Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.131
Cevap
407
Favori
428.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlerde ufak tefek duvar delme işlemleri için tork değeri kaç olan şarjlı matkap almalıyız? 40nm yeterli mi?

• sunshines35 kullanıcısına yanıt

10 senedir 33 NM bir şarjlı vidalama var gayet kaliteli ve halen ilk günkü gibi çalışıyor.

Yine Einhell bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bende Einhell 33 Nm bir şarjlı vidalama var. Çok önceden aldığım için x change power değil yani Einhell diğer bataryaları kullanamıyor.
    Evde Einhell şarjlı süpürge var, onun yanına 2.5 ve 4 amper batarya aldım x change olduğu için yeni tip ürünlere uyuyor.

150-200 Nm tork olan DARBELİ SOMUN SIKMA diye geçen cihazlardan alsam onu evdeki normal vidalama, duvar delme gibi işlemde kullanabilir miyim
    ?

33 Nm iş görüyor aslında gayet yeterli ama almışken güçlü olsun dedim. Çelik kapıyı delemedi bir ara denedim. Bir de araba için bijon açma sıkma konusunda kullanabilirim, 105-120 tork yeterli oluyormuş ona da.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Beton delme dışında iş görür.

• Evlerde ufak tefek duvar delme işlemleri için tork değeri kaç olan şarjlı matkap almalıyız? 40nm yeterli mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar . Bosch Gsb 120 li mi almalıyım yoksa Bosch Gsb 12v-30 mu almalıyım .

Birde Bosch Gsb 12v-30 akülü darbeli ürün boschun kendi sitesinde neden yok . Diğeri varken bu yok acaba üretimden mi kaldırdılar

Yeterli oluyor hocam. Bende 33 Nm Einhell şarjlı vidalama var, sadece 2 mm çelik kapıyı delemedi. Perde betonu da deliyor ama yavaş yavaş. Birkaç dakika uğraştırıyor ama sonuçta evde senede iki üç tane delik açıp dübel takıyorum, her biri beş dakika sürse de sıkıntı olmuyor.

Bilindik marka gerçek 40 Nm ise iş görür. Ama üstünde 40 yazıp 14 gücü varsa sıkıntı, öyle ne olduğu belirsiz çin malı olmasın yeterli.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Einhell 40nm lik modelini kastetmiştim zaten hocam. Markayı belirtmemişim önceki mesajımda.

Delik açsında süre çok çok önemli değil. Kablolu kadar hız açısından çabukluk beklemiyorum zaten. :)

sonuçta iş görür hocam, bendeki 33Nm 10 yıl civarı oldu kullanıyorum halen sapasağlam aynı şekilde çalışıyor çok şükür. sadece görüntü açısından sıkıntısı var o kauçuk kısım biraz soyuluyor sağa sola çarptıkça, o da normal gibi.

ben yeni nesil olanlardan almak istiyorum power x-change batarya kullananlardan, eskisinin bataryası kendine özel, yeni bataryalar uymuyor, iki tane yeni nesil einhell batarya aldım, onlarla kullanmak için eskisini ikinci elde satıp yenisini alırım diye düşündüm. yoksa cihazdan memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Haziran 2023; 17:49:38 >

Evet hocam, bayağı uzun ömürlüymüş.

bir de kaç liraya alacaksınız hocam 40nm olanı ? ben 1200 civarına 140nm olanı düşünüyorum da bakıyorum zaten 40nm olanı 900 lira civarında görünüyor, 35nm olan 600 lira, o daha mantıklı görünüyor. 5nm için yüzde 50 fiyat farkı var, 900 e çıkınca da zaten 1200 e çıkıp 140nm almak var. siz bir muhasebesini yapın bence.  

tek aklıma takılan konu 140nm olanı normal vidalama gibi kullanabilir miyim! darbeli! vidalama diyor  

bir de bu fiyatlar bataryasız fiyatları. bataryaları da 2500mah olanlar 600 liradan başlıyor kit olarak şarj cihazı ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Haziran 2023; 17:52:54 >

35nm ile 40nm fiyat farkını görmüştüm de 140nm lik modeli bilmiyordum. Evet bataryalar ayrı da 2.5ah performansı düşürür mü acaba?

35nm ile 40nm arasında ciddi performans farkı yoksa 35nm lik seçerim. Eğer ki 35nm de ufak tefek duvar delme işlerini yapacaksa.

Batarya olarak 25-40 Nm için 2.5 A yeterli olur hocam. 140 olan var bijon falan açar, 215 Nm var ki her somunu açar herhalde, o da 1800 lira civarında, onlar için 4 amper batarya öneriliriyor.

Bijonluk işim olmaz ama aklımı çeldiniz. Bir düşüneyim. Bir kere alıyım uzunca kullanayım felsefemde var. 140nm lik einhell in var di mi? Yoksa Bosch un felan mı var? Bosch fiyatları epey yüksek sanırım.

140 Einhell 1200 küsür

Tamam hocam çok teşekkür ederim.

• redloves kullanıcısına yanıt

Mrb hocam . Gsb 12v 30 dan memnun musunuz . Birde üretim yeri ve tarihi nedir. Yalpalama yapıyor mu.

gsb 120li ile Gsb 12v-30 arasında kalmıştım. 1000 tl fark var. Yalpalama yapıyor derken vazgeçeceğim gibi . Sizde de var mı yalpalama

hocam şu an hb einhell yüzde 10 indirim kampanyası varmış, 1160 liraya geldi 140nm olan Te-CI modeli, sipariş geçtim hemen ben. ufak bir indirim de olsa bilginiz olsun  

normalde 1239 lira isaletim.com da, hb fiyatı da 1289 liraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Haziran 2023; 23:36:30 >
  • Bosch GO 2 almaya niyetim var 1K TL civarında fiyatlar sizce değer mi? black+decker ürünüde 350TL lerde.

• geçen yıllarda buralarda black decker için kaliteli değil deniyordu.

Einhell ile black decker aynı fiyata geliyor hemen hemen kalem tipi katlanır vidalamada, hangi marka daha kalitelidir ?

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.