Şimdi Ara

Akustik Gitara En Cok Yakışan Renk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hangi renk daha iyidir sizce siz hangisini beğenirsiniz siyah sunburst - natural vs.vs not Fender CD-60 almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir düşünceniz varsa onuda beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Naturelden şaşma hocam. Ben de bir hevesle siyah almistim ama en iyisi naturel.

Ayrica o gitar da iyidir ama asagidaki gitari oneririm ben.

www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=11068&gid=2033#.VO5EQO6u3qA

• Krem Binding'li Sunburst'dür

Akustik Gitara En Cok Yakışan Renk
  • Sunburst iyi de mesela fender cd-60 Taki sunburstu begenemedim bazı gitarlarda koyu yapmışlar cok hoş oluyor galiba natural alacağım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Naturelden şaşma hocam. Ben de bir hevesle siyah almistim ama en iyisi naturel.

Hocam bu kadar fendere bel başlamışken karşıma bu gitarı çıkardınız :D neden acaba bu gitar görüşlerimizi yazarmisiniz fenderin sesini cok beğenmiştim (tabi bide fender yeaa) diyordum simdi karşıma bu cikti ve sesleride güzel simdi içime bir kurt düştü acaba fender alsam bunu almasam pişman olur muyum diye :D

• Sunburst

• Neden sunburst hocam nedenlerini yazarmisiniz bir de fender cd-60 üstünden yola çıkarsak sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen

quote:

Hocam bu kadar fendere bel başlamışken karşıma bu gitarı çıkardınız :D neden acaba bu gitar görüşlerimizi yazarmisiniz fenderin sesini cok beğenmiştim (tabi bide fender yeaa) diyordum simdi karşıma bu cikti ve sesleride güzel simdi içime bir kurt düştü acaba fender alsam bunu almasam pişman olur muyum diye :D

Gitarlarin fiyat araligi benzer, bu fiyatlardaki gitarlarda cok fazla fark olmaz genelde ama Fenderde yan ve arka govde icin genelde tercih edilen maun yerine Lamine Nato kullanilmis. Maun Natoya gore bir tik daha iyi diyebilirim, ozellikle basslari daha iyi yansitir cok bariz bir farki var diyemesem de ve Lamine yani ayri ayri parcalar birlestirilerek yapilmis, govdede butunluk yok. Bu da tona ve sustaine etki edebilir o yuzden Lag oneririm ben. Ki bunlarin haricinde Lag'a ayri bir sempatim var, o da onermemde bir sebep yoksa ayni seviyede cortun da onerebilecegim bir gitari var.

Uretimden kalkmasa bu fiyata bulabilecegin en iyi gitarlardan olan Takamine G320'yi de onerirdim Lag'in yaninda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 26 Şubat 2015; 22:26:48 >

• quote:

quote:

quote:

Gitarlarin fiyat araligi benzer, bu fiyatlardaki gitarlarda cok fazla fark olmaz genelde ama Fenderde yan ve arka govde icin genelde tercih edilen maun yerine Lamine Nato kullanilmis. Maun Natoya gore bir tik daha iyi diyebilirim, ozellikle baslari daha iyi yansitir cok bariz bir farki var diyemesem de ve Lamine yani ayri ayri parcalar birlestirilerek yapilmis, govdede butunluk yok. Bu da tona ve sustaine etki edebilir o yuzden Lag oneririm ben. Ki bunlarin haricinde Lag'a ayri bir sempatim var, o da onermemde bir sebep yoksa ayni seviyede cortun da onerebilecegim bir gitari var.

Uretimden kalkmasa bu fiyata bulabilecegin en iyi gitarlardan olan Takamine G320'yi de onerirdim Lag'in yaninda.

Bu gun Yarin sipariş verecektim fakat lagi biraz daha araştırayım en iyisi ne biliyim asırı profesyonel degilim cok o iyidir kötüdür diye yorum yapmak istemiyorum fakat en cok içime sinen fender Di simdi de. Lag girdi sanki çalmadım ama sanki işçiliği cok iyi değilmiş gibi geldi fender yanında tabiki de elime almadım fakat bilemeyeceğim biraz daha araştırayım en iyisi

• Mr.Lunchen M kullanıcısına yanıt
    Marka cazibesine kapildim desene sen suna kisaca ben onerimi yaptim gerisi sana kalmis, tabiiki arastirip icine sineni al.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tekrar yardımlarınız icin :D

• quote:

Neden sunburst hocam nedenlerini yazarmisiniz bir de fender cd-60 üstünden yola çıkarsak sevinirim

özel bir nedeni yok hocam göz zevki. şu güzelliğe baktıkça çalası gelir insanın. bu arada linkteki gitar fender cd-60

http://www.mydukkan.com/media/Fender.FenderCD60.Sunburst16764.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 26 Şubat 2015; 17:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

quote:

Neden sunburst hocam nedenlerini yazarmisiniz bir de fender cd-60 üstünden yola çıkarsak sevinirim

özel bir nedeni yok hocam göz zevki. şu güzelliğe baktıkça çalası gelir insanın. bu arada linkteki gitar fender cd-60

http://www.mydukkan.com/media/Fender.FenderCD60.Sunburst16764.jpg

Natural ve sunburst Arasında cok kararsız kaldım hala karar veremiyorum hocam :/

• Sunburste karar verdim beyler başka yorumu olan var mıdır ??
  • quote:

Sunburste karar verdim beyler başka yorumu olan var mıdır ??

Hocam hala almadıysanız bende Fender cd-60 yerine Lag t66d yi tavsiye ederim kalite olarak daha iyi.ve pahalı modeller dışında naturelden çok şaşmamak gerek zira fiyatça ucuz gitarların doğal olarak boyası da daha ucuz oluyor çok kaliteli görünmüyor
  • Aldim hocam Çoktan ara sıra dusunuyorum keske almasamiydim diye ama su an memnunum gitarimdan

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Sunburste karar verdim beyler başka yorumu olan var mıdır ??

Hocam hala almadıysanız bende Fender cd-60 yerine Lag t66d yi tavsiye ederim kalite olarak daha iyi.ve pahalı modeller dışında naturelden çok şaşmamak gerek zira fiyatça ucuz gitarların doğal olarak boyası da daha ucuz oluyor çok kaliteli görünmüyor

hocam bahsettiğiniz gitarın tonu çok hoş, almayı düşünüyorum ama maalesef gitarda pickguard yok. aslında pek önemli olmasa da benim için görsel olarak çok önemli. bunu sonradan yaptırabiliyorsak, ne kadara patlar?

ayrıca pickguardı olan bir akustik önerebilir misiniz? bütçe aynı 500tl.

edit: kesik kasa olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 8 Mart 2015; 18:48:22 >

• www.do-re.com.tr/U13306,540,yamaha-f310-akustik-gitar-tasima-kilifi-hediyeli-akustik-gitarlar-yamaha.htm

Bu pickguard seni tatmin eder mi yoksa illa gibson akustiklerindekinden mi olsun diyorsun
    Bu onerdigim gitarda cok iyidir Lag T-66D nin muadili olarak onerebilecegim en iyilerdendir.

Ayrica kesik kasayi onermem. Akustik gitari amfiye baglamadan calacagin icin kesik kasa da normaline gore ses kaybi olur. Zaten normal akustiklerde pek fazla kesik kasa modeli yok E-akustik modellerinde daha cok normal olarak ama illada kesik kasa olsun diyorsan e-akustik almani oneririm.

• öneriniz icin cok tesekkür ederim, pickguard hoş duruyor.

daha önce elime almış değilim ama dreadnought kesik kasa ve normal ufak kasa -nex deniyordu sanırım- ile aynı verimde ses elde edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

öneriniz icin cok tesekkür ederim, pickguard hoş duruyor.

daha önce elime almış değilim ama dreadnought kesik kasa ve normal ufak kasa -nex deniyordu sanırım- ile aynı verimde ses elde edilebilir mi?

Hocam akustikte kesik kasada ses verimi düşüyor cidden eğer çok ihtiyacınız yoksa yaklaşmayın.ama lazımsa bir şey diyemem tabi.ve sorun pickguard ise bazı müzik marketlerde satılıyor hocam 20 lira civarına aynı pickguardlardan yapıştırmalı gitarı götürürseniz takarlar pickguard ı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.