gerek birde balık olarak 10 tane yavru ciklet düşünüyorum garanti olarak ne kadar para lazım cevaplarsanız sevinirim @CallOfTheWild @DMRBS16 @Misafir_Terliği daha yeniyim rahatsız ettiysem kusra bakmayın

• ciklet besliceksen yavru bile olsa en aşağı 100 lt lik bir akvaryum almalısın.

100 w lık ısıtıcı kış için
    kum sana baglı ama cikletler kumu sever.
    iç filtre alıcaksan atman markalı filtre al
    en önemlisi erkek dişi orantısına dikkat et
    10 adet alıcaksan 2 erkek 8 dişi alabilirsin ama yavru alırken bunu secmen cok ama cok zor
    magara yapabilicek taşlar al
    ve bitki ile susleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamanli_ali -- 15 Ağustos 2013; 19:55:54 >
  • O boyutta bir akvaryuma ciklet olmaz. Canlı doğurana yönelmeni öneririm.
  • fiyatlar ne peki
  • ilker50 İ kullanıcısına yanıt
    Bence sahibinden de toplu satış bölümünden çok ucuza kapatablirsiniz ben ordan takip ederek 70 liraya almıştım hepsini geçen ekimde. içinde 5 sarı prensesi bile vardı. satıcının hediyesi olarak
  • sahibinde şimdide baktım ucuza var bir sürü ama ben hemen alamam 2-3 ay zaman lazım o zman da olur mu ki
  • sahibinden her zaman oluyor mu @tatminatör14
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akvaryum bitkisi üretimi ss li.
    10 yıl önce açıldı
    İlk Akvaryum deneyimim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğin uzunluk litre değil. uzunluk, boy ve en birbirine çarpıp bine bölersen litreyi bulursun.
    Ama yapıları itibarıyla bahsettiğin akvaryum 80 litreyi geçmeyecektir.Bu ise ciklet dediğin balık türleri için yetersizdir.
    Her balığın yaşayacağı bir litre vardır. Bu türler arasında dahi farklılık gösterir. Aynı göl balığı olan Yunus 300 litre isterken Örnek demasoni 120 litre su ister.
    Bu balıkların büyüdükleri boyla alakalı. Demasoni en fazla 10 cm büyürken yunuslar 25 cm boyu bulurlar.
    Akvaryumunu alırken besleyeceğin balığın kıtı kıtına yeten litreyi almamalısın. Balık sayısını abartmamalısın. Çünkü ilerde üreyeceklerdir.
    Aynı zamanda fazladan su miktarı suyunun doğal dengesini ve döngüsünü oluştururken fayda sağlar. Diğer türlü su değerlerin çabuk bozulur. Buda hastalık ve ölüm demektir.
    Aslında bu gibi bir çok detaylar var hepsini birden buraya yazmak okumak zor.
    Kafana takılanları araştır sor öğren sonra hangi balığı beslemen gerektiğine karar verip ona uygun akvaryum almaya bak.
    Bu linkten takip edebilirsin türleri. İstersen ilk etap için canlı doğuranlar bölümüne bakabilirsin.
    http://www.akvaryum.com/Tatlisu/

Sahibinden de sürekli ilanlar olur.

• teşekkürler şu kanaate vardım benim alcağım akvaryumda ciklet olmaz oysaki ciklet beslemeyi çok istemiştim öğrenciyim ve bu yüzden ciklet balığının yaşayacağı büyüklükte akvaryum almama maddi durumum yetmez artık canlı doğuranla idare etcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker50

teşekkürler şu kanaate vardım benim alcağım akvaryumda ciklet olmaz oysaki ciklet beslemeyi çok istemiştim öğrenciyim ve bu yüzden ciklet balığının yaşayacağı büyüklükte akvaryum almama maddi durumum yetmez artık canlı doğuranla idare etcez

Öğrenci olmanla birlikte tavsiyem nano bir tank kurup bir birine kırılmayan karides türleri ya da cins lepistes üretmen. Harçlığını çıkarırsın ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.