Şimdi Ara

Akustik Gitar için fiyatı uygun ve iyi marka tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta akustik gitar almaya kalkacam... bütçe 250 .. buna göre iyi marka var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakalemi -- 13 Mayıs 2012; 22:06:30 >

• up
  • müzik ve konu dışını aynı anda açtım, yanlış sekmeye mi geçtim diye 2 saat düşündüm 4-5 konu üstüste olması komik olmuş neyse.

elektro akustik mi yoksa normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

müzik ve konu dışını aynı anda açtım, yanlış sekmeye mi geçtim diye 2 saat düşündüm 4-5 konu üstüste olması komik olmuş neyse.

Müzik konusunda kimse cevap vermedi dostum ondan... normal akustik hocam.. elektro akustik bi işe yaramıyor diyorlar .. sokakta çalarsan sesi vs çıkmaz diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakalemi

quote:

müzik ve konu dışını aynı anda açtım, yanlış sekmeye mi geçtim diye 2 saat düşündüm 4-5 konu üstüste olması komik olmuş neyse.

Müzik konusunda kimse cevap vermedi dostum ondan... normal akustik hocam.. elektro akustik bi işe yaramıyor diyorlar .. sokakta çalarsan sesi vs çıkmaz diyorlar..

Cort AF510E bence o fiyat aralığında (yeni başladığınızı da varsayıyorum) en iyi gitarlardan. İnternette baktım arkadaşıma hediye ettiğimiz gitara baktım da; patricio markaydı, pek iyi olduğu söylenemezdi ama kötü değildi. Ona da bakabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakalemi

quote:

Cort AF510E bence o fiyat aralığında (yeni başladığınızı da varsayıyorum) en iyi gitarlardan. İnternette baktım arkadaşıma hediye ettiğimiz gitara baktım da; patricio markaydı, pek iyi olduğu söylenemezdi ama kötü değildi. Ona da bakabilirsin.

Kesik kasa değil galiba

• 250TL'ye düzgün birşeyler bulamayabilirsin. Ama ikinci elden o fiyata orta düzey birşeyler bulabilirsin. İdare edecekler o fiyata yakın bir kaç gitar biliyorum. Arasında klavyesine göre beğendiğini alabilirsin ;)

Cort AF580 >>> 320TL
    Cort L100C >>> 360TL
    Ibanez V74E >>> 340TL
    Yamaha FG700MS >>> 500TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düz akustik mi, elektro akustik mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.